Categorie
  1. Alle hoesjes (124)
  2. Bookcases & Flipcases (39)
  3. Hardcase hoesjes (38)
  4. Softcase & Siliconen (30)
  5. Insteekhoesjes (15)
  6. Lederen hoesjes (52)
  7. Extra stevige hoesjes (24)
  8. Sportarmbanden (2)
  9. Screenprotectors (2)
  10. Opladers (272)
  11. Kabels (155)
  12. Autohouders (116)
  13. Fietshouders (31)
  14. Koptelefoons (162)
  15. Speakers (21)
  16. Powerbanks (89)
  17. Gadgets (111)
Prijs
 1. 9
  12
Merk
 1. Mobigear (1)
 2. Striker (1)
Materiaal screenprotector
 1. Glas (1)
 2. Vloeistof (1)
Model screenprotector
 1. Voorkant (1)
 2. Full body (1)
Type screenprotector
 1. Ultra-Clear (1)
 2. Nanotechnologie (1)

Samsung Galaxy A41 Screenprotectors

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Een screenprotector voor je Samsung Galaxy A41

De nieuwe Samsung Galaxy A41 is een prachttoestel dat je natuurlijk extra wil beschermen met een screenprotector. De smartphone heeft 64 GB opslag, een 48 MP camera en een 6.1 inch groot AMOLED beeldscherm. Als je over een Galaxy A41 beschikt, is het vanzelfsprekend dat je het beeldscherm zo lang mogelijk heel wilt houden. Om dit te doen, is het belangrijk dat je een goede screenprotector hebt voor het display. De beste bescherming voor jouw Galaxy A41 beeldscherm vind je hier.

Kwetsbaar beeldscherm

Als je een nieuwe telefoon koopt, is het logisch dat je er ook gelijk een mooi passend hoesje bij bestelt. Immers; je wilt dat je telefoon goed tegen klappen kan en een hoesje zorgt ook voor goede bescherming van je telefoon. Maar wat denk je van je beeldscherm? Het beeldscherm is het meest kwetsbare onderdeel van een smartphone en breekt dus ook veel makkelijker. Daarom is het belangrijk dat je bij je hoesje ook gelijk een screenprotector bestelt om dit risico te vermijden.

Waarom beschermen met een screenprotector?

Het materiaal waar de meeste beeldschermen tegenwoordig van worden gemaakt heet ‘Gorilla Glass’. Dit klinkt als zeer stevig materiaal en dat is het ook wel, maar het is toch niet zo goed bestand tegen krassen als je denkt. Per ongeluk je smartphone in dezelfde zak stoppen als je sleutels en er ontstaat toch zeer gemakkelijk schade op het display. Een goede screenprotector zorgt ervoor dat je display van jouw Samsung toestel een extra laagje krijgt waardoor er minder snel schade ontstaat op het beeldscherm zelf. Zodat jij nog langer kunt genieten van het mooie display van je Galaxy A41.

Diverse soorten screenprotectors

Wij verkopen verschillende soorten screenprotectors die elk op hun eigen manier bescherming bieden voor jouw kostbare beeldscherm.Een van deze soorten screenprotectors zijn de screenprotectors gemaakt van duurzaam en flexibel kunststof. Het kunststof materiaal is zeer dun, en valt daardoor vrijwel niet op. Ook de bediening van het scherm blijft ongewijzigd.

Glazen screenprotectors voor de Galaxy A41

We hebben ook glazen screenprotectors voor jouw Samsung Galaxy A41. Deze luxe protectors zijn van echt gehard glas, en bieden bescherming tegen krassen en vuil met behoud van het gevoel van echt glas. De prestaties zijn daardoor exact hetzelfde als het toestel zonder glazen screenprotector. Overigens verkopen we ook het laatste technische hoogstandje; hi-tech vloeibare nano bescherming voor jouw beeldscherm. Deze screenprotectors van Striker zijn universeel en gemakkelijk aan te brengen. Overigens legt deze nano bescherming een onzichtbaar randje rondom het apparaat waardoor het toestel nog beter wordt beschermd tegen bacteriën en krassen.

Hoge kwaliteit en service

Bij hoesjesdirect.nl kiezen we handmatig en zorgvuldig onze producten uit zodat we altijd een hoogwaardig assortiment hebben. Als je op een werkdag voor 19.30 uur een bestelling plaatst van een voorradig product, pakken wij het dezelfde dag in en geven we het die avond nog mee aan PostNL of DHL. Zo heb je jouw nieuwe Galaxy A41 screenprotector altijd supersnel in huis! Het is natuurlijk mogelijk dat je achteraf toch niet blij bent met je bestelling. Ook hier hebben wij een oplossing voor: binnen 30 dagen kun je een of meerdere producten van je bestelling retourneren of omruilen. Als je een product wilt omruilen, kun je gebruik maken van onze gratis ruilservice. Heb je vragen over producten of je bestelling? Contacteer dan onze vriendelijke klantenservice die altijd klaar staat om je verder te helpen.