Categorie
  1. Alle hoesjes (362)
  2. Bookcases & Flipcases (148)
  3. Hardcase hoesjes (160)
  4. Softcase & Siliconen (50)
  5. Lederen hoesjes (156)
  6. Extra stevige hoesjes (99)
  7. Sportarmbanden (12)
  8. Screenprotectors (8)
  9. Opladers (213)
  10. Kabels (127)
  11. Autohouders (91)
  12. Fietshouders (36)
  13. Koptelefoons (138)
  14. Speakers (29)
  15. Powerbanks (53)
  16. Gadgets (183)
Productgroep
 1. Overige (1)
 2. Screenprotectors (7)
Kleur
 1. TransparantZwart
Prijs
 1. 9
  30
Merk
 1. Mobigear (3)
 2. Mobilize (1)
 3. PanzerGlass (2)
 4. Striker (2)
Materiaal screenprotector
 1. Glas (6)
 2. Vloeistof (2)
Model screenprotector
 1. Voorkant (6)
 2. Full body (2)
Type screenprotector
 1. Ultra-Clear (5)
 2. Privacy (1)
 3. Nanotechnologie (1)

Samsung Galaxy S20 Screenprotectors

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Groot assortiment Samsung Galaxy S20 screenprotectors

Met een screenprotector bescherm je jouw Samsung Galaxy S20 toestel extra. De Galaxy S20 is het vlaggenschip van de S serie van Samsung voor 2020. Naast de S20 komen natuurlijk ook nog de S20 Plus en de S20 Ultra. De Galaxy S20 is een 6.2 inch groot toestel met 8 GB RAM en een Snapdragon 865 processor. Alle componenten van de Galaxy S20 worden beschermd door de sterke aluminium behuizing die ervoor zorgt dat ze goed veilig blijven.

Hetzelfde kan niet gezegd worden over het beeldscherm. Dit prachtige 120hz AMOLED beeldscherm kan niet zo goed tegen klappen als de interne componenten van dit toestel. Daarom is het handig om een van de screenprotectors te bestellen zodat je dit kostbare beeldscherm van goede bescherming kan voorzien. Zorg daarom vandaag nog voor een Galaxy S20 screenprotector.

Wat zijn de voordelen van een screenprotector?

Een screenprotector heeft fijne voordelen. Als je per ongeluk een keer je telefoon laat vallen en hij landt met het scherm naar beneden, kun je een forse breuk erdoorheen verwachten. Een screenprotector zorgt ervoor dat je dit risico vermijdt. Wanneer je een goede screenprotector over het scherm van je Galaxy S20 plaatst, weet je zeker dat het display geen schade op zal lopen. Bovendien is het altijd mogelijk een screenprotector te vervangen als er al veel krassen of scheuren in zitten.

Waarom jouw Samsung Galaxy S20 display beschermen?

Het display van een smartphone zoals jouw Samsung Galaxy S20 breekt altijd heel makkelijk. Omdat de meeste beeldschermen gemaakt zijn van simpel glas, is schade eraan onvermijdelijk als je telefoon bijvoorbeeld een stoot krijgt. Dit leidt tot een nood voor reparatie van het beeldscherm, wat zou betekenen dat je nog meer geld uit moet geven. Een screenprotector absorbeert het meeste van deze mogelijke schade zodat het scherm van je dure smartphone dit niet hoeft te doen.

Veel soorten screenprotectors voor de Galaxy S20

Ben je voor jouw Samsung Galaxy S20 smartphone op zoek naar een glazen screenprotector die goede, onmerkbare bescherming levert? Of wil je liever de gloednieuwe, vloeibare variant van Striker die al bestaande screenprotectors nog zou kunnen versterken? Bij hoesjesdirect.nl heb je een ruime keus uit soorten en merken hoesjes, dus werp zo snel mogelijk een blik op ons assortiment Galaxy S20 screenprotectors.

Heb je vragen? Geen probleem!

Als je ergens niet uitkomt en je hebt vragen over een product of een bestelling, stuur dan een bericht naar onze klantenservice. Onze klantenservice is erg hulpvaardig en helpt je graag verder! Naast gratis verzending in Nederland, leveren we elke bestelling die doordeweeks voor 19.00 uur is geplaatst de volgende dag al aan. Zo gauw de bestelling bij ons binnenkomt, pakken we de producten in en geven we ze dezelfde avond nog mee aan onze leveranciers.

Ga hier terug voor ons volledige assortiment Samsung Galaxy S20 hoesjes