Samsung Galaxy A70 Hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Galaxy A70 hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

De beste Samsung Galaxy A70 hoesjes 

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot en zeer divers assortiment Samsung Galaxy A70 hoesjes. Heb jij een Samsung Galaxy A70 aangeschaft, maar heb je deze nog niet voorzien van een beschermend hoesje. Zonder hoesje loop je het risico dat het toestel beschadigd raakt, wat natuurlijk ontzettend vervelend zou zijn. Denk bijvoorbeeld aan deuken, krasjes, barsten en schade aan de camera. Als je toestel beschadigd raakt, dan is het in sommige gevallen mogelijk om je toestel te laten repareren. Echter, de kosten voor reparatie kunnen erg hoog oplopen. Je hebt natuurlijk al een behoorlijk bedrag neergelegd tijdens het aanschaffen van je smartphone. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je nog een keer een groot bedrag moet investeren in je smartphone. In andere gevallen van schade is reparatie zelfs helemaal niet mogelijk. In dat geval zul je een nieuw toestel aan moeten schaffen.

Je kunt je toestel maar beter beschermen door gebruik te maken van een Samsung Galaxy A70 hoesje. Zo voorkom je dat het toestel beschadigd raakt, en voorkom je vervelende hoge kosten. Een bescherming voor je toestel is een kleine investering in vergelijking tot de kosten die komen kijken bij reparatie of vervanging. Wees dus verstandig, en bescherming je smartphone met een Samsung Galaxy A70 hoesje.

In onze webshop, hoesjesdirect.nl, vind je allerlei Samsung Galaxy A70 hoesjes. Er zijn hoesjes verkrijgbaar in diverse kleuren en met leuke prints. Neem een kijkje in ons assortiment en vind het Samsung Galaxy A70 hoesje dat helemaal bij jou past!

Specificaties van de Samsung Galaxy A70

Samsung heeft op 26 maart 2019 de Samsung Galaxy A70 aangekondigd. Sinds 1 mei 2019 is het toestel ook echt verkrijgbaar. De smartphone is in drie mooie kleuren verschenen, namelijk in het blauw, zwart en in het wit. Het ligt er aan hoe het licht op het toestel schijnt, want de zijkanten kunnen verschillende kleuren reflecteren.

De Samsung Galaxy A70 heeft een 6,7 inch beeldscherm en een resolutie van 1080 bij 2400 pixels. Op het FHD + sAMOLED Infinity-U display kun je bijvoorbeeld films kijken met een beeldverhouding van 20 : 9. 

In de Samsung Galaxy A70 zit een krachtige beveiligingsoplossing genaamd "Secure Folder". Zo creëer je op je smartphone een veilige ruimte waar je informatie op kunt slaan. 

 De Samsung Galaxy A70 beschikt over een batterijcapaciteit van 4500 mAh. Door deze hoge capaciteit kun je de hele dag door je smartphone gebruiken. Met een USB-C oplader met een vermogen van 25W kan de Samsung Galaxy A70 erg snel worden opgeladen. 

De Samsung Galaxy A70 beschikt over drie camera’s aan de achterkant van het toestel. De bovenste camera heeft 5 megapixels waar je scherpe ingezoomde foto’s mee kunt schieten. Daaronder volgt de 32 megapixels hoofdcamera. De onderste camera is een 8 megapixel extra groot hoek lens. Aan de voorkant van de Samsung Galaxy A70 zit een 32 megapixel selfie-camera waarmee je kunt videobellen en waarmee je mooie selfies kunt maken. 

De Samsung Galaxy A70 is door middel van je vingerafdruk te ontgrendelen. Hiervoor is een vingerafdrukscanner onder het beeldscherm verwerkt. Zodra je op het beeldscherm klikt, verschijnt er een rondje waar je je vinger op kunt leggen. Na een korte scan ontgrendelt de smartphone dan. Ook is de Samsung Galaxy A70 te ontgrendelen met FACE ID. Met FaceID-ontgrendeling hoef je alleen maar je gezicht voor de camera te houden om smartphone ontgrendeld. Door de gezichtsherkenning ben jij de enige die je smartphone kan ontgrendelen. Voor andere is het dus niet mogelijk om in jouw smartphone in te breken.

De Samsung Galaxy A70 werkt op een Qualcomm Snapdragon 675 chip. Ook beschikt de Samsung Galaxy A70 over een 6GB werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 128GB. In de software zit een standaard virusscanner en een cleaner.

