Sony Xperia 10 II hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Xperia 10 II hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Vind geschikte Sony Xperia 10 II hoesjes voor jou!

Op hoesjesdirect.nl is een enorm assortiment Sony Xperia 10 II hoesjes te vinden. Heb jij in de afgelopen periode een nieuwe smartphone aangeschaft? Je wilt natuurlijk wel dat je smartphone zo lang mogelijk netjes en onbeschadigd blijft. Het zou erg zonde zijn als je nieuwe aankoop schade oploopt.

Schade kan erg vervelend zijn. Zo kan het zijn dat het toestel minder goed functioneert na bijvoorbeeld een valpartij . Je kunt je toestel natuurlijk wel laten repareren, maar een groot nadeel is dat reparatiekosten erg hoog kunnen oplopen. In sommige gevallen is het zelfs helemaal niet meer mogelijk om je smartphone te laten repareren, en zal je een nieuw toestel aan moeten schaffen. Op zulke kosten zit je natuurlijk niet te wachten. 

Met een Sony Xperia 10 II hoesje kun je schade, reparatiekosten en vervangingskosten voorkomen. Een hoesje zorgt voor een beschermende rand om het toestel heen zodat de kans op schade enorm wordt verkleind. Het hoesje zal de klap opvangen wanneer je smartphone een keertje valt of als de smartphone per ongeluk ergens tegenaan wordt gestoten. 

Bij hoesjesdirect.nl vind je een ruim assortiment aan Sony Xperia 10 II hoesjes. Wij bieden veel hoesjes aan van verschillende modellen. Alle modellen hoesjes zijn te verkrijgen in diverse kleuren of met leuke designs. Alle hoesjes die je bij ons kunt vinden bieden allemaal de optimale bescherming dat de Sony Xperia 10 II nodig heeft. Een hoesje biedt niet alleen veel bescherming, maar zo creëer je ook een unieke look voor je Sony Xperia 10 II. Zo kun je je smartphone helemaal stylen naar je eigen smaak en kun je jouw smartphone altijd meteen herkennen. 

Specificaties van de Sony Xperia 10 II

In mei 2020 is de Sony Xperia 10 II op de markt verschenen. De glazen behuizing van de Sony Xperia 10 II beschikt over een water- en stofbestendige functie met een IP 65/68-classificatie. De Sony Xperia 10 II is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk in het wit en in het zwart. Ook is de Sony Xperia 10 II te ontgrendelen met een vingerafdrukscanner. Zo hoef je geen toegangscode meer in te toetsen wanneer je je smartphone wilt ontgrendelen, maar hoef je alleen je vinger neer te leggen op het toestel en de Sony Xperia 10 II wordt razendsnel ontgrendeld.

De Sony Xperia 10 II beschikt over een 4 GB RAM opslaggeheugen en een intern geheugen van 128 GB. Met het 6 inch FHD+OLED beeldscherm en een beeldverhouding van 21 bij 9 is dit model is een stuk slanker dan zijn voorganger. Dit model heeft een batterijcapaciteit van 3600 mAh. Met een type USB-C aansluiting kan de Sony Xperia 10 II opgeladen worden.

Aan de achterkant van de smartphone zijn drie camera’s te vinden met ieder een eigen functie. Met de 12 megapixel wide lens, 8 megapixel telelens en de 8 megapixel ultrawide-angle lens kun je de mooiste foto’s schieten. Met de 8 megapixel selfie-camera aan de voorkant kun je videobellen en de mooiste selfies maken. 

Kies jij voor een softcase of een hardcase?

Voor de bescherming voor je smartphone kun je ook voor een hoesje kiezen dat wel permanent om het toestel zit, en enkel om de zijkanten en om de achterkant van het toestel heen zit. Het beeldscherm blijft bij dit model telefoonhoesje vrij, zodat je je meldingen meteen kunt zien binnenkomen. Backcovers zijn te vinden van verschillende materialen, en in een heleboel verschillende kleuren. Hieronder zullen wij je uitleggen welke functies de materialen bieden.

