Xiaomi Redmi Note 9S hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Redmi Note 9S hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Vind het perfecte Xiaomi Redmi Note 9S hoesje

Heb jij een Xiaomi Redmi Note 9S aangeschaft, en ben je nog op zoek naar een passend Xiaomi Redmi Note 9S hoesje? Je wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat het nieuwe toestel lang mee zult gaan. De Xiaomi Redmi Note 9S is natuurlijk erg kwetsbaar, en kan snel schade oplopen bij een valpartij. Bij schade kun je denken aan barsten, krassen, deuken of zelfs aan schade aan de camera of de speakers van de Xiaomi Redmi Note 9S. Het is natuurlijk mogelijk om je smartphone te laten repareren in geval van schade, maar reparatiekosten kunnen wel erg hoog oplopen. 

Met een Xiaomi Redmi Note 9S hoesje kun je schade zien te voorkomen. Een hoesje kan helemaal om het toestel heen zitten, maar er zijn ook hoesjes die alleen aan de achterkant en zijkanten van het toestel zitten. Een telefoonhoesje zorgt er namelijk voor dat de smartphone niet beschadigd raakt tijdens een valpartij. Met een Xiaomi Redmi Note 9S telefoonhoesje om je smartphone heen wordt de kans op schade namelijk een stuk kleiner. 

Op hoesjesdirect.nl vind je een ruim assortiment aan Xiaomi Redmi Note 9S hoesjes. Ben je op zoek naar een bookcase of naar een insteekhoesje? Je kunt voor verschillende modellen hoesjes bij ons terecht. Alle hoesjes bieden een optimale bescherming voor de Xiaomi Redmi Note 9S, zodat het toestel zo lang mogelijk netjes blijft.

Verschillende designs

Wil jij een kleurrijk en fel Xiaomi Redmi Note 9S hoesje? Of wil jij liever een rustgevend hoesje met rustige kleuren? Bij hoesjesdirect.nl kun je de leukste Xiaomi Redmi Note 9S hoesjes vinden. Ons assortiment is met opzet breed opgesteld, zodat er voor iedereen wat bij zal zitten. Je kunt hoesjes vinden in alle kleuren van de regenboog en je kunt hele leuke hoesjes vinden met verschillende printjes erop. Bijvoorbeeld een panterprint of een zebra print hoesje voor de dierenprint lovers. Of hou je meer van een lekker gek hoesje met te gekke kleuren en prints? Bijna alle soorten hoesjes die je je maar kunt bedenken zijn te vinden bij hoesjesdirect.nl. Neem gerust een kijkje in ons assortiment hoesjes, en wie weet zit er een leuk Xiaomi Redmi Note 9S hoesje tussen voor jou!

De specificaties van de Xiaomi Redmi Note 9S

In april 2020 is de Xiaomi Redmi Note 9S op de markt gebracht door Xiaomi. Dit model is in drie mooie kleuren verschenen, namelijk in het wit, grijs en in het aurora blauw (een soort turquoise). 

Op de achterkant van de Xiaomi Redmi Note 9S zijn vier camera’s te vinden met speciale functies. De primaire camera heeft 48 megapixels met een ultra hoge resolutie voor de beste foto’s. Verder zitten er aan de achterkant ook nog een 5 megapixel macro-camera, een 8 megapixel ultra wijde hoek camera en een 2 megapixel diepte sensor voor de beste ingezoomde en uitgezoomde foto’s. Aan de voorkant zit de ingebouwde 16 megapixel selfie-camera, zodat je mooie selfies kunt maken. Met deze selfiecamera is het ook mogelijk om bijvoorbeeld te videobellen.

De Xiaomi Redmi Note 9S kan worden ontgrendeld met een vingerafdruk of met gezichtsherkenning. Aan de zijkant van het toestel zit een knopje met een vingerafdruksensor, zodat de vingerafdruk kan worden gescand. Dit houdt in dat er aan de voorkant van het beeldscherm geen knopje zit dat je moet indrukken om het toestel te ontgrendelen. Aan de voorkant van de smartphone is de selfie-camera te vinden, hiermee wordt ook je gezicht herkend voor ontgrendeling. Je kunt er voor kiezen om de Xiaomi Redmi Note 9S te ontgrendelen met je vingerafdruk of met de gezichtsherkenning. 

De Xiaomi Redmi Note 9S beschikt over een hoge batterijcapaciteit van 5020 mAh. Door de hoge batterijcapaciteit kun je de hele dag je smartphone gebruiken zonder dat er een oplaadsessie nodig is.

