iPad Air 2 (2014) Hoezen

(2e generatie, 9.7 inch)

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Apple iPad Air 2 (2014) hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

Waarom zijn iPad Air 2 (2014) hoezen belangrijk?

iPad Air 2 (2014) hoezen zijn om meerdere redenen ontzettend belangrijk. Wij van hoesjesdirect.nl leggen je heel graag uit waarom dat zo is. De meest voor de hand liggende reden is dat iPad Air 2 (2014) hoezen natuurlijk bescherming bieden aan je iPad. Een iPad is een kostbaar en fragiel apparaat, dus een beetje bescherming kan absoluut geen kwaad. Zeker wanneer je de iPad veel gebruikt voor bijvoorbeeld werk of wanneer je kinderen hebt die de iPad gebruiken, zijn krassen en andere beschadigingen in mum van tijd gebeurd. Een iPad Air 2 (2014) hoes beschermt daartegen. Doordat een iPad hoes gemaakt is van zeer schokbestendig materiaal, is het in staat de eerste klappen voor de iPad op te vangen. Zodoende is de iPad goed beschermd tegen vuil, krassen en andere beschadigingen. Op die manier kun jij dankzij een iPad Air 2 (2014) hoes super lang van je mooie tablet genieten.

Daarbij is een iPad Air 2 (2014) hoes voor iedereen belangrijk. Ook wanneer je super zuinig en voorzichtig met je device omgaat, kunnen er ongelukken gebeuren. Stel je namelijk eens voor dat je je iPad in de trein gebruikt. Er kan dan zomaar iemand tegen je aan botsen, waardoor je je iPad uit je handen laat vallen. Ook kunnen kinderen en huisdieren je iPad zomaar van tafel vegen. Dit zijn twee voorbeelden van situaties die iedereen kunnen overkomen. Zelfs als je super zuinig en voorzichtig bent op je iPad. Wees daarom slim en bereid je hierop voor door middel van een iPad Air 2 (2014) hoes.

Wat zijn de voordelen van iPad Air 2 hoesjes?

iPad Air 2 (2014) hoezen hebben vele voordelen. Zoals we al hebben besproken, biedt een iPad Air 2 (2014) hoes in de eerste plaats bescherming aan je iPad. Hierdoor is je device beschermd tegen vuil, krassen en andere beschadigingen, waardoor je er super lang van kunt genieten. Echter, daarnaast heeft een hoes nog veel meer fijne voordelen, waar de meeste mensen niet direct aan denken. Zo voorkomen iPad Air 2 (2014) hoezen ook hoge kosten aan reparaties. Wanneer je je iPad beschadigt, zal je dat in veel gevallen moeten laten repareren. Helaas gaan deze reparaties vaak gepaard met hoge kosten. Super zonde natuurlijk, aangezien het eigenlijk onnodige kosten zijn. Doordat een iPad Air 2 (2014) hoes juist beschadigingen voorkomt, hoeft er simpelweg ook niks te worden gerepareerd. Een hoesje bespaart je dus ook nog eens onnodig veel geld.

Een ander fijn voordeel van een iPad Air 2 (2014) hoes is dat je met een hoes je iPad kunt personaliseren. Een iPad heeft natuurlijk een heel gangbaar design, zodat zoveel mogelijk mensen het mooi vinden en kopen. Met een hoes kun je dan ook je iPad helemaal naar eigen smaak opfleuren en daarmee onderscheiden van andere iPads. Hoe leuk is dat? Dankzij ons zeer ruime aanbod iPad Air 2 (2014) hoezen zit er voor iedereen wel wat wils tussen. Van felle kleuren en drukke patronen tot pastelkleuren en chique lederen designs. Je kunt met een iPad Air 2 hoes echt alle kanten op.

Nog een bijkomend voordeel van een iPad Air 2 (2014) hoes is dat het ervoor zorgt dat je onbezorgd van je iPad gebruik kunt maken. Wanneer je namelijk gebruikmaakt van een iPad Air 2 (2014) hoes maakt het bijvoorbeeld niet uit als je je device een keer per ongeluk stoot of laat vallen. Ook over vuil hoef je je niet langer druk te maken. Met één van de iPad Air 2 (2014) hoezen is je iPad bestand tegen een stootje.

Welke iPad Air 2 (2014) hoezen zijn er?

