Oppo A72 hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Oppo A72 hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

De mooiste Oppo A72 hoesjes voor jou!

Als je zuinig om wilt gaan met je smartphone, dan is het ontzettend belangrijk om deze te voorzien van optimale bescherming. Je wilt immers voorkomen dat je toestel beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je toestel heel makkelijk beschermen door deze te voorzien van een Oppo A72 hoesje. Het zou dan ook zonde zijn als je daar geen gebruik van maakt.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei verschillende hoesjes voor je smartphone. Zo heb je ruime keuze als het gaat om bijvoorbeeld kleur, materiaal en design. De kans dat er een hoesje tussen zit wat goed bij je past, is dan ook erg groot. Ben je benieuwd naar het aanbod Oppo A72 hoesjes? Neem dan gauw een kijkje in onze webshop en ontdek welk Oppo A72 hoesje bij jou past!

Voorkom schade met een hoesje

Een onbeschermd Oppo toestel is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Daarbij kun je denken aan krassen, barsten en andere beschadigingen in het beeldscherm of in de behuizing van het toestel. De schade kan zelfs zo ernstig zijn dat de interne hardware van je smartphone beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed of zelfs helemaal niet meer functioneert. Repareren is dan een optie, maar dan ben je meestal veel geld kwijt aan hoge reparatiekosten. In ergere gevallen is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en moet je zelfs een geheel nieuw toestel aanschaffen. Dat zou natuurlijk erg vervelend zijn.

Met één van de Oppo A72 hoesjes die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je toestel beschadigd raakt. De materialen van de hoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot op te vangen, zodat je toestel onbeschadigd blijft. Met een beschermend Oppo A72 hoesje voorkom je dus vervelende schade en bespaar je jezelf ook een hoop andere ellende.

Upgrade je smartphone met een hoesje

Oppo A72 hoesjes zijn natuurlijk vooral bedoeld om je toestel te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een telefoonhoesje ook nog de kans om je smartphone van een hele nieuwe look te voorzien. Er zijn namelijk een heleboel verschillende mooie telefoonhoesjes te vinden waarmee je je toestel helemaal naar je eigen smaak kunt stylen. Zo zijn er diverse modellen hoesjes te vinden en heb je brede keuze wat betreft verschillende kleuren en design. Ook op het gebied van materiaal zijn er een groot aantal verschillende opties voorhanden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor een transparant telefoonhoesje te kiezen.

Alle telefoonhoesjes in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van de beste bescherming voor de smartphone. Bij het uitzoeken van een beschermend hoesje voor je Oppo A72 kun je dus eigenlijk volledig afgaan op de look en het model van de hoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een hoesje vooral na wat je zelf mooi vindt. Jij bent immers degene die het Oppo A72 hoesje het vaakst te zien zal krijgen. Geef je toestel een persoonlijk tintje met een mooie Oppo A72 hoes.

Verschillende soorten Oppo A72 hoesjes

Als je door het assortiment hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten modellen te verkrijgen zijn. We kunnen ons dan ook voorstellen dat het aanbod wat overweldigend kan zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model Oppo A72 hoesje het beste bij je zal passen? We vertellen je daarom graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar jouw perfecte Oppo A72 hoesje!

Rondom goede bescherming met een book case

Ben je op zoek naar een Oppo A72 telefoonhoesje dat rondom optimale bescherming biedt aan je toestel? In dat geval kun je goed terecht bij de flipcases en bookcases voor de Oppo A72. In deze categorie vind je namelijk twee verschillende modellen hoesjes die zijn voorzien van een zogenoemde voorflap. Het verschil tussen een book case en een flipcase zit hem in de richting waarnaar de voorflap openklapt. Bij een bookcase klapt deze flap namelijk zijwaarts open, zoals dat ook bij een boek het geval is, en bij een flip cover klapt de flap naar boven of naar beneden open, zoals dat ook bij een ouderwetse flip phone het geval is. Voor de rest komen de twee modellen zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste bookcases en flipcases voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen. Een dergelijk hoesje wordt daarom ook wel omschreven als wallet case.

Compacte Oppo A72 hoesjes

In het assortiment is ook een groot aantal compacte Oppo A72 hoesjes te vinden, waarbij het beeldscherm juist niet wordt bedekt en die enkel om de achterkant en zijkanten van het toestel zitten. Om deze reden wordt dit type hoesje back cover genoemd. Dergelijke hoesjes hebben we opgedeeld in twee verschillende categorie, namelijk softcases en hardcases. 

Er zijn bijvoorbeeld diverse backcovers die gefabriceerd zijn van buigbare materialen zoals doorgaans TPU of siliconen. De buigbaarheid van de Oppo A72 hoesjes van silicone of TPU maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van hoesje, dan kun je het beste voor een softcase of siliconen hoesje gaan. 

Hardcases voor de Oppo A72 zijn dan juist weer back covers van onbuigbare materialen. Vaak wordt een hardcase van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof is. Er zijn ook varianten van een backcover te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal. Deze stevige hardcases zitten ook erg stevig om het toestel bevestigd.

Wil je naast de achterkant ook de voorkant van je telefoon beschermen? In dat geval raden we je aan om je case te combineren met een screenprotector. Met een screen protector bescherm je het beeldscherm en voorkom je dat er barsten of krassen in het materiaal van je display ontstaan.

Stijlvolle en chique hoesjes

Als je op zoek bent naar een stijlvol en chic Oppo A72 hoesje, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In ons assortiment is namelijk ook een groot aantal hoesjes van hoogwaardig leder materiaal te vinden. De Oppo A72 hoesjes van leer bieden een goede bescherming aan je toestel en zorgen ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk van het toestel. Daarnaast is het lederen materiaal ook nog eens ontzettend duurzaam. Binnen deze categorie zijn verschillende modellen hoesjes van leer te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een leren bookcase, flipcase of backcover. Weet jij al voor wat voor soort leren Oppo A72 hoesje je gaat?