Samsung Galaxy S21 screenprotectors

Samsung Galaxy S21 screenprotectors voor jou!

Samsung Galaxy S21 hoesjes bieden altijd een goede bescherming voor het toestel, maar in sommige gevallen wordt het beeldscherm van het toestel wel vrij gehouden. Mocht je toestel dan een keer vallen, dan is er helaas nog steeds een kans dat het display van je smartphone beschadigd raakt. Dit zou ontzettend vervelend zijn, want het beeldscherm is toch wel één van de belangrijkste onderdelen van het toestel om onbeschadigd te houden. Om ook het scherm van je toestel te beschermen, kun je deze voorzien van een Samsung Galaxy S21 screenprotector.

Wat zijn Samsung Galaxy S21 screenprotectors?

Een screenprotector is een dun transparant plaatje wat je op het beeldscherm van je toestel kunt plakken. Deze beschermende laag zorgt ervoor dat je display minder kwetsbaar is, en zorgt ervoor dat de kans op schade aan het beeldscherm aanzienlijk wordt verkleind. Er zijn verschillende soorten screen protectors waar je voor kunt kiezen.

Een screenprotector van glas

De meest bekende screen protector is de variant van glas. Zo'n glazen Samsung Galaxy S21 screenprotector wordt gemaakt van een sterkere vorm van glas, namelijk gehard glas. Dit stevige materiaal is perfect in staat om de eerste klap op te vangen wanneer je het toestel met het beeldscherm ergens tegenaan stoot, of wanneer het toestel precies op het beeldscherm op de grond valt. Het materiaal is op een speciale manier verwerkt waardoor de gevoeligheid van het touchscreen optimaal wordt behouden. Sommige mensen zijn bang dat ze hun toestel niet meer optimaal kunnen gebruiken wanneer er een glazen screenprotector op het toestel geplakt is, maar dit is zeker niet het geval. Het touchscreen blijft uitstekend werken, waardoor je na verloop van tijd waarschijnlijk niet eens meer zult merken dat er een screenprotector op het display geplakt zit.

Een screenprotector van kunststof

Naast de glazen variant zijn er ook kunststof screenprotectors verkrijgbaar. Deze variant is relatief goedkoper, en betreft een kunststof sticker die je op het beeldscherm van je toestel kunt plakken. Het behoud van gevoeligheid van het touchscreen is bij deze kunststof variant iets minder dan bij de variant van gehard glas, maar zal nog steeds prima werkbaar zijn.

Screenprotectors worden altijd precies op maat gemaakt voor een specifiek toestel. Ook worden screenprotectors altijd voorzien van de juiste uitsparingen, zodat eventuele speakers die in het beeldscherm zijn verwerkt nog steeds goed kunnen functioneren.

Het opplakken van een screenprotector dient met enige focus gedaan te worden, omdat je natuurlijk wilt voorkomen dat je luchtbellen onder de screen protector opsluit. Luchtbellen onder een screenprotector zien er niet mooi uit, en kunnen een negatief effect hebben op de gevoeligheid van het touchscreen. Speciaal voor het opplakken van screenprotectors hebben we een instructievideo over het plakken van een screenprotector gemaakt. Met behulp van deze video kun je zelf thuis heel gemakkelijk de screenprotector op je Samsung Galaxy S21 plakken.

De vloeibare variant

Naast de kunststof en glazen screenprotectors is er nog een variant te vinden in het assortiment van hoesjesdirect.nl. Je kunt namelijk ook kiezen voor een vloeibare screenprotector. Deze variant betreft een vloeistof die je over het gehele toestel kunt uitsmeren. De vloeistof laat een beschermende coating achter waarmee krassen in het materiaal van de Samsung Galaxy S21 kunnen worden voorkomen. De coating heeft ook een antibacteriële werking. Door de coating is het voor bacteriën niet meer mogelijk om aan het toestel te hechten, waardoor je het toestel goed schoon kunt houden.

Een vloeibare screenprotector werk echter niet bij het voorkomen van barsten in het beeldscherm. Voor het beste van twee werelden kun je het beste een glazen screenprotector combineren met een vloeibare screenprotector. Op die manier is jouw Samsung Galaxy S21 bestand tegen krassen, barsten, vuil en bacteriën.

Waarom zou ik mijn toestel willen voorzien van een screenprotector?

Met een beschermend hoesje voor je Samsung Galaxy S21 ben je al goed op weg met het beschermen van je smartphone. Toch is het bij veel soorten hoesjes alsnog mogelijk dat het beeldscherm beschadigd raakt bij een valpartij. Bij de meeste hoesjes wordt het beeldscherm van het toestel vrij gehouden, zodat deze toegankelijk blijft voor jou als gebruiker. Echter, dit zorgt er wel voor dat wanneer je toestel een keer precies op het beeldscherm terecht komt wanneer je deze laat vallen, dat het nog steeds mogelijk dat het display bekrast kan raken of zelfs kan breken. Het is daarom verstandig om je toestel te voorzien van zowel een beschermend hoesje als een Samsung Galaxy S21 screenprotector.

Filters
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

per pagina