Oppo A52 hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod A52 hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Bestel de mooiste Oppo A52 hoesjes

Als je gebruik maakt van één van de Oppo A52 hoesjes van hoesjesdirect.nl, dan kun je ervoor zorgen dat jouw smartphone niet beschadigd raakt. Met een hoesje kun je namelijk een goede bescherming bieden aan het toestel. Van zichzelf is de Oppo A52 behoorlijk kwetsbaar. Je hoeft het toestel met naar uit je handen laten glippen, en het kwaad is al geschied.

De meest voorkomende schade is val- en stootschade. Logisch, omdat smartphones van zichzelf meestal niet stevig genoeg zijn om klappen op te vangen. Toch kun je deze schade voor een groot deel voorkomen door een Oppo A52 hoesje om je smartphone te doen. Deze Oppo A52 hoesjes zijn speciaal gemaakt voor het toestel en garanderen veiligheid. 

Er zijn een heleboel leuke en passende hoesjes voor jouw Oppo A52 te vinden op onze website. Deze leveren allemaal optimale bescherming tegen bijna alle soorten van schade en helpen je met een gerust hart over straat te gaan. Immers, des te minder risico jouw duurzame Oppo A52 loopt, des te minder zorgen je je hoeft te maken over het toestel.

Specifieke specificaties van de Oppo A52

De Oppo A52 is een in 2020 uitgebrachte smartphone met een redelijke prijs. Oppo stond al bekend om haar goede prijs-kwaliteitsverhouding en zo te zien zal dat voor nu zo blijven. Het toestel is te koop voor ongeveer 170 euro en valt daarom in de middenklasse. Toch bevat de A52 behoorlijk goede specificaties voor deze prijsklasse en is het daarom zeker de moeite waard om dit toestel te bekijken als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone.

Om te beginnen komt het toestel met een opslag van 64GB of 128GB, afhankelijk van welk model je neemt. Daarnaast groeit het werkgeheugen ook met de toestellen met meer opslagruimte. Waar de 64GB variant maximaal 4GB RAM heeft, is dit te verdubbelen met de 128GB versie die namelijk tot wel 8GB RAM heeft. Ook opvallend is de accu van maar liefst 5000 mAh. Hiermee kun je met gemak een dag en misschien zelfs twee doorbrengen. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van hoe vaak je het toestel gebruikt.

Qua camerakwaliteit valt de A52 ook zeker niet uit de toon bij andere toestellen uit dezelfde prijsklasse. De smartphone komt met een vier camera set-up aan de achterkant van de behuizing waarop zich een camera van 12 megapixel, eentje van 8 megapixel en twee van 2 megapixel bevinden. Verder bevat de Oppo A52 een selfiecamera van 16 megapixel waarmee je mooie selfies kunt schieten, en gemakkelijk kunt videobellen.

Vaak vind je in midden- en budgetklasse smartphones minder goede displays dan in vlaggenschepen, maar toch houdt dit Oppo niet tegen om alsnog een fantastisch scherm in de Oppo A52 te plaatsen. Met een grootte van 6.5 inches en een resolutie van 1080 x 2400 is het LCD-scherm fijn te gebruiken en levert het goede beelden.

Reparatie voorkomen? Hoesje bestellen!

Aan de hand van de bovenstaande specificaties kun je wel begrijpen dat het ontzettend zonde is als jouw Oppo A52 zelf ook beschadigd zou raken. Een goede val kan schokgolven door de behuizing sturen en op deze manier de accu of opslag beschadigen. Juist om deze reden bestaan er telefoonhoesjes die specifiek zijn gemodelleerd op jouw smartphone. Omdat er voor elk merk meerdere hoesjes bestaan, kun je er zeker van zijn dat er een leuke voor jouw A52 tussen zitten.

Oppo A52 hoesjes leveren naast fenomenale bescherming ook een upgrade aan het uiterlijk en een verbeterde ligging in je hand. Hoesjes voor de Oppo A52 zijn er namelijk op ontworpen om zo fijn mogelijk te voelen in je hand. Er zijn veel verschillende soorten hoesjes en elk heeft zijn eigen gevoel, dus er zit vast een exemplaar tussen die goed bij jou en je persoonlijke voorkeuren past.

Het beeldscherm is ontzettend kwetsbaar

Ondanks dat de Oppo A52 hoesjes de behuizing en hardware van je Oppo A52 beschermen, is het natuurlijk ook nodig om het 6.5 inch grote display te beschermen. Nu is het zo dat sommige hoesjes al met een voorflap komen die je open en dicht kunt doen, maar andere Oppo A52 hoesjes beschermen enkel de achterzijde of zijkanten. Voor dit doeleind hebben wij ook passende screenprotectors in het assortiment opgenomen. Na aanbreng van een screenprotector wordt er als het ware een extra sterk laagje toegevoegd aan het display van je Oppo A52, waardoor beschadigingen aan het beeldscherm kunnen worden voorkomen.

Screenprotectors zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse materialen. Er zijn screenprotectors van gehard glas of kunststof te vinden, maar er zijn ook vloeibare screenprotectors te bestellen.

Dus, overweeg je een hoesje aan te schaffen dat alleen de achterkant beschermt? Bespaar dan niet op je smartphone en bestel dan ook een goede Oppo A52 screenprotector erbij! Zonder een screenprotector kunnen er namelijk nog steeds krassen of zelfs breuken in je scherm komen.

