LG K51s hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod K51s hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Voorkom vervelende schade met een LG K51S hoesje

Tegenwoordig gebruiken we onze smartphone voor steeds meer doeleinden. Waar we vroeger nog een papieren kaart tevoorschijn moesten halen, zetten we nu gemakkelijk onze navigatie-app aan. Waar we vroeger een brief met vulpen schreven, sturen we nu razendsnel een appje. De smartphone heeft het dagelijks leven een stuk makkelijker gemaakt, waardoor we bijna niet meer zonder smartphones door kunnen. 

Het zou ontzettend vervelend zijn als je smartphone beschadigd raakt. Je kunt je toestel dan niet meer optimaal gebruiken, wat erg onhandig zou zijn. Ook zijn de bijkomende hoge reparatiekosten niet fijn. Schade aan je smartphone is echter gemakkelijk te voorkomen met een hoesje. 

Je kunt jouw LG K51S bijvoorbeeld goed beschermen met een op maat gemaakt LG K51S hoesje. Het hoesje vormt dan een beschermende laag om het toestel waardoor een valpartij minder snel zal leiden tot een kapotte smartphone. Je voorkomt hiermee hoge reparatiekosten, en kun je smartphone ook nog eens een persoonlijk uiterlijk geven. Kies bijvoorbeeld voor een LG K51S case in jouw favoriete kleur!

Bij hoesjesdirect.nl vind je een enorm assortiment LG K51S cases. Binnen het assortiment zijn verschillende modellen hoesjes te vinden in diverse kleuren.

Ook is er veel variatie wat betreft prints en designs. Je kunt de keuze voor je LG K51S cover dus precies afstellen op je persoonlijke voorkeur. 

Specificaties van de LG K51S

Eind april 2020 is de LG K51S verschenen. Dit nieuwe toestel van LG volgt de K50S op, en is ook weer een betaalbaar toestel. De LG K51S is in vier kleuren verkrijgbaar, namelijk titanium, roze, blauw en rood. 

De LG K51S heeft een 6.55 inch beeldscherm met een resolutie van 1600 bij 720 pixels. Het display betreft een IPS LCD type. De pixeldichtheid van het beeldscherm van de LG K51S komt neer op 268 ppi. 

Links boven in het beeldscherm is de selfie-camera te vinden. Deze frontcamera heeft een kwaliteit van 13 megapixels. Aan de achterzijde van de LG K51S zijn nog vier camera’s te vinden. Er is een 32 megapixel primaire camera in het toestel gestopt.

Deze camera wordt bijgestaan door de 5 megapixel ultrawijd-camera, de 2 megapixel macrocamera, en de dieptesensor. Met deze verschillende camera’s kun je hele diverse foto’s schieten in hoge kwaliteit. 

De accu in de LG K51S is er één van 4000 mAh. Dit is behoorlijk fors voor een smartphone in deze prijsklasse. Opladen gaat via een USB-C poort aan de onderkant van het toestel. 

In de LG K51S vinden we de MediaTek MT6765 processor met een werkgeheugen van 3GB. Het toestel wordt standaard geleverd met een opslagruimte van 64GB, maar deze opslagruimte is eventueel nog verder uit te breiden door middel van een geheugenkaartje. 

De LG K51S draait uit de verpakking op Android 9.0. 

Verschillende LG K51S hoesjes beschikbaar

Op onze website vind je binnen het assortiment LG K51S cases ontzettend veel verschillende beschermende cases. Er zijn zo veel exemplaren beschikbaar dat we ons kunnen voorstellen dat je het lastig vindt om een keuze te maken. We lichten daarom graag even toe wat voor soorten hoesjes er allemaal te vinden zijn, zodat je uiteindelijk makkelijker zult vinden wat je zoekt. 

Kies jij voor een LG K51S bookcase of flipcase? 

Een model telefoonhoesje waar veel mensen voor kiezen is het model bookcase. Een LG K51S bookcase ziet eruit als een klein boekje, en klapt om het toestel heen. Je kunt je smartphone gemakkelijk in een bookcase vast maken door hem in de binnencase te plaatsen. Deze binnencase is precies op maat gemaakt voor het toestel, en beschikt over de juiste uitsparingen zodat de knoppen op het toestel toegankelijk blijven.

Deze binnencase zit ofwel vast gemaakt aan de binnenkant van de bookcase, of deze is magnetisch te bevestigen aan de binnenkant van de bookcase. Dit staat altijd bij het product vermeld op de productpagina. 

Voor veel mensen is het grootste voordeel van een LG K51S bookcase dat je er ook je pasjes in kwijt kunt. Aan de binnenkant zijn namelijk bij de meeste exemplaren bookcases wat vakjes in het hoesje verwerkt, zodat je je belangrijkste pasjes erin kunt stoppen. Wanneer je voor dit model hoesje kiest, kun je je portemonnee dus voorlopig thuis laten. 

Een model LG K51S hoesje wat erg op de bookcase lijkt is de LG K51S flipcase. Dit model telefoonhoesje lijkt erg op een bookcase, en verschilt enkel in de richting van openklappen. Waar een bookcase zijwaarts opent, opent een flipcase juist naar boven of naar beneden. 

De mooiste LG K51S backcovers

Je kunt in je zoektocht naar een telefoonhoesje voor jouw LG K51S ook kiezen voor een backcover. Een backcover is het soort hoesje wat om de randen en de achterkant van het toestel valt. Het beeldscherm van je toestel wordt bij dit model LG K51S cover vrij gelaten. Handig, want dan zie je meteen of er een melding binnenkomt op je smartphone. 

Het assortiment backcovers is in twee categorieën te verdelen; softcases en hardcases. 

LG K51S softcases zijn backcovers van een zacht en buigbaar materiaal zoals bijvoorbeeld siliconen of TPU. Deze hoesjes zijn gemakkelijk op het toestel te plaatsen, en te verwijderen. Softcases zijn dus bijvoorbeeld ideaal voor mensen die graag vaak van telefoonhoesje switchen, bijvoorbeeld wanneer je het leuk vindt om iedere dag de kleur van je LG K51S telefoonhoesje af te stellen op je outfit. 

LG K51S hardcases zijn backcovers die dan juist weer zijn gemaakt van een hard en onbuigbaar kunststof. Deze hoesjes zitten iets steviger om het toestel. 

Beide varianten backcovers zullen een optimale bescherming bieden voor jouw LG K51S. De keuze voor één van de varianten hoef je dus alleen maar te baseren op je persoonlijke voorkeur. 

De hoesjesdirect.nl klantenservice staat voor je klaar!

De zoektocht naar een telefoonhoesje kan lastig zijn. Je wilt natuurlijk wel een hoesje hebben wat goed bij je past, en wat je vooral zelf heel mooi vindt. Als je nog vragen hebt over het assortiment, of wilt dat we even met je mee kijken, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers kijken graag even met je mee, en kunnen je goed adviseren over ons assortiment. 

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om een e-mail te sturen met daarin jouw vragen. We nemen je e-mail zo snel mogelijk in behandeling, en voorzien je direct van een passend antwoord op je vragen. 

Bekijk ook het assortiment LG K50S hoesjes, of bekijk het assortiment LG K50 hoesjes.