Samsung Galaxy S20 Ultra Hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Galaxy S20 Ultra hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

De beste Samsung Galaxy S20 Ultra hoesjes voor jou!

Samsung Galaxy S20 Ultra hoesjes zorgen ervoor dat jouw toestel goed beschermd blijft. Als je het toestel niet goed beschermt, is de kans dat de Samsung Galaxy S20 Ultra beschadigd raakt veel groter. Het gebeurt iedereen namelijk weleens dat je je toestel per ongeluk uit je handen laat glippen, of dat deze per ongeluk van tafel schuift en op de grond valt. Voortaan hoef je je geen zorgen meer te maken om de gesteldheid van je toestel, als je deze voorziet van een mooi Samsung Galaxy S20 Ultra hoesje.

Specificaties Samsung Galaxy S20 Ultra

Op 13 maart is de S20-serie van Samsung op de markt verschenen. Deze serie bestaat uit 3 toestellen, waaronder de Samsung Galaxy S20 Ultra. Dit toestel is de grootste toestel met de beste hardware.

Als we spreken over formaat, dan is de Samsung Galaxy S20 Ultra te vergelijken met de Samsung Galaxy Note 10 Plus. Het toestel volgt de S10 Plus op.

De Samsung Galaxy S20 Ultra heeft een vernieuwd design, hoewel het niet enorm verschilt van de voorgaande S10 reeks. De randen rondom het beeldscherm van het toestel zijn dunner, en het toestel is iets platter geworden.

Samsung heeft gekozen voor een Amoled-paneel van 6.9 inch, met een klein gaatje aan de bovenkant van het scherm, zodat er ruimte is voor de selfiecamera. In het beeldscherm zit de ultrasone vingerafdrukscanner ingebouwd.

Het meest opvallende aan de Samsung Galaxy S20 Ultra is toch wel de camera-module. De camera-module beschikt over vier camera’s. De hoofdcamera is een 108 megapixel camera. Daarnaast is er een 48 megapixel zoom-camera, een 12 megapixel groothoeklens en een time of flight-sensor.

Deze time of flight-sensor kan aan de hand van infrarood een 3D scan maken van de omgeving. Dit maak het mogelijk om bijvoorbeeld de achtergrond van een foto ook echt als achtergrond te detecteren, zodat deze bij portretfoto’s kan worden vervaagd wat een mooi effect geeft.

De Samsung Galaxy S20 Ultra is voorzien van een enorm grote accu; 5000 mAh. Met deze accu kun je gemakkelijk de hele dag je toestel gebruiken zonder tussendoor op te moeten laden. Als de accu toch leeg raakt, is deze razendsnel weer op te laden met de meegeleverde 25 Watt-oplader. Het is zelfs mogelijk om het toestel op te laden met een 45 Watt-oplader, welke los verkrijgbaar is.

De Samsung Galaxy S20 Ultra draait op de krachtige Exynos 990 processor. Dit zorgt ervoor dat de hoge resolutie van de camera’s mogelijk wordt gemaakt. Het toestel heeft Android 10 als besturingssysteem, met aanpassingen van Samsung zelf.

Je toestel beschermen met een speciaal Samsung Galaxy S20 Ultra hoesje

Zo’n mooi toestel als deze verdient de beste bescherming, omdat je natuurlijk niet wilt dat de Samsung Galaxy S20 Ultra kapotgaat na een valpartij. De beste Samsung Galaxy S20 ultra hoesjes vind je bij hoesjesdirect. Er zijn verschillende modellen hoesjes beschikbaar voor deze smartphone waar we je graag meer over vertellen. Zo kun je goed geïnformeerd beginnen aan je zoektocht naar het perfecte hoesje voor jou.

Samsung Galaxy S20 Ultra hoesjes: Backcovers

Laten we beginnen met de Samsung Galaxy S20 Ultra backcovers. Backcovers vallen over de achterkant en de zijkanten van het toestel. In veel gevallen vallen de hoeken van het hoesje ver genoeg over de hoeken van de Samsung Galaxy S20 Ultra, zodat je beeldscherm ook beschermd is wanneer je het toestel plat neerlegt met het beeldscherm naar beneden.

Backcovers zijn in 2 varianten beschikbaar. Je kunt kiezen voor een backcover van een flexibel materiaal, welke we de Samsung Galaxy S20 Ultra softcases noemen. Softcases zijn gemakkelijk op het toestel te plaatsen, en zijn ook weer makkelijk te verwijderen.

Mocht je toch de voorkeur geven aan een backcovers van hard kunststof, dan kun je bij hoesjesdirect.nl terecht. Neem een kijkje in de categorie Samsung Galaxy S20 Ultra hardcases, en vind het perfecte hoesje.

Backcovers zijn in vele varianten beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld voorkeur geven voor kleur, materiaal en design. Deze elementen zijn gemakkelijk te filteren via de filters, welke aan de linkerkant van de pagina te vinden zijn.

Samsung Galaxy S20 Ultra hoesjes: Bookcases en Flipcases

Als je op zoek bent naar een hoesje wat openklapt als een boekje, dan kun je ook goed terecht bij hoesjesdirect.nl. Neem een kijkje in de categorie Samsung Galaxy S20 Ultra bookcases, en vindt de mooiste bookcases voor jouw toestel.

Bookcases zijn ontzettend populair, en we kunnen we begrijpen waarom dat zo is. In een bookcase is namelijk in veel gevallen ruimte vrijgehouden om wat pasjes en wat briefgeld kwijt te kunnen. Dit is superhandig, omdat je je portemonnee dan niet met je mee hoeft te nemen.

Vind je een bookcase goed klinken, maar laat je de voorflap toch liever naar boven of naar onderen klappen in plaats van opzij zoals we zien bij de bookcases? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen in het assortiment Samsung Galaxy S20 Ultra flipcases.

Flipcases zijn eigenlijk bijna hetzelfde als bookcases, maar verschillen in de openklaprichting van de voorflap. Bij een flipcases klapt de voorflap naar boven of naar beneden.

Service

Alle orders die voor 19:30 binnenkomen bij hoesjesdirect, worden dezelfde dag nog verzonden, indien alle bestelde producten direct leverbaar zijn. De levertijd kun je per product controleren op de product-pagina.

De bestellingen die naar een adres binnen Nederland moeten worden gestuurd, worden met PostNL verzonden. Bestellingen naar België worden via Bpost verzonden. In de meeste gevallen staat de bezorger de volgende bezorgdag al voor je deur om de producten bij je af te leveren.

Mocht er iets fout gegaan zijn in je bestelling? Of heb je een vraag over een product wat je misschien wilt bestellen? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen je van alles vertellen over onze producten, en kunnen je perfect helpen bij het vinden van een goed beschermend hoesje.

Ook wanneer er een probleem moet worden opgelost, zal de klantenservice samen met jou bekijken hoe dit zo snel mogelijk kan worden opgelost. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00, en is altijd bereikbaar via e-mail.

Bekijk ook ons assortiment hoesjes voor de Samsung Galaxy S20, of bekijken ons assortiment hoesjes voor de Samsung Galaxy S20 Plus.