Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Galaxy Tab S6 Lite hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Bescherm je tablet met een Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoes

Je wilt graag voorkomen dat er schade ontstaat aan je Samsung Galaxy Tab S6 Lite. Om je tablet goed te beschermen kun je deze voorzien van een mooie beschermende hoes. Zo raakt je Samsung Galaxy Tab S6 Lite veel minder snel beschadigd, en kun je langer genieten van deze mooie tablet.

Waar vind je een mooi hoesjes voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite? Bij hoesjesdirect.nl bieden we een groot assortiment verschillende mooie beschermende hoesjes aan voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite, zodat ook jij er eentje kan vinden die je mooi vindt en aan al je wensen voldoet.

Specificaties van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Sinds 30 april 2020 is de Samsung Galaxy Tab S6 Lite verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Deze tablet lijkt zeer sterk op de Tab S6 die een jaar eerder verscheen, maar is minder krachtig en uitgebreid. Dit is daarentegen dan wel weer in de prijs terug te zien. De Samsung Galaxy Tab S6 Lite volgt de Tab S5e op, die ook een jaar eerder verscheen.

Het beeldscherm van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite is 10.4 inch, en heeft een LCD-paneel met Full-HD-resolutie. De Samsung Galaxy Tab S6 Lite komt met een S-pen, waarmee je op het beeldscherm van de tablet kunt tekenen-schrijven. Er zijn 4096 drukniveaus verwerkt in het beeldscherm, waardoor je heel precies kunt schrijven en tekenen.

De stylus van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite is wel iets minder uitgebreid dan de stylus die werd geleverd bij de S6; een kleinere reactietijd, en het ontbreken van bluetooth-functies. Het is daarom niet mogelijk om de S-pen in de lucht te bewegen om de Samsung Galaxy Tab S6 Lite te besturen, wat wel mogelijk was bij de S6.

De S-pen van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoeft niet te worden opgeladen, en kan worden bevestigd aan de zijkant van de tablet door middel van een magnetische bevestiging.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite draait op een Exynos 9611-chip, welke we ook terugzien in de smartphones van Samsung; de A51 en de A71. De tablet heeft een werkgeheugen van 4GB, een opslagruimte van 64GB, en biedt mogelijkheden om de opslagruimte uit te breiden door middel van een Micro-SD-kaartje.

Op de achterkant van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite is een 8 megapixel-camera te vinden, en aan de voorkant is de tablet voorzien van een 5 megapixel selfiecamera.

De tablet heeft een 7040 mAh-accu, en wordt opgeladen door middel van een USB-C kabel.

Je Samsung Galaxy Tab S6 Lite beschermen: met een hoesje op maat!

Om je Samsung Galaxy Tab S6 Lite goed te beschermen, bieden wij hoezen aan die precies aansluiten op de afmetingen van de tablet. Met een hoesje op maat bied je jouw tablet de bescherming die het verdient.

Er zijn verschillende modellen hoesjes beschikbaar voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite. Het aanbod kan zelfs een beetje overweldigd zijn. Daarom helpen we je graag bij het maken van een keuze voor een hoesje voor jouw Samsung Galaxy Tab S6 Lite.

Samsung Galaxy Tab S6 lite hoezen: Bookcovers

In het assortiment hoezen voor deze tablet vind je een aantal Samsung Galaxy Tab S6 Lite bookcovers. De naam “Bookcover” is ontstaan uit het feit dat dit model hoes openklapt als een boek. Als je de bookcover openklapt, dan plaats je de Samsung Galaxy Tab S6 Lite aan de rechterkant in een binnencase.

De voorflap van de bookcover valt dan over het beeldscherm van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite heen, zodat deze goed beschermd blijft wanneer je de tablet niet gebruikt. De voorflap is bij gebruik naar achteren te klappen.

Je kunt de bookcase zelfs gebruiken als standaard voor je tablet, zodat je de Samsung Galaxy Tab S6 Lite rechtop op tafel kunt zetten wanneer je bijvoorbeeld een film wilt kijken, of lekker de krant wilt lezen op de tablet. Door middel van groeven aan de binnenkant van de voorflap van de bookcover, blijft de tablet stevig staan.

Bij een andere variant bookcase kan door voorflap van de bookcase worden opgerold, waardoor deze als standaard fungeert voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoezen: Backcovers

Als je enkel de achterkant en zijkanten van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite wilt beschermen, dan ben je waarschijnlijk geholpen met een Samsung Galaxy Tab S6 Lite backcover. Deze producten bieden een goede bescherming voor de tablet, terwijl het beeldscherm van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite vrij wordt gehouden. De hoeken van een backcover vallen in de meeste gevallen over de hoeken van de tablet heen, zodat je beeldscherm beschermd is wanneer de Samsung Galaxy Tab S6 Lite met het beeldscherm naar beneden op tafel ligt.

We raden iedereen aan om een backcover altijd te combineren met een Samsung Galaxy Tab S6 Lite screenprotector, zodat ook het beeldscherm van de tablet altijd goed beschermd is. Ondanks de omvattende hoeken van de backcover is het namelijk nog steeds mogelijk dat de tablet met het beeldscherm op bijvoorbeeld de hoek van je tafel stoot. Om in dat geval schade te voorkomen, is een screenprotector een handig oplossing.

Service

Wanneer je een mooie hoes voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite hebt gevonden, en deze voor 19:30 bestelt, dan wordt het product dezelfde dag nog verzonden, indien het product met status “direct leverbaar” wordt aangegeven. De volgende bezorgdag wordt het product dan door de bezorger bij je afgeleverd. Je hoeft dus nooit lang te wachten op je bestelling, en kunt zo snel mogelijk de beste bescherming voor je Samsung Galaxy Tab S6 Lite ervaren.

Mocht er toch iets fout gaan in het bestellen, dan helpen we je graag om alles weer op te lossen. Hiervoor kun je terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservicemedewerkers staan voor je klaar om je te adviseren over ons assortiment, of om je te helpen met eventuele problemen die zich voordoen.

Bekijk ook hoezen voor de Samsung Galaxy Tab S6, en de hoezen voor de Samsung Galaxy Tab S5e