Xiaomi Mi 8 hoesjes

Gerelateerde toestellen

De beste Xiaomi Mi 8 hoesjes vind je bij hoesjesdirect.nl

Als je zuinig wilt omgaan met je smartphone, dan is het ontzettend belangrijk om deze goed te beschermen. Je wilt immers voorkomen dat je telefoon beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je toestel heel makkelijk beschermen door deze te voorzien van een Xiaomi Mi 8 hoesje.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei verschillende smartphonehoesjes voor jouw telefoon. Zo heb je ruime keuze op het gebied van kleur en materiaal en zijn er een heleboel verschillende aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een Xiaomi Mi 8 hoesje tussen zit wat goed bij je past, is daarom erg groot.

Voorkom vervelende schade met een Xiaomi Mi 8 hoesje

Een onbeschermde smartphone is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krassen, deuken, barsten en/of breuken in het beeldscherm of in de behuizing van de telefoon. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je device beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed functioneert. Repareren is dan een optie, maar kan voor hoge reparatiekosten zorgen. In ergere gevallen van schade is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuw toestel aan te schaffen. Dat zou natuurlijk erg vervelend zijn.

Met één van de Xiaomi Mi 8 hoesjes die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je telefoon beschadigd raakt. De materialen van de beschermhoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat je device zelf onbeschadigd blijft. Met een beschermend hoesje voorkom je dus in de eerste plaats vervelende schade maar bespaar je jezelf ook een heleboel andere ellende.

Verschillende soorten smartphonehoesjes voor de Xiaomi Mi 8

Als je door het assortiment smartphonehoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten modellen verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model Xiaomi Mi 8 hoesje het beste bij jou zou passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar het perfecte telefoonhoesje!

Een Xiaomi Mi 8 hoesje met een voorflap

Ben je op zoek naar een hoesje wat ook het beeldscherm van je smartphone beschermt? In dat geval kun je goed terecht in de categorie waar je flipcases en bookcases voor de Xiaomi Mi 8 vindt. In deze categorie vind je twee verschillende modellen smartphonehoesjes die zijn voorzien van een voorflap. Daarmee wordt dus ook het beeldscherm beschermd. Het verschil tussen een bookcase en een flipcase zit hem in de richting waar de flap naar openklapt. Bij een bookcase klapt de flap namelijk zijwaarts open zoals een boekje en bij een flipcase klapt de flap naar boven of beneden open. Voor de rest komen de twee modellen zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste bookcases en flipcases voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen.

Smartphonehoesjes van verschillende materialen

In het assortiment zijn ook een groot aantal Xiaomi Mi 8 hoesjes te vinden waarbij het beeldscherm vrij wordt gehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van de telefoon zitten. Deze telefoonhoesjes worden backcovers genoemd. Dergelijke smartphonehoesjes hebben we opgedeeld in twee verschillende categorie, namelijk softcases en hardcases. 

Er zijn bijvoorbeeld een heleboel backcovers beschikbaar die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen. De buigbaarheid van zulke Xiaomi Mi 8 hoesjes van silicone of TPU maakt dat ze gemakkelijk op de telefoon te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van hoesje, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor Xiaomi Mi 8 hoesje van siliconen gaan.

Hardcases voor de Xiaomi Mi 8 zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze smartphonehoesjes van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof betreft.

Een stijlvol en chic uiterlijk voor jouw smartphone

Als je op zoek bent naar een stijlvol en chic Xiaomi Mi 8 hoesje, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In het assortiment zijn namelijk ook een groot aantal smartphonehoesjes van echt hoogwaardig leer te vinden. Een Xiaomi Mi 8 hoesje van leer biedt bijvoorbeeld een optimale bescherming aan je device en zorgt ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk voor je toestel. Daarnaast is het lederen materiaal ook nog eens ontzettend duurzaam. Binnen deze categorie zijn verschillende modellen beschermhoesjes van leer te vinden. Je kun bijvoorbeeld kiezen uit bookcases, flipcases en backcovers van leer. Welk model hoesje van leer vind jij het mooist?

Geef je smartphone een uniek uiterlijk en een optimale bescherming

Xiaomi Mi 8 hoesjes zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om je telefoon mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een telefoonhoesje natuurlijk ook de kans om je device van een heel nieuw uiterlijk te voorzien. Er zijn namelijk een heleboel verschillende mooie telefoonhoesjes te vinden waarmee je je smartphone helemaal naar je eigen smaak kunt stylen. Zo zijn er diverse modellen smartphonehoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft verschillende kleuren en designs. Ook op het gebied van materiaal zijn er een groot aantal verschillende opties voor handen.

Alle telefoonhoesjes in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van een goede bescherming voor je device. Bij het uitzoeken van een beschermend Xiaomi Mi 8 hoesje kun je dus eigenlijk volledig afgaan op het uiterlijk en het model van de smartphonehoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een hoesje vooral af op wat je zelf mooi vindt. Jij bent immers degene die het smartphonehoesje het vaakst te zien zal krijgen.

Een screenprotector is geen overbodige luxe

Wil je ervoor zorgen dat je hele device vanaf alle kanten beschermd is. In dat geval is het raadzaam om je hoesje te combineren met een screen protector. Een screenprotector is een dun plaatje van gehard glas of kunststof wat je op het display kunt plakken. Mocht je je Mi 8 per ongeluk een keer laten vallen, dan zorgt de screen protector ervoor dat de klap van de val goed wordt opgevangen en niet leidt tot schade.

Geen producten gevonden voor deze selectie.