LG K61 hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod LG K61 hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

LG K61 hoesjes voor de beste bescherming

LG K61 hoesjes bieden een optimale bescherming, en voorkomen dat jouw LG K61 beschadigd raakt. Was het tijd voor een nieuwe smartphone, en is de keuze gevallen op een LG K61? Dan kun je een mooi LG K61 hoesje uit komen zoeken bij hoesjesdirect.nl. 

In onze webshop vind je een enorm assortiment LG K61 hoesjes in allerlei uitvoeringen. Zo vind je verschillende modellen hoesjes in diverse kleuren, en kun je ook je voorkeur geven op het gebied van materiaal en design. Het assortiment is met opzet breed opgesteld, zodat er voor iedereen wel iets tussen zit wat volledig aansluit bij de persoonlijke voorkeuren. 

Een beschermend hoesje is geen overbodige luxe, aangezien smartphones doorgaans behoorlijk vatbaar zijn voor vervelende beschadigingen. Zo ontstaat er in een mum van tijd een kras of barst in je toestel. Ik veel gevallen is schade niet eens te betrekken op de eigenaar van een smartphone. Misschien laat een vriend of vriendin jouw smartphone wel per ongeluk vallen, of is jouw huisdier de oorzaak van vervelende schade aan je telefoon. 

Met de LG K61 hoesjes van hoesjesdirect.nl voorkom je vervelende schade, en kun je met een gerust hart gebruik maken van je smartphone. Wees dus verstandig, en voorzie je smartphone van de benodigde bescherming.

Wat is de beste LG K61 hoesje voor mij? 

Vind je het lastig om te bepalen welk LG K61 hoesje het beste bij jou past? We kunnen ons voorstellen dat het lastig is, aangezien het assortiment zo breed is opgesteld. Je kunt kiezen voor verschillende modellen hoesjes, zoals bijvoorbeeld; bookcases, flipcases, softcases, hardcases, insteekhoesjes, en nog veel meer. We vertellen je graag meer over de verschillende soorten LG K61 hoesjes, zodat je goed voorbereid kunt beginnen aan je zoektocht naar de perfecte LG K61 case voor jou!

LG K61 hoesjes - bookcases en flipcases

Wil je je smartphone graag van alle kanten beschermen, en ook wat pasjes bewaren in je telefoonhoesje? Dan is een bookcase of een flipcase waarschijnlijk wel iets voor jou!

Een LG K61 bookcase is een model hoesje wat zijn naam te danken heeft aan het feit dat het hoesje een beetje op een klein boekje lijkt. Het hoesje klapt om je smartphone heen, en biedt het toestel vanaf alle kanten bescherming. De LG K61 kan aan de binnenkant van de bookcase worden bevestigd in de binnencase. De binnencase is een soort softcase welke aan de rechter kant van de  binnenkant van de bookcase is bevestigd. Deze binnencase is precies op maat gemaakt voor de LG K61, en beschikt over de benodigde uitsparingen zodat de knoppen van het toestel bereikbaar blijven. Aan de linker kant van de binnenkant van de bookcase zijn bij veel modellen wat vakjes verwerkt. Hier kun je bijvoorbeeld je belangrijkste pasjes in stoppen, zodat je je portemonnee voortaan thuis kunt laten wanneer je een keer de deur uit gaat. Naast pasjes kun je in deze vakjes bijvoorbeeld ook wat briefgeld kwijt. 

Een flipcase is bijna hetzelfde als een bookcase, maar verschilt op het gebied van openklap richting. Waar een bookcase opzij open klapt, klapt een flipcase juist omhoog of omlaag open. Voor de rest komen de twee modellen hoesjes zeer sterk overeen. 

LG K61 hoesjes - softcases en hardcases

Als je op zoek bent naar een compact LG K61 hoesje, dan is een softcase of een hardcase waarschijnlijk wel iets voor jou. Deze twee categorieën betreffen namelijk allebei backcovers. Het model backcover is een telefoonhoesje wat enkel over de randen en de achterkant van je LG K61 valt. 

Een LG K61 softcase is een backcover van een zacht en buigbaar materiaal. Voor de productie van softcases worden vaak materialen als siliconen of TPU gebruikt. Door de flexibiliteit van softcases zijn de hoesjes gemakkelijk op het toestel te plaatsen, en ook weer makkelijk te verwijderen. Als je het leuk vindt om vaak van telefoonhoesje te switchen, dan zijn softcases echt iets voor jou. 

Een LG K61 hardcase is dan juist weer een backcover van een onbuigbaar en hard materiaal. Voor hardcases wordt vaak hard kunststof gebruikt. Deze hoesjes bestaan vaak uit verschillende onderdelen die om het toestel heen vastgeklikt kunnen worden. 

Zowel hardcases als softcases bieden een perfecte bescherming voor het toestel, en voorkomen dat je smartphone beschadigd raakt. Daarnaast zijn deze backcovers ook nog eens relatief compact, dus passen ze gemakkelijk in je broekzak. 

Bekijk ook het assortiment LG K51S hoesjes, of bekijk het assortiment LG Velvet hoesjes.