Bookcases voor de beste bescherming

Een bookcase is een model hoesje dat helemaal om de telefoon heen zit. Het Xiaomi Redmi Note 9S hoesje lijkt ook een beetje op een soort boekje, daarom ook de naam bookcase. Als je de bookcase openklapt, dan heb je aan de linkerkant ruimte waar je je belangrijkste pasjes en wat briefgeld op kunt bergen. Je kunt een bookcase dus ook als portemonnee gebruiken. Zo hoef je naast je smartphone niet ook nog eens je portemonnee mee te nemen als je een keer de deur uit gaat. Aan de rechterkant van de binnenkant van de bookcase zit de binnencase bevestigd waar het toestel precies in past. Dit Xiaomi Redmi Note 9S hoesje is voorzien van alle openingen voor de volumeknoppen en de aan/uit knop. Als je de bookcase dichtklapt wordt de smartphone van alle kanten optimaal beschermd. Je kunt de bookcase vaak ook nog dichtmaken met een magneetje voor extra bescherming. Er zijn veel verschillende bookcases waar je uit kunt kiezen. Er zijn bookcases met een erg zakelijke look, of bookcases met leuke prints voor een persoonlijke look. 

Ga jij voor een flipcase? 

Een flipcase is een Xiaomi Redmi Note 9S hoesje dat erg lijkt op de bookcase, maar dit type hoesje is toch net even anders. Bij een flipcase klapt de voorflap namelijk niet zijwaarts over het beeldscherm van het beeldscherm, maar juist vanaf boven of beneden. Voor de rest komt het ontwerp van een flipcase zeer sterk overeen met dat van een bookcase. Beide varianten zijn te vinden in de categorie Xiaomi Redmi Note 9S bookcases & flipcases

Voor welke Xiaomi Redmi Note 9S case kies jij? 

Er zijn veel verschillende modellen hoesjes. Je hebt bijvoorbeeld ook softcases en hardcases. Deze modellen Xiaomi Redmi Note 9S hoesjes zitten alleen aan de achterkant en aan de zijkanten van de smartphone en worden ook wel backcovers genoemd. Het beeldscherm blijft bij dit model Xiaomi Redmi Note 9S hoesje vrij, zodat je berichtjes meteen kunt zien binnen komen. De softcases en de hardcases bieden een goede bescherming voor de achterkant en zijkanten van het toestel, en zijn fijn in gebruik.

Softcases en hardcases zijn er in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Je hebt exemplaren in alle kleuren van de regenboog, met de leukste printjes en met mooie afbeeldingen. 

De softcases zijn gemaakt van materialen die buigbaar zijn, bijvoorbeeld van TPU of siliconen. Een dergelijk Xiaomi Redmi Note 9S hoesje is relatief zacht en is daarom gemakkelijk op het toestel te plaatsen. De softcases bieden een goede bescherming aan de smartphone heen en zijn erg geschikt voor mensen die vaak van hoesje willen switchen. 

De hardcases zijn gemaakt van hardere materialen, zoals polycarbonaat. In tegenstelling tot de softcases zijn de hardcases ook niet buigbaar. In veel gevallen bestaan hardcases uit meerdere onderdelen die om de smartphone heen in elkaar geklikt kunnen worden. 

Wat is een insteekhoesje? 

Een insteekhoesje is eigenlijk een klein zakje wat precies op maat is gemaakt voor de Xiaomi Redmi Note 9S. Als de smartphone in het Xiaomi Redmi Note 9S hoesje zit wordt deze vanaf iedere kant optimaal beschermd. Vaak kun je sommige insteekhoesjes nog dichtmaken met een magneetje voor extra bescherming. Als je je smartphone wilt gebruiken, is het noodzakelijk om je smartphone uit het insteekhoesje te halen. Dit kan echter in een handomdraai. 

Een insteekhoesje is vooral handig als je bijvoorbeeld onderweg bent, en je je smartphone graag in je tas wilt opbergen. Je smartphone kan natuurlijk beschadigd raken door andere scherpe of harde objecten die je ook in je tas hebt zitten. Doordat het insteekhoesje helemaal om de smartphone heen zit, wordt de kans op de schade aanzienlijk verkleind, en kun je het toestel met Xiaomi Redmi Note 9S hoesje zonder zorgen in je tas stoppen. 

Er zijn veel verschillende soorten insteekhoesjes verkrijgbaar. Zo kun je kiezen uit exemplaren van verschillende materialen en in verschillende kleuren. Welk insteekhoesje passt het beste bij jou?

Bescherm ook het beeldscherm van je smartphone

Als je een Xiaomi Redmi Note 9S hoesje om je toestel hebt gedaan, dan ben je al goed op weg in het optimaal beschermen van je smartphone. Echter, bij veel modellen Xiaomi Redmi Note 9S hoesjes wordt het beeldscherm nog niet volledig beschermd. Er zijn natuurlijk hoesjes waarbij er een flap over het beeldscherm heen zit, maar ook bij deze hoesjes is het mogelijk dat het beeldscherm beschadigd raakt. Enkel in geslote positie biedt een dergelijk Xiaomi Redmi Note 9S hoesje ook bescherming aan het display. 

