Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes voor de beste bescherming

hoesjesdirect.nl biedt een groot assortiment Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes aan. Heb jij jezelf getrakteerd op een nieuwe smartphone, en is de keuze gevallen op de Samsung Galaxy S21 Plus? Dan wil je er waarschijnlijk graag voor zorgen dat dit dure toestel zo lang mogelijk mee gaat. Eventuele beschadiging wil je daarom waarschijnlijk graag voorkomen, maar hoe kun je dit het beste doen?

Met een Samsung Galaxy S21 Plus hoesje kun je je toestel goede bescherming bieden. Daarnaast kun je de smartphone met een hoesje ook nog eens een persoonlijk uiterlijk geven. Hoe leuk is het om je smartphone helemaal naar jouw persoonlijke smaak te stylen? Bekijk het grote assortiment Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes, en vind het perfecte exemplaar wat helemaal bij je past!

Wat kan er gebeuren zonder Samsung Galaxy S21 Plus hoesje?

Als je jouw toestel niet voorziet van een Samsung Galaxy S21 Plus hoesje, dan is er een kans dat jouw smartphone beschadigd raakt. Zonder beschermend hoesje is het toestel namelijk ontzettend kwetsbaar. Je hoeft je smartphone maar net een keer uit je handen te laten glippen, en het kwaad is al geschiedt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krassen, barsten, breuken, en interne schade. Dergelijke schade kan ervoor zorgen dat je telefoon niet meer goed werkt, en er minder mooi uit ziet dan wanneer je hem voor het eerst uit de verpakking haalde. Dit zou ontzettend zonde zijn, zeker omdat de Galaxy S21 Plus natuurlijk niet de goedkoopste smartphone is in aanschaf.

Misschien heb jij je voorgenomen om extreem voorzichtig om te gaan met je smartphone, waardoor je verwacht dat je geen beschermend hoesje nodig zult hebben. Echter, beschadigingen aan je smartphone hoeven niet eens altijd je eigen fout te zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je een huisdier hebt die er, helemaal per ongeluk natuurlijk, voor zorgt dat jouw Samsung Galaxy S21 Plus van tafel valt. Of misschien heb je jonge kinderen die jouw smartphone graag mee pakken om een spelletje op te spelen, waarna deze met onvoorzichtige hand worden gedragen. Ook is het mogelijk dat je met je smartphone over straat loopt, en dat iemand anders per ongeluk tegen je aan botst waardoor je toestel op de straat valt. Dit zijn allemaal veelvoorkomende situatie die eigenlijk niet zijn te voorkomen met voorzichtigheid. 

Wat zijn de voordelen van een Samsung Galaxy S21 Plus hoesje?

Het belangrijkste voordeel van een Samsung Galaxy S21 Plus hoesje is natuurlijk dat je hier je smartphone mee kunt beschermen. Het materiaal van het hoesje dient voor het absorberen van de eerste klappen, zodat de Samsung Galaxy S21 Plus zelf onbeschadigd en intact blijft. Naast de bescherming van een telefoonhoesje zijn er echter nog wel meer voordelen van Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes te benoemen.

Stijl je toestel naar je eigen smaak

Met een Samsung Galaxy S21 Plus hoesje kun je een mooi en fris uiterlijk geven aan je smartphone. Je bent in dat geval niet afhankelijk van de kleuren waarin het toestel wordt aangeboden bij de fabrikant, en kunt helemaal zelf bedenken hoe jouw smartphone eruit mag komen te zien. Wat dit betreft is er ontzettend veel mogelijk. 

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoesje in jouw favoriete kleur. Zo kun je iedere dag jouw lievelingskleur zien wanneer je je smartphone in je hand hebt liggen. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een kleur die goed past bij jouw kledingstijl. Je hebt je smartphone altijd bij de hand, dus waarom zou deze geen onderdeel kunnen worden van je outfit? Met een Samsung Galaxy S21 Plus hoesje in een kleur die goed bij de inhoud van jouw kledingkast past, ben je iedere dag van top tot teen goed gestyled. 

Naast een groot aantal Samsung Galaxy S21 hoesjes in effen kleuren zijn er natuurlijk ook verschillende hoesjes verkrijgbaar met mooie prints erop. Een vrolijk printje doet jou iedere dag weer glimlachen, dus waarom zou je die niet op je smartphone willen hebben? Ook zijn er verschillende andere soorten designs en kleurencombinaties te vinden in het assortiment Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes. Je zult dus hoogstwaarschijnlijk een hoesje vinden met een design wat helemaal bij je past. 

