Samsung Galaxy A70 Hoesjes

Gerelateerde toestellen

De leukste Samsung Galaxy A70 hoesjes voor jou!

Als je zuinig om wilt gaan met je Samsung smartphone, dan is het ontzettend belangrijk deze goed te beschermen. Je wilt immers voorkomen dat je toestel beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je toestel heel makkelijk beschermen door deze te voorzien van een Samsung Galaxy A70 hoesje.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei verschillende telefoonhoesjes die jouw Samsung A70 goed kunnen beschermen. Zo heb je ruime keuze op het gebied van kleur en materiaal en zijn er een heleboel verschillende aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een case tussen zit wat goed bij je past, is daarom erg groot. Ben je benieuwd naar het aanbod Samsung Galaxy A70 hoesjes? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Een Samsung A70 hoesje biedt optimale bescherming

Een onbeschermde Samsung Galaxy A70 is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld krassen, barsten, breuken en deuken in het scherm of in de behuizing van het toestel. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je telefoon beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed functioneert. De schade laten repareren is dan een optie, maar dat brengt meestal hoge reparatiekosten met zich mee. In ergere gevallen is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuw toestel aan te schaffen. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Met één van de Samsung Galaxy A70 hoesjes die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je toestel beschadigd raakt. De materialen van de hoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat je smartphone zelf onbeschadigd blijft. Met een beschermend hoesje voorkom je dus vervelende schade en bespaar je jezelf ook een hoop kosten en andere narigheid.

Geef je smartphone een make-over

Samsung Galaxy A70 hoesjes zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om je toestel mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een telefoonhoesje ook de kans je telefoon een nieuwe look te geven. Er zijn namelijk tal van verschillende mooie telefoonhoesjes te vinden, waarmee je je smartphone helemaal naar je eigen smaak en wens kunt personaliseren. Zo zijn er diverse modellen smartphonehoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft designs en materialen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een transparant hoesje. Ook heb je de keuze uit hoesjes in verschillende kleuren.

Alle smartphonehoesjes in ons brede assortiment zijn geselecteerd op basis van de beste bescherming voor je Samsung Galaxy A70. Bij het uitzoeken van een beschermend hoesje voor je Samsung Galaxy A70 kun je dus eigenlijk volledig afgaan op het uiterlijk en het model van de telefoonhoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een hoesje kijken naar wat je mooi vindt. Jij bent immers degene die het telefoonhoesje het vaakst te zien zal krijgen.

Allerlei soorten hoesjes voor de Samsung Galaxy A70

Als je door ons assortiment hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten modellen verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model Samsung Galaxy A70 hoesje het beste bij jou zal passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar het perfecte telefoonhoesje!

Een Samsung Galaxy A70 hoesje met een voorflap

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy A70 hoesje met een flap die over het display van je toestel slaat? In dat geval kun je goed terecht bij de flipcases en bookcases voor de Samsung Galaxy A70. In deze categorie vind je twee verschillende modellen hoesjes die zijn voorzien van een zogenaamde voorflap.

Het verschil tussen een book case en een flip cover zit hem in de manier van openklappen van de voorflap. Bij een book case klapt de flap namelijk zijwaarts open, zoals ook bij een boek het geval is en bij een flipcase klapt de flap naar boven of beneden open. Voor de rest komen de twee modellen zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste bookcases en flipcases voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen. Ze worden daarom ook wel wallet cases genoemd. Super handig!

Backcovers van verschillende materialen

In het assortiment zijn ook een groot aantal Samsung Galaxy A70 hoesjes te vinden waarbij het display juist wordt vrijgehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van het toestel bevestigd zitten. Dit type hoesje wordt ook wel een backcover genoemd. Dergelijke hoesjes hebben we opgedeeld in twee categorieën, namelijk softcases en hardcases. Daarbij zit het verschil dus enkel in het materiaal.

Zo zijn er bijvoorbeeld backcovers die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen. De buigbaarheid van deze Samsung Galaxy A70 hoesjes van siliconen of TPU maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van hoesje, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor een softcase gaan.

Samsung Galaxy A70 hardcases zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze smartphonehoesjes van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof betreft. Er zijn ook varianten te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal. Vanwege het stevige materiaal zitten hardcases erg stevig om het toestel bevestigd.

Een stijlvol en chic Samsung Galaxy A70 hoesje

Als je op zoek bent naar een stijlvol en chic Samsung Galaxy A70 hoesje, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In ons assortiment is namelijk ook een groot aantal telefoonhoesjes van hoogwaardig leer te vinden.

De hoesjes van leer bieden een uitstekende bescherming aan je telefoon en zorgen ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk van het toestel. Daarnaast is het leren materiaal ook nog eens ontzettend duurzaam. Binnen deze categorie zijn diverse modellen hoesjes van leer te vinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit bookcases, flipcases en backcovers van leer. Welk exemplaar vind jij het mooist?

Bied ook het beeldscherm van je toestel een goede bescherming

Met een Samsung A70 hoesje heb je al een hele goede bescherming voor je telefoon te pakken, maar bij bijna alle hoesjes wordt het beeldscherm vrij gehouden waardoor deze nog steeds kwetsbaar is en beschadigd kan raken. Om deze reden raden we eigenlijk altijd aan om een hoesje te combineren met een Samsung Galaxy A70 screenprotector.

Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 1129

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 1129

per pagina