Klap je hoesje open en dicht

In de zoektocht naar een goed hoesje voor jouw Oppo A52 kom je verschillende modellen Oppo A52 hoesjes tegen in het assortiment van hoesjesdirect.nl. Zo zijn er bijvoorbeeld de Oppo A52 bookcases en flipcases. Dit zijn hoesjes die zijn voorzien van een flap die je over het beeldscherm heen kunt klappen wanneer je het toestel niet gebruikt. Hiermee kun je een extra bescherming bieden aan het beeldscherm van de smartphone, en de vooflap is goed voor nog meer functies.

Zo wordt er in de voorflap van een book- of flipcase vaak wat ruimte gemaakt voor een paar pasjes. Er zijn dan een paar vakjes in het materiaal verwerkt, zodat je je belangrijkste pasjes in je Oppo A52 telefoonhoesje kunt opbergen. Dat is ontzettend handig, want op die manier heb je geen portemonnee meer nodig.

Een andere leuke extra functionaliteit die de voorflap faciliteert is de standaard functie. Hiermee wordt bedoeld dat de voorflap om te vouwen is tot standaardje voor je smartphone, zodat je deze bijvoorbeeld rechtop op tafel neer kunt zetten. Met je smartphone in de standaard kun je bijvoorbeeld zonder al te veel moeite een film kijken op je toestel, of kun je een mooi artikel lezen. Hierbij voorkom je dat je vermoeide armen krijgt van het langdurig vasthouden van het toestel.

Het verschil tussen een bookcase en een flipcase zit hem in de manier van openklappen. Zo klappen bookcases zijwaarts open, en klappen flipcases juist open naar boven of naar beneden. Door de zijwaartse openklaprichting doet een bookcase denken aan een boekje, waar de naam van het model vandaan komt. De flipcases doen door de op- of neerwaartse openklaprichting denken aan ouderwetse flipphones, en hebben om die reden hun naam verdient.

Het hoesje valt amper op!

Als je op zoek bent naar een Oppo A52 hoesje wat nauwelijks opvalt, dan is een backcover waarschijnlijk wel iets voor jou. Deze hoesjes zitten enkel om de zijkanten en de achterkant van de Oppo A52, waardoor ze relatief dun uitvallen. Het hoesje klapt niet over het beeldscherm zoals we bij de book- en flipcases zien, dus je kunt eventuele melden op je toestel bij gebruik van dit soort hoesje direct zien binnenkomen.

Er zijn twee onderscheidende varianten backcovers te vinden bij hoesjesdirect.nl. Zo hebben we softcases en hardcases in het assortiment gestopt. Een Oppo A52 softcase is een backcover van een relatief zacht materiaal. Zo zijn de meeste softcases bijvoorbeeld gemaakt van materialen als siliconen en TPU. De buigbaarheid van het materiaal zorgt ervoor dat het hoesje gemakkelijk om de Oppo A52 te plaatsen is.

Een Oppo A52 hardcase is dan juist weer van een onbuigbaar materiaal gemaakt, zoals bijvoorbeeld Polycarbonaat. Dergelijke hoesjes bestaan vaak uit verschillende onderdelen die je gemakkelijk om het toestel heen in elkaar kunt klikken.

Of je nu kiest voor een softcase of voor een hardcase; je kunt genieten van een hoesje wat een optimale bescherming aan het toestel biedt. Zowel het relatief zachte als het relatief harde materialen kunnen het toestel goed beschermen, en kunnen voorkomen dat je smartphone vervelend beschadigd raakt.

In beide assortiment kun je een breed scala vinden aan verschillende hoesjes. Zo zijn er diverse kleuren verkrijgbaar, kun je uiteenlopende designs vinden, en wordt er gebruik gemaakt van verschillende extra materialen. Bekijk de mooiste Oppo A52 hoesjes, en vind een exemplaar wat helemaal bij je past.

Snelle verzending en 100 dagen bedenktijd

Wij van hoesjesdirect.nl willen maar één ding: dat is onze klanten tevreden stellen. Hiervoor hebben wij een aantal garanties. Als eerste geldt het bij ons dat je, in het geval dat het product in het assortiment is en je voor 19:30 bestelt, het product dezelfde werkdag wordt verzonden. Bestel je in het weekend, dan wordt je bestelling op maandag verzonden. Vanuit ons magazijn in Haarlem verwerken we jouw bestelling zo snel mogelijk, zodat jij nooit lang hoeft te wachten op je bestelde producten.

Heb je een product van ons ontvangen, maar is het niet helemaal wat je ervan had verwacht? Het is mogelijk om je bestelling dan te retourneren. Na aankomst van je bestelling heb je een bedenktijd van 100 dagen om zeker te weten of het product bij jou past of niet. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het geen probleem om het ontvangen product weer te retourneren. Er zijn echter een paar zaken waar je op moet letten als je een product wilt retourneren. Er zijn namelijk een paar uitzonderingen van kracht. Meer informatie vind je op onze informatiepagina over ruilen en retourneren.

De klantenservice van hoesjesdirect.nl

Heb je een vraag over een product of over een geplaatste bestelling? Dan kun je altijd even contact opnemen met onze behulpzame klantenservice. Onze medewerkers kijken met plezier even met je mee, en kunnen je helpen bij al je vragen. Zo kunnen we je onder andere helpen bij het selecteren van een product uit het grote assortiment Oppo A52 hoesjes. Schroom niet om contact op te nemen.

De klantenservice medewerkers zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch en per mail bereikbaar. Iedere vraag wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen, en wordt op korte termijn voorzien van een passend antwoord.

Bekijk ook het grote assortiment Oppo A72 hoesjes, of bekijk het brede assortiment Oppo A31 hoesjes.