Er zijn ontzettend veel iPad Air 2 (2014) hoezen op de markt. We snappen dan ook dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Zo zijn er verschillende modellen en tal van designs te verkrijgen. Het is vooral belangrijk om op de hoogte te zijn van de verschillende modellen, voordat je een iPad Air 2 (2014) hoes aanschaft. Verschillende modellen betekenen namelijk verschillende kenmerken. Daarbij kan het per persoon erg verschillen welk model als prettig wordt ervaren. Misschien ben je op zoek naar een iPad Air 2 (2014) hoes dat extra veel bescherming biedt of juist naar een compacte iPad Air 2 (2014) hoes met een chique uitstraling. Hoe dan ook is het goed om je van tevoren te verdiepen in de mogelijkheden wat betreft iPad Air 2 (2014) hoezen. Wij van hoesjesdirect.nl leggen je er dan ook graag wat meer over uit, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

Tover je tablet om tot een boek

Een iPad Air 2 (2014) bookcover kenmerkt zich doordat een dergelijke hoes rondom bescherming biedt aan je iPad. Deze hoezen zitten namelijk door middel van een flap ook over de voorkant van de iPad, waardoor ook het beeldscherm wordt beschermd. Verder blijven alle knoppen en poorten volledig functioneel, dus je hoeft de iPad voor gebruik niet uit de bookcover te halen. Hierdoor biedt een iPad Air 2 (2014) bookcover continu optimale bescherming en is je iPad zeer goed bestand tegen vuil, krassen en andere beschadigingen. De bookcovers zijn verkrijgbaar in allerlei designs, dus neem snel een kijkje in het assortiment.

Verschillende soorten backcovers

iPad Air 2 (2014) backcovers staan eigenlijk pal tegenover de iPad Air 2 (2014) bookcovers. Waar bookcovers rondom bescherming bieden en daardoor wat robuuster ogen, zijn backcovers heel compact en beslaan ze alleen de achterkant en zijkanten van de iPad. Hierdoor blijft het beeldscherm dus wel onbeschermd. Echter, doordat ook deze iPad Air 2 (2014) hoezen van zeer schokbestendig materiaal zijn gemaakt, bieden ze alsnog optimale bescherming aan je iPad. Houd je dus van een wat slanker model, dan is een iPad Air 2 (2014) backcover een goede optie voor jou. Bekijk dan ook gauw het assortiment.

iPad Air 2 (2014) hoezen van een chic materiaal

De iPad Air 2 (2014) lederen hoezen zijn bij de meeste mensen toch wel favoriet. Dit komt doordat een leren hoesje eigenlijk alles biedt wat het kan bieden. Zo geeft een iPad Air 2 (2014) lederen hoes je iPad een super chique uitstraling en biedt het ook nog eens super goede bescherming. Leer is een ontzettend sterk materiaal, waardoor het zeer goed in staat is je iPad te beschermen bij stoten en vallen. Lederen hoezen zijn vaak compact maar daarom zeker niet minder schokbestendig. Bijkomend voordeel van dit materiaal is dat het naarmate het wordt gebruikt, des te mooier wordt. Kortom, een iPad Air 2 (2014) lederen hoes is een echte must-have.

Extra bescherming met een sleeve

Dan zijn er ook nog de iPad Air 2 (2014) sleeves. Dit zijn net weer iets andere beschermings-accessoires dan de andere iPad Air 2 (2014) hoezen. Het voornaamste verschil is dat de iPad Air 2 (2014) sleeves ervoor zijn bedoeld om je iPad in te vervoeren of op te bergen. Indien je dan je iPad wilt gebruiken, dien je je iPad eerst uit de sleeve te halen. De sleeves zijn dus echt bedoeld voor extra bescherming op bepaalde momenten. Denk bijvoorbeeld aan het opbergen van je iPad in je rugtas of reiskoffer. Een iPad Air 2 (2014) sleeve zorgt er dan voor dat je iPad extra goed beschermd is en onderweg niet beschadigd raakt.

