Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerd toestel

Bescherm je tablet met een Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoes

Je wilt graag voorkomen dat er schade ontstaat aan je Samsung Galaxy Tab S6 Lite. Om je tablet goed te beschermen kun je deze voorzien van een mooie beschermende hoes. Zo raakt je Samsung Galaxy Tab S6 Lite veel minder snel beschadigd, en kun je langer genieten van deze mooie tablet.

Waar vind je een mooi hoesjes voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite? Bij hoesjesdirect.nl bieden we een groot assortiment verschillende mooie beschermende hoesjes aan voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite, zodat ook jij er eentje kan vinden die je mooi vindt en aan al je wensen voldoet.

Je Samsung Galaxy Tab S6 Lite beschermen met een hoesje op maat!

Om je Samsung Galaxy Tab S6 Lite goed te beschermen, bieden wij hoezen aan die precies aansluiten op de afmetingen van de tablet. Met een hoesje op maat bied je jouw tablet de bescherming die het verdient.

Er zijn verschillende modellen hoesjes beschikbaar voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite. Het aanbod kan zelfs een beetje overweldigd zijn. Daarom helpen we je graag bij het maken van een keuze voor een hoesje voor jouw Samsung Galaxy Tab S6 Lite.

Samsung Galaxy Tab S6 lite hoezen: Bookcovers

In het assortiment hoezen voor deze tablet vind je een aantal Samsung Galaxy Tab S6 Lite bookcovers. De naam “Bookcover” is ontstaan uit het feit dat dit model hoes openklapt als een boek. Als je de bookcover openklapt, dan plaats je de Samsung Galaxy Tab S6 Lite aan de rechterkant in een binnencase.

De voorflap van de bookcover valt dan over het beeldscherm van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite heen, zodat deze goed beschermd blijft wanneer je de tablet niet gebruikt. De voorflap is bij gebruik naar achteren te klappen.

Je kunt de bookcase zelfs gebruiken als standaard voor je tablet, zodat je de Samsung Galaxy Tab S6 Lite rechtop op tafel kunt zetten wanneer je bijvoorbeeld een film wilt kijken, of lekker de krant wilt lezen op de tablet. Door middel van groeven aan de binnenkant van de voorflap van de bookcover, blijft de tablet stevig staan.

Bij een andere variant bookcase kan door voorflap van de bookcase worden opgerold, waardoor deze als standaard fungeert voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoezen: Backcovers

Als je enkel de achterkant en zijkanten van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite wilt beschermen, dan ben je waarschijnlijk geholpen met een Samsung Galaxy Tab S6 Lite backcover. Deze producten bieden een goede bescherming voor de tablet, terwijl het beeldscherm van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite vrij wordt gehouden. De hoeken van een backcover vallen in de meeste gevallen over de hoeken van de tablet heen, zodat je beeldscherm beschermd is wanneer de Samsung Galaxy Tab S6 Lite met het beeldscherm naar beneden op tafel ligt.

We raden iedereen aan om een backcover altijd te combineren met een Samsung Galaxy Tab S6 Lite screenprotector, zodat ook het beeldscherm van de tablet altijd goed beschermd is. Ondanks de omvattende hoeken van de backcover is het namelijk nog steeds mogelijk dat de tablet met het beeldscherm op bijvoorbeeld de hoek van je tafel stoot. Om in dat geval schade te voorkomen, is een screenprotector een handig oplossing.

Bekijk ook hoezen voor de Samsung Galaxy Tab S6, en de hoezen voor de Samsung Galaxy Tab S5e