Kies jij voor een Sony Xperia 10 II softcase? Een softcase is een backcover welke is gemaakt van siliconen of van een ander buigbaar materiaal, zoals bijvoorbeeld thermoplastisch polyurethaan. Het hoesje is dus buigbaar en erg flexibel. Hierdoor is een softcase erg geschikt voor mensen die vaak van hoesje willen switchen, want je kunt het hoesje gemakkelijk van de Sony Xperia 10 II afhalen. Het is niet zo dat de softcase zomaar van het toestel af kan vallen, want het hoesje zit wel stevig om het toestel heen. 

Een Sony Xperia 10 II hardcase is gemaakt van een steviger materiaal, zoals hardstof kunststof. De hardcases kun je niet ombuigen en zijn ook niet flexibel. De hoesjes kun je wat minder gemakkelijk van het toestel afhalen, omdat het hoesje stevig om het toestel heen zit. Als het hoesje eenmaal om het toestel zit, biedt deze wel een hele goede bexcherming. 

Je kunt er zelfs ook nog voor kiezen om een extra stevig Xperia 10 II hoesje aan te schaffen. Deze hoesjes worden gemaakt van een extra stevig materiaal, waardoor het toestel nog beter wordt beschermd. Vaak is het ook zo dat het hoesje uit meerdere onderdelen bestaat die je in elkaar moet schuiven. Op die manier is het iets makkelijk om het hoesje op je Sony Xperia 10 II te bevestigen.

Kies jij voor een bookcase of een flipcase als Sony Xperia 10 II hoesje?

Sony Xperia 10 II bookcases en flipcases zijn erg populaire hoesjes. Deze hoesjes bieden niet alleen veel bescherming, maar hebben ook nog een extra functie. Je kunt het hoesje namelijk ook gebruiken als een soort portemonnee. De Sony Xperia 10 II bookcase kun je vergelijken met een boekje dat je moet openklappen. Als het hoesje dicht geklapt is, dan wordt de Sony Xperia 10 II aan iedere kant optimaal beschermd. Wel is de bookcase voorzien van de juiste openingen voor de knoppen op het toestel. Als je de bookcase openklapt, kun je in de binnenkant van de bookcase ruimte vinden voor je belangrijkste pasjes en briefgeld. Aan de andere kant kun je de binnencase vinden waar de Sony Xperia 10 II precies inpast.

Een flipcase lijkt heel erg op een bookcase, maar is nog toch net even anders. Het verschil tussen de flipcase en de bookcase is dat de flap die je open moet klappen om het beeldscherm tevoorschijn te halen bij de flipcase aan de onderkant van het hoesje zit in plaats van aan de zijkant zoals bij de bookcase. In de flap van de flipcase zitten meestal ook vakjes om je pasjes en briefgeld in op te bergen. Vaak kun je de bookcases en de flipcases ook nog dichtmaken met een magneetje, zodat de voorflap niet zomaar open klapt.

De mooiste lederen Sony Xperia 10 II hoesjes

Wil jij de beste kwaliteit voor het beschermen van de Sony Xperia 10 II? Met een lederen Sony Xperia 10 II hoesje hoef je geen zorgen meer te maken over of je smartphone schade zal oplopen. De hoesjes worden namelijk gemaakt van hoogwaardig leer dat zorgt voor een een goede schokdemping en goede bescherming. Ook zorgen lederen Xperia 10 II hoesjes voor een zakelijk en stijlvolle look. Er zijn veel soorten lederen hoesjes te vinden bij hoesjesdirect.nl. Je kunt namelijk alle modellen hoesjes vinden die gemaakt zijn van het lederen materiaal. Ook kun je hoesjes vinden die gemaakt zijn van kunstleer, voor een wat lagere prijs. Kunstlederen hoesjes zien er net even wat anders uit, maar deze hoesjes bieden wel dezelfde bescherming aan de Sony Xperia 10 II als de exemplaren van echt hoogwaardig leer.

