iPad Air 1 (2013) Hoezen

(1e generatie, 9.7 inch)

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Apple iPad Air 1 (2013) hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

Een hoesje voor de iPad Air 1 (2013)

De iPad 1 (2013) van Apple betekende eind 2013 een compleet nieuwe stijl van de Apple iPad. Strakkere lijnen, en een slanker ontwerp. Het mooie Retina scherm van de iPad Air 1 (2013) geeft beelden haarscherp en met volle kleuren weer. Om al dit moois te beschermen is het aan te raden gebruik te maken van een iPad Air 1 (2013) hoes.

Bescherming voor onderweg

Uw iPad gaat bij veel gebruikers overal mee naartoe, maar wordt bij anderen alleen thuis gebruikt. In beide gevallen zijn Apple iPad Air 1 (2013) hoezen zeker aan te raden. Met name tablets zijn erg gevoelig voor beschadigingen. Het grote scherm, en in het geval van de iPad, de mooie aluminium achterkant, zijn erg gevoelig voor krassen, en bij een val deukjes of zelfs barsten in het scherm. Om het risico op dergelijke schade tot een minimum te beperken is het verstandig gebruik te maken van een iPad Air 1 (2013) hoes.

Langer mooi

De iPad Air 1 (2013) is een prachtig ontworpen en gefabriceerde tablet, en wellicht was dit zelfs de reden tot aanschaf. Om de iPad Air 1 (2013) na verloop van tij net zo mooi te houden al het moment dat deze uit de doos kwam, is goede bescherming door middel van gebruik van een van onze iPad Air 1 (2013) hoesjes aan te bevelen. Zo ontstaan er geen lelijke krassen, vlekken of deukjes op het mooie ontwerp van de Apple iPad Air 1 (2013).

Groot assortiment

Er zijn veel verschillende merken en modellen iPad Air 1 (2013) hoezen verkrijgbaar. Uit het enorme assortiment wat wereldwijd verkrijgbaar is, hebben we bij HoesjesDirect.nl een selectie gemaakt van de beste exemplaren. Wij selecteren niet alleen op bescherming, maar zeker ook op design. Naast kwalitatieve bescherming moet een iPad Air 1 (2013) hoesje uiteraard ook aansluiten bij de wensen en stijl van de gebruiker. Kies nu uit verschillende kleuren, modellen en uitvoeringen het iPad Air 1 (2013) hoesje welke het beste bij jou past.