Extra functie's van een telefoonhoesje

Naast bescherming en stijl is functionaliteit natuurlijk ook ontzettend belangrijk. In een Samsung Galaxy S21 Plus hoesje zijn namelijk ook vaak diverse extra functionaliteiten verwerkt. Een perfect voorbeeld hiervan is de groep hoesjes waarbij het mogelijk is om wat pasjes in het hoesje op te bergen. Je kunt je belangrijkste pasjes zoals je bankpas, OV-chipkaart en je rijbewijs dan gemakkelijk in het telefoonhoesje opbergen, zodat je deze altijd bij je hebt als je de deur uit gaat. In dat geval hoef je geen portemonnee meer met je mee te dragen. Dat reist ook nog eens een stuk lichter. 

Een andere handige functie die we in het ontwerp van veel verschillende hoesjes zien is de standaard-functie. Hiermee wordt bedoeld dat het Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes voorzien is van een standaard waarmee je het toestel rechtop op bijvoorbeeld de tafel neer kunt zetten. Mocht je een keer een filmpje willen kijken op je smartphone, of je wilt op je gemak een lang artikel lezen, dan kun je je Galaxy S21 Plus gemakkelijk rechtop op tafel neerzetten. Je hoeft je toestel dan niet voor langere tijd vast te houden in de juiste houding zodat het beeldscherm goed zichtbaar blijft. Hiermee worden dus een hoop vermoeide armen voorkomen.

Hoe zo’n standaardfunctie in een hoesje wordt verwerkt verschilt heel erg per hoesje. Er zijn bijvoorbeeld bookcases en flipcases waarbij er een voorflap aan het hoesje zit die om te vouwen is tot standaardje voor je toestel. Bij backcovers wordt er soms een uitklapbaar pootje in de achterkant van het hoesje verwerkt, welke je dan uit kunt klappen als je je telefoon in de standaard wilt zetten.

Welke Samsung Galaxy S21 Plus hoesje is het beste?

Veel bezoekers van onze website vragen zich af welk Samsung Galaxy S21 Plus hoesje nu het beste zou moeten zijn. Dit is echter een lastige vraag om te beantwoorden, omdat dit eigenlijk volledig afhankelijk is van waar je precies naar op zoek bent. Het is maar net waar jij voorkeur naar uit gaat, en wat je belangrijk vindt aan een hoesje. Hoewel we je geen antwoord kunnen geven op deze vraag, kunnen we je wel meer informatie geven over de verschillende Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes die je kunt vinden in het assortiment op hoesjesdirect.nl. Op die manier kun je goed geïnformeerd beginnen aan je eigen zoektocht naar het beschermende hoesje wat het beste bij jou past. 

Een bookcase of een flipcase, waar gaat jouw voorkeur naar uit? 

Allereerst willen we je graag vertellen over de bookcases en de flipcases die je kunt vinden in het assortiment bookcases & flipcases. Dit zijn namelijk hoesjes die om het gehele toestel heen zitten. Het hoesje zit om de achterkant en zijkanten van het toestel bevestigd, en klapt met een voorflap ook over het beeldscherm van de smartphone heen. Doordat deze soorten helemaal rondom het toestel zitten, bieden ze een perfecte bescherming voor jouw Samsung Galaxy S21 Plus. 

Het verschil tussen een bookcase en een flipcase zit in de manier waarop de voorflap over het beeldscherm klapt. Bij een bookcase klapt deze namelijk zijwaarts over het beeldscherm heen. Het design doet sterk denken aan hoe een boekje openklapt, waardoor dit model telefoon zijn naam heeft verdiend. Een flipcase klapt juist naar boven of naar beneden open, en heeft zijn naam gekregen door de gelijkenis met een ouderwetse flip-phone.

Een fijne bijkomstigheid in het ontwerp van bookcases en flipcases is dat er bij de meeste exemplaren aan de binnenkant van de voorflap wat vakjes voor pasjes zijn verwerkt. Hier kun je je pasjes in opbergen. Ook is er in veel gevallen ruimte om ook wat briefgeld weg te stoppen. Met je pasjes en wat contant geld in je telefoonhoesje kun je je portemonnee dus lekker thuis laten. 