Voor welk Samsung Galaxy A70 hoesje kies jij?

Binnen het assortiment zijn verschillende Samsung Galaxy A70 covers te vinden. Zo kun je kiezen uit verschillende modellen hoesjes, en zijn er hoesjes van verschillende materialen verkrijgbaar. Een model hoesje wat enkel om de achterkant en de zijkanten van de smartphone valt noemen we een backcover. Dit model is erg populair, en is in veel verschillende uitvoeringen te vinden. Bij hoesjesdirect.nl verdelen we de backcover onder in twee onderscheidende categorieën, namelijk softcases en hardcases.

Samsung Galaxy A70 softcases zijn erg geschikte hoesjes voor mensen die vaak van hoesje willen switchen. De softcases worden gemaakt van TPU of van siliconen. Door deze flexibele materialen zijn de softcases gemakkelijk om te buigen. Hierdoor haal je het hoesje zeer gemakkelijk van het toestel af, en plaats je hem ook heel gemakkelijk weer terug.

Aan de andere kant van het spectrum hebben we de Samsung Galaxy A70 hardcases. Hardcases zijn in tegenstelling tot de softcases, gemaakt van een stevig en onbuigbaar materiaal. In veel gevallen wordt voor de productie van hardcases hard kunststof gebruikt. Een hardcase bestaat meestal uit meerdere onderdelen die je in elkaar moet schuiven om de smartphone heen. De hardcase biedt een uitstekende bescherming aan het toestel, en voorkokmt dat jouw Samsung Galaxy A70 beschadigd raakt.

Samsung Galaxy A70 bookcases 

Samsung Galaxy A70 bookcases zijn erg handig in gebruik, en bieden verschillende functies. De naam "bookcase" is aan dit model hoesje gegeven omdat het hoesje een beetje lijkt op een klein boekje. Net zoals de kaft van een boek klapt dit hoesje helemaal om de smartphone heen. Hierdoor biedt dit Samsung Galaxy A70 hoesje bescherming aan het toestel vanaf alle kanten.

Wanneer je de bookcase openklapt, heb je aan de linkerkant ruimte voor je belangrijkste pasjes en wat briefgeld. Aan de rechterkant zit de binnencase waar je het toestel in kunt plaatsen. Deze binnencase is precies op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy A70, en is voorzien van de benodigde uitsparingen.

Bij sommige modellen bookcases kun je de binnencase ook uit de bookcase halen. Zo heb je alleen maar een backcover om de Samsung Galaxy A70 heen zitten. Als je de bookcase nodig hebt, kun je de binnencase weer in de bookcase bevestigen door middel van een magneet of een drukknopje.

Samsung Galaxy A70 flipcases 

Samsung Galaxy A70 flipcases kun je vergelijken met de bookcases. Deze twee modellen hoesjes lijken namelijk heel erg op elkaar. Bij een flipcase is het echter zo dat de flap die je moet omklappen aan de onderkant van het hoesje zit in plaats van aan de zijkant zoals we dat zien bij een bookcase. In de meeste gevallen is een flipcase ook voorzien van een paar vakjes waar je pasjes in kwijt kunt.

Lederen Samsung Galaxy A70 hoesjes

Als je op zoek bent naar een stijlvol en chique Samsung Galaxy A70 hoesje, dan kun je waarschijnlijk goed terecht in de categorie Lederen Samsung Galaxy A70 hoesjes. Hier vind je verschillende modellen hoesjes die zijn gemaakt van echt hoogwaardig leer. Het lederen materiaal biedt een goede bescherming en is ontzettend duurzaam. Het hoesje blijft lang netjes, en gaat daarom ook lang mee.

Doorgaans zijn hoesjes van echt leer iets duurder dan hoesjes van andere materialen. Dit komt omdat het lederen materiaal iets duurder is in productie. Omdat we toch graag iedereen de optie willen bieden om te kiezen voor een Samsung Galaxy A70 hoesje met een lederen uiterlijk, hebben we ook een aantal kunstlederen hoesjes aan het assortiment toegevoegd. Via de filters op de pagina kun je gemakkelijk aangeven welk materiaal hoesjes je te zien wilt krijgen.

Neem ook een kijkje in ons assortiment Samsung Galaxy A71 hoesjes, of neem een kijkje in ons assortiment Samsung Galaxy A80 hoesjes.