Met een Xiaomi Redmi Note 9S screenprotector kun je ook het beeldscherm van je smartphone beschermen. Een screenprotector is een dun plaatje van gehard glas of van kunststof waarmee je het beeldscherm kunt beschermen. Het plaatje wordt op het display geplakt, zodat deze de impact van een val of stoot kan opvangen. Het daadwerkelijke beeldscherm wordt in dit geval gespaard. 

Hou je hoesje goed schoon! 

Van een smartphone maak je dagelijks gebruik en eigenlijk neem je je smartphone overal mee naar toe. Doordat je je smartphone zoveel gebruikt komen er veel bacteriën terecht op je smartphone. Ook is het mogelijk dat je Xiaomi Redmi Note 9S hoesje kan gaan verkleuren of dat je hoesje er vuil uit gaat zien. Het is daarom erg belangrijk dat je je telefoonhoesje goed schoon houdt. Het hoesje raak je immers het meeste aan naast het beeldscherm van de smartphone. Het is verstandig om je Xiaomi Redmi Note 9S hoesje eens in de zoveel tijd schoon te maken. Er bestaan veel hoesjes die gemaakt zijn van allemaal verschillende materialen, dus daarom is het belangrijk om je hoesje op de juiste manier schoon te maken. In onze blog over het schoonmaken van telefoonhoesjes vind je hier een aantal tips voor. 

Handige accessoires voor de Xiaomi Redmi Note 9S

Naast een Xiaomi Redmi Note 9S hoesje zijn er natuurlijk ook nog andere accessoires die erg handig zijn voor het toestel. Vergeet je het wel eens om je smartphone op te laden voordat je weg gaat? Met een Xiaomi Redmi Note 9S powerbank kun je je smartphone altijd en overal opladen wanneer jij dat wilt. Je kunt je smartphone gemakkelijk opladen in bijvoorbeeld de trein, in de auto, op het werk of als je even geen stopcontact in de buurt hebt zitten. 

Vind je het leuk om een lekker stuk te fietsen en te genieten van de natuur? Met een Xiaomi Redmi Note 9S fietshouder kun je gemakkelijk je smartphone meenemen zonder dat het toestel beschadigd raakt. Je kunt je smartphone gemakkelijk in de houder plaatsen. Je smartphone zal er niet uitvallen, want de houder zit erg stevig om de smartphone heen. 

Ook kun je Xiaomi Redmi Note 9S autohouders vinden bij hoesjesdirect.nl. Je kunt kiezen voor een autohouder voor aan je dashboard of voor aan je ventilatiehouder. Als je een magneet op het dashboard van je auto plakt en als je een dun magnetisch plaatje tussen je smartphone en je hoesje stopt, dan kun je je smartphone magnetisch bevestigen aan de houder. Zo hangt je smartphone aan je dashboard. Of als je liever een houder wilt die je aan je ventilatierooster kan vastklikken, dan kun je ook bij hoesjesdirect.nl terecht. Je kunt de autohouder makkelijk vastmaken aan het rooster en je kunt de houder verstellen tot verschillende maten voor verschillende smartphones. 

Waar kan ik terecht voor vragen?

Het kan natuurlijk best wel lastig zijn om een geschikt Xiaomi Redmi Note 9S hoesje te vinden. Heb je een vraag over ons assortiment Xiaomi Redmi Note 9S hoesjes? Je kunt dan gerust contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag en zullen al je vragen over ons assortiment voor je beantwoorden. 

Heb je een bestelling geplaatst, maar is je bestelling nog niet geleverd? Of denk je dat er iets is mis gegaan? Neem in dat geval ook contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zullen je bestelling even opzoeken en zullen eventuele problemen direct voor je oplossen. 

De klantenservice van hoesjesdirect.nl is doordeweeks telefonisch beschikbaar tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Als je liever een e-mail wilt sturen, is het mogelijk om je e-mail te versturen naar service@hoesjesdirect.nl.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wil je niks missen en wil jij op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? In dat geval is het mogelijk om je aan te melden op onze nieuwsbrief. In onze nieuwsbrief kun je alle informatie vinden over onze kortingen, aanbiedingen en de nieuwste smartphone, tablet, en laptop accessoires. Onderaan de website kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief door je e-mailadres in te voeren. Als je bent aangemeld, zul je maximaal 1 keer per 2 weken onze nieuwsbrief ontvangen. Je kunt je ook weer gemakkelijk uitschrijven via een uitschrijf link die je in de nieuwsbrief kunt vinden.

Bekijk ook het assortiment Xiaomi Redmi Note 9 hoesjes, of neem eens een kijkje in het assortiment Xiaomi Redmi Note 9 Pro hoesjes.