ADVENTSKALENDER DAGDEAL!

Xiaomi Redmi 9C hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Xiaomi Redmi 9C hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Voorzie je toestel van een Xiaomi Redmi 9C hoesje

Het zou natuurlijk eeuwig zonde zijn als jij je smartphone tijdens een valpartij beschadigd. Er kunnen bijvoorbeeld krassen op het toestel komen, of er ontstaat een barst in het materiaal van je smartphone.

In ergere gevallen is de schade zo erg dat het toestel niet meer functioneert. In dat geval is een dure reparatie de enige optie. Dit wil je natuurlijk graag voorkomen. 

Je kunt gemakkelijk voorkomen dat je toestel beschadigd raakt door deze te voorzien van een op maat gemaakte Xiaomi Redmi 9C case. Met een Xiaomi Redmi 9C cover om het toestel heen, raakt je toestel minder snel beschadigd wanneer je deze bijvoorbeeld per ongeluk ergens tegenaan stoot. Het hoesje vormt een beschermende laag om het toestel welke de eerste klap van een val opvangt. Hiermee blijft je smartphone bespaard. 

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment Xiaomi Redmi 9C hoesjes in allerlei kleuren en met verschillende designs. Het assortiment Xiaomi Redmi 9C cases is zo breed opgesteld dat de kans groot is dat ook jij een Xiaomi Redmi 9C hoesje zult vinden wat helemaal bij je past. Neem gerust een kijkje in het assortiment Xiaomi Redmi 9C cases, en vind het perfecte exemplaar. 

De specificaties van de Xiaomi Redmi 9C

In augustus 2020 is de Xiaomi Redmi 9C verschenen. Dit nieuwe toestel van Xiaomi wordt gezien als de goedkopere variant van den Xiaomi Redmi 9. Toch is het toestel uitgerust met een aantal mooie functies. 

In de Xiaomi Redmi 9C is een relatief grote accu te vinden. Het toestel is namelijk voorzien van een 5000 mAh batterij. Volgens Xiaomi moet je met een volle batterij genoeg stroom hebben voor 2 tot 4 dagen gebruik. Opladen gebeurt met een micro-usb kabel. 

De Xiaomi Redmi 9C verschijnt in 2 verschillende uitvoeringen. De ene variant heeft een werkgeheugen van 2GB en een opslagruimte van 32GB. De andere variant heeft een werkgeheugen van 3GB en een opslagruimte van 64GB. Deze variant is ook iets duurder.

Beide versies zijn voorzien van een MediaTek-processor. Deze processor is prima voor gebruik van simpele basis-apps, maar is niet sterk genoeg wanneer je bijvoorbeeld zwaardere games wilt spelen op je smartphone. 

De Xiaomi Redmi 9C is voorzien van een 6.53 inch beeldscherm met hd-resolutie. Boven in het beeldscherm vind je de selfie-camera welke zit verwerkt in een uitkeping midden in het beeldscherm. Op de achterkant van de smartphone zijn nog 3 camera’s te vinden. 

Het camera eiland van de Xiaomi Redmi 9C bevat allereerst de 13 megapixel hoofdcamera. Deze camera wordt bijgestaan door de 2 megapixel macrolens, en een 2 megapixel dieptesensor. Rechts onder het camera eiland vind je een vingerafdruk-scanner waarmee je het toestel kunt ontgrendelen. 

De Redmi 9C is momenteel in 3 verschillende kleuren te koop. Zo kun je kiezen voor een blauwe, oranje of zwarte variant. De behuizing van de Redmi 9C betreft een kunststof materiaal. 

Diverse modellen Xiaomi Redmi 9C hoesjes

Bij het uitzoeken van een goede beschermende Xiaomi Redmi 9C case is het belangrijk om alvast over een aantal zaken na te denken. Zo maak je de zoektocht naar de perfecte Xiaomi Redmi 9C cover een stuk makkelijker voor jezelf. Je kunt allereerst bekijken welk model hoesje je graag wilt hebben voor je toestel. We vertellen je graag meer over de verschillende soorten modellen, zodat jij goed voorbereid kunt beginnen met zoeken naar het pefecte Xiaomi Redmi 9C hoesje. 

Bookcases en flipcases voor de Xiaomi Redmi 9C

Als je graag een hoesje wilt hebben voor je telefoon waar je ook je pasjes in kwijt kunt, dan kun je eens kijken in het assortiment Xiaomi Redmi 9C book cases en flip cases. Hier vind je namelijk hoesjes met een voorflap die over het beeldscherm heen klapt, waar je dan je pasjes in kunt stoppen.

Bookcases zijn hoesjes die zijwaarts openklappen, net zoals een boekje. Flipcases klappen juist open naar boven of naar beneden. Of je nu voor een book case of voor een flip case kiest, beide modellen zullen een perfecte bescherming bieden aan het toestel. 

Xiaomi Redmi 9C softcases en hardcases

Heb je liever een Xiaomi Redmi 9C hoesje die niet over het beeldscherm valt? Dan zit je waarschijnlijk goed met een backcover. Backcovers zijn in 2 categorieën in te delen; 

Allereerst hebben we de Xiaomi Redmi 9C softcases, backcovers van een flexibel materiaal als siliconen of TPU. Als je liever een backcover van een hardere variant kunststof wilt hebben, dan kun je eens kijken in het assortiment Xiaomi Redmi 9C hardcases

Softcases en hardcases zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Ook zijn er leuke prints en designs te vinden in het assortiment. Zoek bijvoorbeeld naar een Xiaomi Redmi 9C backcover in jouw favoriete kleur, of een kleurtje dat perfect bij je kledingstijl past. Hiermee maak je je smartphone onderdeel van je outfit.

Zoek je een Xiaomi Redmi 9C insteekhoesje? 

Als je erg gesteld bent op het originele uiterlijk van je Xiaomi Redmi 9C, dan zijn er verschillende opties voor je. Je kunt je toestel bijvoorbeeld voorzien van een transparante backcover zodat het design te zien blijft. Daarnaast is het ook mogelijk om je toestel te beschermen met een Xiaomi Redmi 9C insteekhoesje.

Een insteekhoesje is een soort zakje die precies op maat is gemaakt voor jouw smartphone. Je kunt je toestel hierin opbergen, zodat deze niet beschadigd raakt. Wanneer je je toestel wilt gebruiken, haal je deze in een handomdraai uit het insteekhoesje door middel van het lipje.

Ben je weer klaar met je toestel? Dan stop je deze gemakkelijk weer in het insteekhoesje. 

Binnen het assortiment insteekhoesjes zijn exemplaren van verschillende materialen en in verschillende kleuren te vinden. Neem gerust een kijkje, en kies een mooi insteekhoesje uit. 

De klantenservice van hoesjesdirect.nl

We kunnen ons voorstellen dat het best lastig kan zijn om een Xiaomi Redmi 9C hoesje uit te zoeken. Daarom helpen we je graag! Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice om meer informatie te krijgen over onze producten. Onze medewerkers kunnen je van alles vertellen over ons assortiment, en kunnen je perfect adviseren over welk Xiaomi Redmi 9C hoesje het beste bij jou past. 

De klantenservice medewerkers zijn elke werkdag van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar voor vragen. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar de klantenservice. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op je e-mail te reageren. 

Bekijk het assortiment Xiaomi Redmi 9 hoesjes, of bekijk het assortiment Xiaomi Redmi 9A hoesjes.