Samsung Galaxy S8 screenprotectors

Voorkom schade aan je scherm met een Samsung Galaxy S8 screenprotector. Loop geen risico meer op krassen en barsten bij dagelijks gebruik, terwijl je telefoon nog volledig functioneel en toegankelijk blijft. Een screenprotector voor Samsung Galaxy S8 is een dunne beschermende laag die je over het scherm plakt. Door deze laag kun je het scherm nog zoals je gewend bent bedienen, maar schade en vuil worden voorkomen. Kies een Samsung Galaxy S8 screenprotector van glas of kunststof en combineer met een hoesje voor complete bescherming.

Meer tonen
Filters
sort-ascending
Striker Samsung Galaxy S8 Glazen Screenprotector - Case Friendly
€ 27,95
2-3 werkdagen

Bescherm ook het scherm van je smartphone met een screenprotector voor de Samsung Galaxy S8

Telefoonhoesjes bieden altijd een goede bescherming aan het toestel, maar in sommige gevallen wordt het beeldscherm van het toestel wel vrijgehouden. Mocht je smartphone dan een keer vallen, dan is er nog steeds een kans dat het display van je smartphone beschadigd raakt. Dit zou ontzettend vervelend zijn, want het beeldscherm is toch wel één van de belangrijkste onderdelen van de smartphone. Om ook het scherm van je toestel te beschermen, kun je deze voorzien van een screenprotector voor de Samsung Galaxy S8. Daarmee worden krassen en barsten voorkomen en blijft dus ook het scherm langer mooi.

Wat is een screenprotector?

Een screenprotector voor de Samsung Galaxy S8 is een dun transparant plaatje wat je op het beeldscherm van je toestel kunt bevestigen. Deze beschermende laag zorgt ervoor dat je display minder kwetsbaar wordt en zorgt ervoor dat de kans op schade aan het beeldscherm aanzienlijk wordt verkleind. Er zijn verschillende soorten screenprotectors waar je voor kunt kiezen. We vertellen je graag meer over de verschillende opties!

Screenprotector van gehard glas

De meest bekende screenprotector is de variant van glas. Een glasplaatje voor de Samsung Galaxy S8 wordt gemaakt van een sterkere vorm van glas, namelijk gehard glas. Dit stevige materiaal is perfect in staat om de eerste klap op te vangen wanneer je het toestel met het beeldscherm ergens tegenaan stoot, of wanneer het toestel precies op het beeldscherm op de grond valt. Het materiaal is op een speciale manier verwerkt waardoor de gevoeligheid van het touchscreen optimaal wordt behouden. Het touchscreen blijft hierdoor uitstekend werken, waardoor je na verloop van tijd waarschijnlijk niet eens meer zult merken dat er een Samsung Galaxy S8 screenprotector op het beeldscherm geplakt zit.

Screenprotector van kunststof

Naast de glazen variant zijn er ook kunststof screenprotectors verkrijgbaar. Deze variant is relatief goedkoper en betreft een kunststof sticker die je op het beeldscherm van je toestel kunt plakken. Het behoud van gevoeligheid van het touchscreen is bij deze kunststof variant iets minder dan bij de variant van gehard glas, maar zal nog steeds prima werkbaar zijn.

Screenprotectors voor de Samsung Galaxy S8 worden altijd precies op maat gemaakt en worden altijd voorzien van de juiste uitsparingen, zodat eventuele speakers die in het beeldscherm zijn verwerkt nog steeds goed kunnen functioneren.

Het opplakken van een screenprotector dient met enige focus gedaan te worden, omdat je natuurlijk wilt voorkomen dat je luchtbellen onder de screenprotector opsluit. Luchtbellen onder een screenprotector zien er niet mooi uit en kunnen een negatief effect hebben op de gevoeligheid van het touchscreen. Speciaal voor het opplakken van screenprotectors hebben we een aantal instructievideo's gemaakt. Met behulp van deze video’s kun je zelf thuis heel gemakkelijk de Samsung Galaxy S8 screenprotector opplakken.

Screenprotector van vloeistof

Naast de kunststof en glazen screenprotectors is er nog een variant te vinden in het assortiment van hoesjesdirect.nl. Je kunt namelijk ook kiezen voor een vloeibare screenprotector. Deze variant betreft een vloeistof waarmee je het volledige toestel kunt polijsten. De vloeistof laat een beschermende coating achter waarmee krassen in het materiaal van de smartphone kunnen worden voorkomen. De coating heeft ook een antibacteriële werking. Door de coating is het voor bacteriën niet meer mogelijk om aan het toestel te hechten, waardoor je het toestel goed schoon kunt houden.

Een vloeibare screenprotector voor de Samsung Galaxy S8 werk echter niet bij het voorkomen van barsten of breuken in het beeldscherm. Voor het beste van twee werelden kun je het beste een glazen screenprotector combineren met een vloeibare screenprotector. Op die manier is jouw telefoon optimaal bestand tegen krassen, barsten, vuil en bacteriën.