Bescherm de Xperia 10 II met een screenprotector 

Door een Xperia 10 II hoesje is de kans op schade al een zeer groot stuk afgenomen. Echter het beeldscherm wordt bij veel modellen telefoonhoesjes niet volledig beschermd, waardoor je nog steeds kans hebt op schade. Het is verstandig om je beeldscherm te beschermen met een Sony Xperia 10 II screenprotector, zodat deze samen met het Sony Xperia 10 II hoesje zorgt voor een uitgebreide bescherming. Een screenprotector is een dun plaatje wat gemaakt is van glas of van kunststof. Je kunt de screenprotectors gemakkelijk op het beeldscherm plakken. De screenprotectors zorgt ervoor dat het de klap of val kan opvangen. Zo is de kans erg klein dat het echte beeldscherm beschadigd zal raken. 

Ook bestaan er nu vloeibare screenprotectors. De vloeistof kun je aanbrengen op het hele toestel. De vloeistof beschikt over een antibacteriële functie dat vuil en bacteriën weerhoudt. Daarnaast zorgt de vloeistof ervoor dat er een krasbestendige coating op het oppervlak wordt achtergelaten. Doordat deze screenprotector om het hele toestel heen zit, wordt de Xperia 10 II aan iedere kant beschermd tegen krasjes. Een vloeibare screenprotector beschermt helaas niet tegen barsten of scheuren in het beeldscherm. Voor de allerbeste bescherming kun je het beste een glazen screenprotector combineren met een vloeibare screenprotector.

Hoe kun je je Xperia 10 II hoesje het beste schoonmaken? 

Je maakt natuurlijk dagelijks gebruik van de Xperia 10 II, en dat betekent dat je smartphone een typische plek is waar allerlei bacteriën achterblijven. Je merkt daar misschien niet veel van, maar het is helaas de realiteit. Het is daarom erg belangrijk om je Xperia 10 II hoesje eens in de zoveel tijd schoon te maken. Het is niet alleen hygiënisch om de hoesjes schoon te maken, maar zo hou je je hoesje ook mooi. Alle hoesjes zijn natuurlijk van verschillend materiaal gemaakt en dat houdt in dat alle hoesjes ook op andere manieren schoongemaakt moeten worden. Wij leggen je precies uit hoe je je hoesje goed schoon kunt maken in onze blog over het schoonmaken van telefoonhoesjes.

Wil je een product retourneren? Geen probleem! 

Ben je niet helemaal tevreden over je ontvangen product? Bij hoesjesdirect.nl vinden wij het geen probleem als je een product wilt retourneren. Je hebt bij ons namelijk 100 dagen bedenktijd. Binnen deze 100 dagen kun je altijd alsnog besluiten om een product retour te sturen, zodat je het betaalde bedrag weer terug kunt ontvangen. Voor het ontvangen van een alternatief product kun je dan zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Meer informatie vind je op de pagina ruilen en retourneren

De beste service voor jou!

Bij hoesjesdirect.nl vinden wij een goede service erg belangrijk. Heb je bijvoorbeeld een vraag over ons assortiment of over het bestel proces? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij zullen je adviseren over de Sony Xperia 10 II hoesjes. 

Heb je een bestelling geplaatst, maar is je bestelling nog niet geleverd? Dan kun je natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice. Eventuele problemen lossen we direct weer voor je op.

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Ook is het mogelijk om een e-mail te versturen naar het e-mail adres service@hoesjesdirect.nl. Wij doen ons best om zo snel mogelijk op je e-mail te reageren. 

Bekijk ook het assortiment Sony Xperia 10 hoesjes of het assortiment Sony Xperia 10 Plus hoesjes.