Samsung Galaxy S10 screenprotectors

Met een Samsung Galaxy S10 screenprotector is schade aan je scherm gemakkelijk te voorkomen. Ben je op zoek naar een screenprotector voor Samsung Galaxy S10? Dan kun je in het grote assortiment zeker een geschikt model vinden. Kies bijvoorbeeld voor een glazen Samsung Galaxy S10 screenprotector of een model van kunststof. Bestel voor vandaag een screen protector voor Samsung Galaxy S10 en je kunt vanaf morgen starten met beschermen. Voor complete bescherming van jouw telefoon adviseren we een screenprotector altijd te combineren met een hoesje.

Meer tonen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bescherm het beeldscherm met een screenprotector voor de Samsung Galaxy S10

Telefoonhoesjes bieden altijd een goede bescherming aan het toestel, maar in sommige gevallen wordt het beeldscherm van het toestel nog vrijgehouden. Mocht je smartphone dan een keer vallen, dan is er nog steeds een kans dat het display van je smartphone beschadigd raakt. Ook kan het natuurlijk nooit kwaad het display extra bescherming te bieden. Het zou dan ook enorm vervelend zijn als deze kapot gaat, want het beeldscherm is toch wel één van de belangrijkste onderdelen van de smartphone. Om ook het scherm van je toestel te beschermen, kun je deze voorzien van een screenprotector voor de Samsung Galaxy S10.

Wat is een screenprotector?

Een screenprotector voor de Samsung Galaxy S10 is een dun transparant beschermlaagje wat je op het beeldscherm van je toestel kunt bevestigen. Deze beschermende laag maakt dat je display minder kwetsbaar is en zorgt ervoor dat de kans op schade aan het beeldscherm aanzienlijk wordt verkleind. Er zijn verschillende soorten screenprotectors waar je voor kunt kiezen. We vertellen je graag meer over de verschillende opties!

Glazen screenprotector

De meest bekende screenprotector is de glazen variant. Zo een glasplaatje voor de Samsung Galaxy S10 wordt gemaakt van een sterkere vorm van glas dan waar het beeldscherm zelf van gemaakt is, namelijk gehard glas. Dit stevige materiaal is perfect in staat de eerste klap op te vangen wanneer je het beeldscherm ergens tegenaan stoot of wanneer het toestel precies op het beeldscherm op de grond valt. Het materiaal is op een speciale manier verwerkt waardoor de gevoeligheid van het touchscreen optimaal wordt behouden. Het touchscreen blijft hierdoor uitstekend werken, waardoor je na verloop van tijd waarschijnlijk niet eens meer zult merken dat er een screenprotector voor de Samsung Galaxy S10 op het beeldscherm geplakt zit.

Kunststof screenprotector

Naast de glazen variant zijn er ook kunststof screenprotectors verkrijgbaar. Deze variant is relatief goedkoop en betreft een sticker die je op het beeldscherm plakt. De gevoeligheid van het touchscreen wordt bij deze variant iets minder goed behouden dan bij de glazen variant, maar zal nog steeds prima te bedienen zijn. Het betreft dan ook als het ware de goedkopere versie van de glazen variant.

Samsung Galaxy S10 screenprotectors worden altijd precies op maat gemaakt en voorzien van de juiste uitsparingen, zodat eventuele speakers die in het beeldscherm zijn verwerkt naar behoren blijven functioneren.

Het opplakken van een screenprotector dient met enige focus gedaan te worden, omdat je natuurlijk wilt voorkomen dat je luchtbellen onder de screenprotector opsluit. Luchtbellen onder een screenprotector zien er niet mooi uit en kunnen een negatief effect hebben op de gevoeligheid van het touchscreen. Neem hier dus echt even de tijd voor. Speciaal voor het opplakken van screenprotectors hebben we een aantal instructievideo's gemaakt. Met behulp van deze video’s kun je gemakkelijk en op de juiste manier de screenprotector voor de Samsung Galaxy S10 opplakken.

Vloeibare screenprotector

Naast de glazen en kunststof screenprotectors is er nog een variant te vinden in onze webshop. Je kunt namelijk ook kiezen voor een vloeibare screenprotector. Deze variant betreft een vloeistof waarmee je het volledige toestel kunt polijsten. De vloeistof laat een beschermende coating achter, waarmee krassen in het materiaal van de smartphone worden voorkomen. De coating heeft ook een antibacteriële werking, waardoor het voor bacteriën niet meer mogelijk is aan het display te hechten, waardoor het beeldscherm ondanks de vele aanrakingen erg hygiënisch blijft.

Een vloeibare screenprotector voor de Samsung Galaxy S10 werk echter niet bij het voorkomen van barsten of breuken in het beeldscherm. Voor het beste van twee werelden is het mogelijk een glazen screenprotector te combineren met een vloeibare screenprotector. Op die manier is jouw telefoon bestand tegen zowel krassen en barsten als bacteriën.