1+1 Gratis - Vandaag alle Mobigear screenprotectors 1+1 Gratis! - Meer info.


Screenprotectors voor Telefoon, Tablet en MacBook

Meer: Advies over screenprotectors | iPhone screenprotectors

Zoek screenprotectors voor jouw toestel

Van laag naar hoog sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. ...
 6. 29

Van laag naar hoog sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. ...
 6. 29


Screenprotectors voor smartphone of tablet

Het scherm van je toestel is misschien wel het belangrijkste onderdeel, maar tegelijkertijd ook het meest kwetsbaar. Het grote scherm van recente smartphones en tablets is zo beschadigd als je niet oppast. Je kunt er uiteraard voor kiezen een telefoonhoesje of tablet hoesje te gebruiken, maar vaak is het scherm daarmee nog niet optimaal beschermd tegen vuil of beschadigingen. Met een screenprotector voor je smartphone of tablet sluit je het grootste risico uit, en blijft je scherm langer als nieuw. Mocht de screenprotector beschadigen dan kan je die voordelig vervangen. Een enorm verschil met een dure scherm reparatie.

Tempered Glass screenprotector

Tegenwoordig zijn er diverse soorten screenprotectors beschikbaar. Een tempered glass screenprotector is gemaakt van glas en is erg hard en stevig. Een screenprotector met privacy scherm is handig als je wilt voorkomen dat mensen op je scherm meekijken. Daarnaast hebben wij ook PanzerGlass screenprotectors met CamSlider. Deze unieke screenprotectors hebben een CamSlider die je van links naar rechts kunt schuiven om je camera te openen of te sluiten. Er is dus keuze genoeg!

Hoge kwaliteit en service

Onze screenprotectors zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor weet je zeker dat je een hoogwaardig product koopt. We doen er alles aan om onze klanten de beste producten en service te bieden.

Bij hoesjesdirect.nl leveren we je bestelling vanuit ons magazijn in Haarlem. Bestellingen met voorradige producten geplaatst op werkdagen voor 19:30 uur worden dezelfde dag verzonden en de volgende dag al geleverd door PostNL of DHL. Zo heb je jouw nieuwe screenprotector altijd supersnel in huis!

Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je bestelling, dan is het geen probleem om binnen 30 dagen te ruilen of retourneren. Wil je toch een andere keuze maken dan kan je gebruik maken van onze gratis ruilservice. En heb je vragen, dan staat onze klantenservice altijd klaar om je verder te helpen.

Compleet assortiment

Naast screenprotectors kan je bij hoesjesdirect.nl ook terecht voor autohouders, kabels en powerbanks.