Book- en flipcases zijn in veel gevallen ook nog om te vouwen tot een klein standaard voor je toestel. Je hoeft je smartphone dan niet rechtop vast te houden, maar zet deze gewoon gemakkelijk neer op tafel. De voorflap van het hoesje wordt vaak gebruikt voor het realiseren van het standaardje. 

Verschillende uitvoeringen

Binnen het assortiment bookcases en flipcases voor de Samsung Galaxy S21 Plus zijn ontzettend veel verschillende varianten te vinden. Zo zijn er book- en flipcases van verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld leer, kunstleer en kunststof. Ook wat betreft kleur is de keuze reuze. Zowat alle kleuren van de regenboog komen terug in het assortiment, dus de kans dat jij een exemplaar vindt in jouw favoriete kleur is ontzettend groot. 

Een Samsung Galaxy S21 Plus hoesje wat gemakkelijk in je broekzak past

Veel mensen vinden het belangrijk dat een telefoonhoesje compact genoeg is, zodat je het toestel met hoesje in je broekzak kunt stoppen. Met een backcover zit je dan in ieder geval goed. Een backcovers is namelijk het soort hoesje wat enkel om de achterkant en de zijkanten van het toestel zit. Dit Samsung Galaxy S21 Plus hoesje valt niet over het beeldscherm. De meeste backcovers zijn compact genoeg om in je broekzak te stoppen.

Het assortiment backcovers is in twee verschillende categorieën te verdelen. Aan de ene kant hebben we namelijk de softcases, en aan de andere kant hebben we de hardcases. 

Een Samsung Galaxy S21 Plus softcase is het soort backcover wat is gemaakt van een buigbaar en flexibel materiaal zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen. De buigbaarheid van het materiaal maakt dat het hoesje gemakkelijk op het toestel is te plaatsen, en ook weer gemakkelijk van het toestel afgehaald kan worden.

Een hardcase is dan juist weer het soort backcover wat wordt gemaakt van een onbuigbaar materiaal. Voor de productie van hardcases wordt vaak hard kunststof gebruikt. In sommige gevallen wordt er aan de binnenkant van een hardcase nog een laagje TPU verwerkt, zodat de schokabsorptie kan worden geoptimaliseerd. We zien ook regelmatig dat hardcases uit verschillende onderdelen bestaan die je om het toestel heen in elkaar vast kunt klikken. Op die manier blijft het hoesje goed om het toestel heen zitten, en is een uitstekende bescherming voor de smartphone gegarandeerd.

Zowel hardcases als softcases zijn in grote aantallen beschikbaar bij hoesjesdirect.nl. Zo zijn er ontzettend veel mooie kleuren te vinden binnen het assortiment, en zijn er zelfs exemplaren met vrolijke print erop te vinden. Welk exemplaar past het beste bij jou? 

Kom goed voor de dag met een leren Samsung Galaxy S21 Plus hoesje!

Wil je graag een hoesje voor jouw Samsung Galaxy S21 hebben met een stijlvolle en luxe uitstraling? Neem dan eens een kijkje in het assortiment Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes van leer. In deze categorie vind je een groot aantal verschillende hoesjes die zijn gemaakt van hoogwaardig leer van goede kwaliteit. Er zijn verschillende soorten lederen hoesjes te vinden in deze categorie. Zo zijn er bookcases, flipcases en backcovers te vinden waarbij gebruik is gemaakt van het lederen materiaal. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren leer. 

Lederen hoesjes zijn bijvoorbeeld perfect voor zakelijk gebruik. Als jij met een luxe lederen hoesje aankomt bij een zakelijke partner, dan straal je meteen professionaliteit uit. Het lederen materiaal is ontzettend duurzaam, en gaat relatief langer mee dan hoesjes van andere materialen. Mocht het materiaal van het hoesje een keer beschadigd raken, dan is dat in veel gevallen makkelijk weg te poetsen met een beetje schoensmeer, net zoals hoe je je leren schoenen netjes houdt. 

Binnen het assortiment zijn ook verschillende kunstlederen hoesjes te vinden. Deze exemplaren hebben we aan het assortiment toegevoegd omdat ze iets goedkoper zijn dan de hoesjes van echt leer. Op die manier wordt het voor meer mensen mogelijk om te kiezen voor een Samsung Galaxy S21 Plus hoesje met een lederen uitstraling.