Samsung Galaxy Note 9 Hardcase hoesjes

Is een Samsung Galaxy Note 9 hardcase hoesje iets voor jou?

Als je op zoek bent naar een mooi en stevig telefoonhoesje wat compact genoeg is om in je broekzak te passen, dan is een Samsung Galaxy Note 9 hardcase hoesje waarschijnlijk een type telefoonhoesje wat goed bij je zal passen. Hardcases zijn doorgaans namelijk behoorlijk compact en zitten alleen om de achterkant en zijkanten van je smartphone bevestigd. Het beeldscherm wordt bij dit model telefoonhoesje vrijgehouden, zodat je eventuele meldingen direct kunt zien binnenkomen.

Een hardcase voor de Samsung Galaxy Note 9 is perfect in staat het toestel goed te beschermen tegen krassen en barsten. Als je het toestel per ongeluk een keer laat vallen, dan is er dus geen man overboord en blijft jouw smartphone onbeschadigd. Zo kun je superlang van je mooie smartphone genieten.

Upgrade je smartphone met een tof design

Bij het selecteren van een Samsung Galaxy Note 9 hardcase hoesje heb je zeer ruime keuze. Zo zijn er een heleboel verschillende kleuren te vinden in het assortiment van hoesjesdirect.nl en kun je kiezen uit diverse uiteenlopende designs. Zo zijn er verschillende hardcases te vinden met mooie afbeeldingen en prints erop. Het assortiment hardcases is zo breed opgesteld dat er voor iedereen wel een exemplaar te vinden is wat goed aansluit bij de persoonlijke voorkeuren. Ook voor jou zal er dus een toffe hardcase te vinden zijn.

Je kunt het jezelf een stuk gemakkelijker maken om een Samsung Galaxy Note 9 hardcase uit te zoeken wanneer je gebruikmaakt van de zoekfilters op deze pagina. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op kleur, materiaal, merk en prijs. Als je een filter hebt aangeklikt krijg je alleen nog maar producten te zien die voldoen aan het geselecteerde filter. Zo vind je razendsnel een hardcase hoesje wat voldoet aan al je wensen.

Welke materialen worden er gebruikt?

Een Samsung Galaxy Note 9 hardcase hoesje wordt in de meeste gevallen gemaakt van PC, wat staat voor polycarbonaat. Dit is een onbuigbaar materiaal wat extra stevigheid geeft aan het hoesje. Bij de productie van hard cases wordt PC soms ook met TPU gecombineerd. TPU staat voor thermoplastisch polyurethaan en betreft een materiaal wat qua buigbaarheid tussen PC en siliconen in zit. TPU wordt vaak gebruikt voor de randen van een hardcase, zodat het hoesje gemakkelijk op de hoeken van de smartphone geplaatst kan worden en er ook weer gemakkelijk vanaf gehaald kan worden. 

In sommige gevallen worden er ook andere materialen in hardcases verwerkt. Zo zijn er onder andere Samsung Galaxy Note 9 hardcases te vinden met op de achterkant een laag hout, glas of aluminium. Kortom, ook wat betreft materialen zijn er weer allerlei varianten beschikbaar.

Van laag naar hoog sorteren

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

9 producten

per pagina