Samsung Galaxy S7 hoesjes

Gerelateerd toestel

De mooiste Samsung S7 hoesjes voor jou!

Als je zuinig om wilt gaan met je Samsung Galaxy S7, dan is het ontzettend belangrijk om deze goed te beschermen. Je wilt immers voorkomen dat je smartphone beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je smartphone heel gemakkelijk beschermen door deze te voorzien van een Samsung Galaxy S7 hoesje.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot aanbod met allerlei verschillende smartphonehoesjes voor jouw Samsung Galaxy S7. Zo heb je ruime keuze op het gebied van kleur en materiaal en zijn er een heleboel verschillende aantrekkelijke designs te vinden.

Ben je een nieuwe klant, wil je meer informatie, heb je ergens een vraag over of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem dan vooral contact met ons op, zodat ook jij het perfect hoesje kunt vinden in ons ruime assortiment Samsung Galaxy S7 hoesjes en jouw telefoon de juiste bescherming kunt bieden.

Wat kan er gebeuren zonder telefoonhoesje?

Een onbeschermde Samsung Galaxy S7 is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Zo kunnen er krassen, deuken, barsten en/of breuken in het beeldscherm of in de behuizing van het toestel komen. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je smartphone beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed functioneert. Repareren is dan een optie, maar kan voor hoge reparatiekosten zorgen. In ergere gevallen van schade is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuwe smartphone aan te schaffen.

Met een Samsung S7 case voorkom je schade

Met één van de Samsung Galaxy S7 hoesjes die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je smartphone beschadigd raakt. De materialen van de hoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat je smartphone zelf onbeschadigd blijft. Met een beschermend Samsung Galaxy S7 hoesje voorkom je dus vervelende schade en bespaar je jezelf ook een hoop kosten.

Geef je smartphone een uniek uiterlijk

Samsung Galaxy S7 hoesjes zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om je telefoon mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een Samsung Galaxy S7 telefoonhoesje ook de kans om je telefoon een andere look te geven. Er zijn namelijk een heleboel verschillende mooie telefoonhoesjes te vinden waarmee je je telefoon helemaal naar je eigen smaak kunt stylen. Zo zijn er diverse modellen hoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft kleur, design en materiaal.

Verschillende soorten hoesjes voor de Samsung S7

Als je door het assortiment Samsung hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten modellen verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model S7 hoesje het beste bij jou zou passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar het perfecte beschermhoesje!

Een handig Samsung Galaxy S7 booktype hoesje

Ben je op zoek naar een beschermhoesje die rondom optimale bescherming biedt? In dat geval is een flipcase of bookcase Samsung S7 ideaal. In deze categorie vind je twee verschillende modellen hoesjes die zijn voorzien van een voorflap. Het verschil tussen een bookcase en een flipcase zit hem in de openklaprichting van de voorflap. Bij een bookcase klapt de flap namelijk zijwaarts open zoals een boekje en bij een flipcase klapt de flap naar boven of naar beneden open. De meeste bookcases en flipcases zijn voorzien van extra ruimte voor pasjes en briefgeld.

Dit type hoesje wordt vaak ook uitgerust met een standaardfunctie. Hiermee wordt bedoeld dat je de case kunt omtoveren tot een stevig standaardje voor je Galaxy S7. Super handig als je een lang artikel wilt lezen of filmpje wilt kijken.

Backcovers van verschillende materialen

Toch op zoek naar een compacter Samsung Galaxy S7 hoesje? Dan kun je gaan voor een van onze backcovers, die gemaakt kunnen zijn van buigbare materialen zoals TPU of siliconen. De buigbaarheid van een siliconen hoesje Samsung Galaxy S7 of TPU maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Als je graag met enige regelmaat wilt switchen van Samsung Galaxy S7 hoesje, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor een softcase gaan. 

Je kunt echter ook kiezen voor een hardcase Samsung S7. Dit zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze smartphonehoesjes van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof betreft. Er zijn ook varianten te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal. Bovendien is zo een compacte hoes doorgaans dun genoeg voor draadloos opladen.

Premium design: leren telefoonhoesjes

Ook voor een stijlvol en chic Samsung Galaxy S7 telefoonhoesje ben je bij hoesjesdirect.nl aan het juiste adres. In onze webshop is namelijk ook een groot aantal Galaxy S7 hoesjes van hoogwaardig leer te vinden. Een leren hoesje Samsung S7 biedt een optimale bescherming aan je telefoon en zorgt voor een premium look. Daarnaast is het lederen materiaal erg duurzaam. Binnen deze categorie zijn verschillende modellen hoesjes van leer te vinden, zoals backcovers en wallet cases.


Geen producten gevonden voor deze selectie.