Speciale hoezen voor kinderen

Het komt vaak voor dat iPads gebruikt worden door kinderen, bijvoorbeeld voor spelletjes of schoolopdrachten. Hierbij is de kans op vuil, krassen en andere beschadigingen extra groot. In dergelijke gevallen is een iPad Air 2 (2014) hoes des te belangrijker. En om in deze situaties van optimale bescherming verzekerd te zijn, zijn er ook speciale iPad Air 2 (2014) kinderhoezen te verkrijgen. iPad kinderhoezen bieden nog meer bescherming dan andere iPad hoezen. Maar hoe kan het dat kinderhoezen meer bescherming bieden? Dit komt doordat iPad Air 2 (2014) kinderhoezen gemaakt zijn van extra schokbestendig materiaal. Welke materialen dat precies zijn, kan verschillen. Zo worden bijvoorbeeld materialen als E.V.A. schuim en rubber foam gebruikt. Beide materialen zijn zeer schokbestendig. Hierdoor is een iPad met een kinderhoes zelfs bestand tegen een val van zekere hoogte. Op die manier kun je je kroost met een gerust hart met de iPad aan de slag laten gaan.

Een van de gebruikte materialen is E.V.A. materiaal. Dit staat voor Ethyleen Vinyl Acetaat. Het is een flexibel en zacht materiaal en het voelt fluweelachtig aan. Verder is dit materiaal duurzaam en kwalitatief hoog. Zo wordt E.V.A. materiaal onder andere gebruikt in de zool van sportschoenen, met als doel een goede schokdemping teweegbrengen. Hierbij is het belangrijk dat de zool veelvuldige zware belasting goed doorstaat en tegelijkertijd de veerkracht behoudt. Je kunt je dan ook vast voorstellen dat E.V.A. materiaal uitermate goed geschikt is voor iPad Air 2 (2014) kinderhoezen.

Nog een voordeel van de iPad Air 2 (2014) kinderhoezen is dat deze hoezen beschikken over een handvat. Dit is voor kinderen echt een super fijne toevoeging. Het handvat zorgt er namelijk voor dat ze de tablet beter kunnen vasthouden. Kinderen hebben natuurlijk kleine handjes met weinig kracht, waardoor de grip op een iPad soms wat lastig is voor ze. Een kinderhoes helpt hierbij. Daarbij werkt het handvat vaak ook als standaard. Je kunt de iPad dan rechtop neerzetten door middel van het handvat. Dit is bijvoorbeeld super handig bij het kijken van filmpjes.

Uiteraard zijn de iPad Air 2 (2014) kinderhoezen ook verkrijgbaar in allerlei leuke designs. Van leuke kleurtjes en prints tot aktetassen en stropdassen. Het aanbod is groot en helemaal aangepast op de kids. Als je kind de iPad al moeilijk kon wegleggen, zullen onze super leuke kinderhoezen het er niet makkelijker op maken!

Ben je op zoek naar een extra stevige hoes?

Niet alleen voor kinderen zijn er stevige iPad Air 2 (2014) hoezen te verkrijgen. In onze webshop verkopen wij voor een ieder extra stevige iPad Air 2 (2014) hoezen. Dus weet jij van jezelf dat je een beetje een kluns kan zijn of wil je gewoon het zekere voor het onzekere nemen? Dan zijn deze extra stevige iPad Air 2 (2014) hoezen een super goede optie voor je. Met zo een hoes hoef je je niet langer druk te maken over eventuele krassen en beschadigingen. Deze hoezen zijn dan ook gemaakt van extra schokbestendig materiaal of een combinatie van schokbestendige materialen. Hierdoor zijn deze hoezen nog meer geschikt voor het opvangen van de eerste klappen voor je tablet. Op die manier is je tablet uitermate goed beschermd tegen vuil, krassen en andere beschadigingen. Zo ben jij voorlopig gegarandeerd van een schadevrije iPad.

Deze extra stevige iPad Air 2 (2014) hoezen zijn vooral super handig voor degene die veel moeten reizen en hun toestel dan meenemen. Als je onderweg bent, is de kans op stoten en vallen nu eenmaal groter dan wanneer je thuis op de bank zit. Ook is de grond vaak veel harder en ruwer, waardoor de kans op daadwerkelijke beschadigingen ook veel groter is buitenshuis. Dus ben jij veel onderweg met je kostbare en fragiele iPad? Dan is een extra stevige iPad Air 2 (2014) hoes absoluut geen overbodige luxe. Schroom dan ook niet langer en neem vlug een kijkje in het assortiment. Kom je er toch nog niet helemaal uit? Begrijpelijk! Met zo'n groot assortiment hoezen kan het lastig zijn om een keuze te maken. Onze medewerkers van de klantenservice helpen je in dat geval graag. Wees dan ook niet verlegen om contact met hen op te nemen.