Plastic screen protectors

Met een plastic screen protector kun je een goede bescherming bieden aan het display van je telefoon, laptop, tablet of smartwatch. Je vindt verschillende soorten plastic screenprotectors in onze collectie. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een variant met een matte afwerking, een glanzende afwerking of zelfs met een blauw licht filter. Het grote voordeel van kunststof screenprotectors is dat ze over het algemeen een stuk voordeliger zijn dan screenprotectors van gehard glas.

Zoek hieronder je toestel op en bekijk direct het beschikbare assortiment plastic screenprotectors voor jouw toestel!

Zoek jouw toestel

  Je toestel beschermen met een screenprotector folie

  Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone. We nemen onze smartphone overal mee naartoe. Omdat de smartphone zo’n gebruiksproduct is, is de kans op schade helaas groter. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je je smartphone per ongeluk laat vallen en deze beschadigd raakt. Dit zou natuurlijk ontzettend vervelend zijn, maar kan ook erg duur uitpakken. Reparatiekosten kunnen hoog oplopen, als je toestel naar een reparateur brengt. In sommige gevallen kan een val zelfs zo erg zijn dat het toestel niet meer te repareren is en dat deze volledig moet worden vervangen door een nieuw exemplaar. Deze onnodige kosten willen we natuurlijk allemaal graag voorkomen. Een goede manier om het toestel te beschermen is natuurlijk om de smartphone te voorzien van een hoesje. Maar hoe beschermen we het beeldscherm?

  Om het beeldscherm van je smartphone te beschermen kun je deze voorzien van een screenprotector. Kies bijvoorbeeld voor een kunststof screenprotector voor op je toestel. Zo kun je met een gerust hart gebruik maken van je smartphone

  Wat zijn de voordelen van een plastic screenprotector?

  Bij hoesjesdirect.nl vind je screenprotectors van verschillende materialen. Zo zijn er glazen screenprotectors, vloeibare screenprotectors, en screenprotectors van kunststof. Deze laatste variant staat er bekend om dat het een relatief goedkope optie is. Daarnaast is een kunststof screenprotector heel makkelijk om te installeren op het beeldscherm van je toestel.

  Een ander fijn voordeel van een kunststof screenprotector is dat deze variant niet zal breken wanneer je je toestel op het scherm laat vallen. Dit kan namelijk wel zijn bij de glazen variant. Het glasplaatje kan dan breken wanneer deze een klap opvangt. De kunststof screenprotector heeft dit niet en zal heel blijven tijdens het beschermen van je toestel.

  Ben je op zoek naar een screenprotector met een lage prijs en een makkelijke installatie, dan raden we je aan om te kiezen voor een beschermfolie van kunststof.

  Wat zijn de nadelen van een beschermfolie van kunststof?

  Een nadeel van een beschermfolie van kunststof is dat de gevoeligheid van een touchscreen door de beschermlaag iets kan verminderen. Dit kan een beetje onhandig zijn aan het begin, maar je zult hier snel aan wennen.

  Echter is de verhouding tussen prijs en kwaliteit wel ontzettend goed. Kunststof screenprotectors worden namelijk voor een relatief lage prijs aangeboden. Ben je op zoek naar een goedkope variant, dan is een beschermfolie van kunststof de perfecte variant voor jou.

  Hoe bevestig ik een plastic screen protector op mijn toestel?

  Het opplakken van een screenprotector roept altijd veel vragen op, want hoe zorg je er nu voor dat je de protector zonder luchtbellen eronder op het display van je toestel terecht komt. Voor een duidelijk stappenplan met voorbeeldvideo kun je in dat geval goed terecht op onze screenprotector plakken pagina. Als je de instructies op deze pagina volgt, zal het zeker lukken om de plastic screen protector probleemloos op te plakken.

  Filters
  Van laag naar hoog sorteren

  1 - 48 van 178

  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren

  1 - 48 van 178

  Pagina
  per pagina