Samsung Galaxy Note 9 bookcases & flipcases

Toffe Samsung Galaxy Note 9 bookcases en flipcases

In het assortiment van hoesjesdirect.nl vind je ontzettend veel toffe Samsung Galaxy Note 9 bookcases en flipcases. Deze modellen hoesjes zijn beschikbaar in vele kleuren en designs. Van simpele exemplaren met effen kleuren tot varianten met gave print, we hebben het allemaal. Werp daarom snel een blik op ons assortiment en kies een tof exemplaar uit. Welke bookcase of flipcase spreekt jou het meest aan?

Met een bookcase of flipcase bied je jouw Samsung Galaxy Note 9 super goede bescherming. Om gemakkelijk een exemplaar te selecteren wat goed bij je past, raden we je aan om gebruik te maken van de zoekfilters op deze pagina. Zo kun je onder andere filteren op kleur, merk, materiaal en prijs. Zodoende vind je met het grootste gemak de perfecte flipcase of bookcase voor je smartphone.

Waarom kiezen voor een bookcase of flipcase?

Met een Samsung Galaxy Note 9 bookcase of flipcase heb je een telefoonhoesje te pakken wat naast het beschermen van je smartphone nog meer te bieden heeft. Zo zijn bookcases en flipcases in de meeste gevallen namelijk voorzien van extra opbergruimte waar je bijvoorbeeld briefgeld en pasjes in kunt opbergen. Op deze manier combineer je je portemonnee en je telefoonhoesje in één product en kun je je losse portemonnee voortaan thuis laten. Dat reist niet alleen een stuk lichter, maar is ook nog eens een stuk handiger.

In veel gevallen is er ook een standaard functie in een Samsung Galaxy Note 9 bookcase of flipcase verwerkt. Met andere woorden kun je het telefoonhoesje eenvoudig omtoveren tot een handig standaardje voor je smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld op je gemak een filmpje kijken of een uitgebreid artikel lezen, terwijl je je handen vrijhoudt. Op die manier hoef je dus niet het toestel lange tijd vast te houden, wat vermoeide armen en handen voorkomt.

Waarin verschillen bookcases en flipcases?

Vanwege het feit dat bookcases en flipcases onder dezelfde subcategorie worden geplaatst, vragen veel mensen zich af wat nu het verschil is tussen de twee verschillende modellen. Dat verschil is eenvoudig uit te leggen. Het meest opvallende verschil is dan ook de manier waarop het hoesje wordt opengeklapt. Een Samsung Galaxy Note 9 bookcase klapt namelijk zijwaarts open en doet daarom denken aan een klein boekje. Daaraan dankt dit model dus de naam. Een Samsung Galaxy Note 9 flipcase klapt juist naar boven of beneden open. Dit model heeft zijn naam gekregen vanwege de gelijkenissen met een ouderwetse flip phone, omdat deze naar boven openklapt. Los van dit verschil komen de twee modellen hoesjes erg sterk met elkaar overeen. Verder ligt het dus aan jou waar je voorkeur naar uitgaat.

Van laag naar hoog sorteren

19 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

19 producten

per pagina