iPad Mini 3 (2014) Hoezen

(3e generatie, 7.9 inch)

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Apple iPad Mini 3 (2014) hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

Beschermen doe je met iPad Mini 3 (2014) hoezen

Als je een Apple iPad Mini 3 (2014) hebt gekocht, dan is het verstandig om je iPad een goede bescherming te kunnen bieden met een iPad Mini 3 (2014) hoes. Je wilt natuurlijk niet dat je nieuwe aankoop beschadigd raakt. Je zal de iPad waarschijnlijk veel gaan gebruiken. Zo loop regelmatig het risico dat je de iPad per ongeluk een keer zal laten vallen en dat de iPad beschadigd kan raken. Bij schade denk je vooral aan barsten, deuken en krassen, maar je kunt ook schade oplopen aan de camera van de iPad. Het zou natuurlijk erg vervelend zijn als je iPad beschadigd zou raken waardoor hij niet meer goed functioneert. Het is natuurlijk wel mogelijk om de iPad te repareren, maar de reparatiekosten die daarbij komen kijken kunnen erg hoog oplopen. Om die kosten te voorkomen is het handig om de tablet te beschermen met één van de iPad Mini 3 hoesjes. Zo bied je de iPad niet alleen bescherming, maar voorzie je je tablet ook nog eens van een uniek uiterlijk.

Verschillende bookcovers

De iPad Mini 3 (2014) bookcover zit helemaal rondom de iPad Mini. De iPad wordt zo aan iedere kant goed beschermd. De hoes lijkt een beetje op een boekje dat je moet openklappen. Als je de hoes open klapt, kun je de flap gemakkelijk achter de hoes bewaren. Wat ook erg handig is aan de bookcover, is dat je de flap kunt opvouwen tot een standaard voor de iPad. Zo kun je de iPad gemakkelijk tegen de hoes aanzetten en hoef je geen extra standaard mee te nemen. De standaard-functie is ontzettend fijn in gebruik. Wanneer je even een filmpje wilt kijken, of op je gemak een artikel wilt lezen, kun je de tablet heel gemakkelijk rechtop op tafel zetten.

iPad Mini 3 (2014) hoezen met draaibaar element

Een draaibare iPad Mini 3 (2014) hoes is een variant van het model bookcover, maar is net een beetje anders. De hoes heeft ook een flap die aan de voorkant van de iPad zit. Waar de flap bevestigd zit aan de rest van de hoes vinden we een soort draaibare schijf. Deze schijf maakt het mogelijk om de voorflap te draaien, zodat je de iPad Mini 3 zowel horizontaal als verticaal in de standaard functie kunt zetten. Bij het kijken van een film is de horizontale positie bijvoorbeeld handig. Als je vervolgens wilt facetimen, kun je de hoes gemakkelijk in de verticale stand neerzetten.

Speciale iPad Mini 3 hoezen voor kinderen

De iPad Mini 3 is ook erg populair voor kinderen. Zij gebruiken een iPad vaak om spelletjes, educatief of gewoon voor de leuk, te spelen of om films te kijken. Kinderen kunnen soms erg onvoorzichtig zijn en laten hun spullen vaak overal slingeren. Het is daarom verstandig om de iPad Mini 3 extra goed te beschermen met een iPad Mini 3 (2014) kinderhoes als deze voornamelijk door een kind wordt gebruikt. Een kinderhoes is extra dik en zit stevig om de iPad heen. Alleen het beeldscherm van de iPad is vrij voor gebruik. Ook zit er aan de zijkant een handvat zodat je de iPad gemakkelijk kunt vasthouden of meenemen. Vaak is het ook het geval dat er aan de achterkant van de kinderhoes een standaard zit. De kinderhoes zal er voor zorgen dat de iPad wordt beschermd tegen schade en dat je langer van de iPad gebruik kan maken. 

Het materiaal wat wordt gebruikt voor de productie van kinderhoezen heet EVA-schuim. Deze letters staan voor Ethyleen-vinyl-acetaat. Het betreft een schuimachtig materiaal met een relatief hoge dichtheid. Dit extreem schokdempende materiaal zal ervoor zorgen dat de val van de iPad mini 3 goed wordt opgevangen, en dat de tablet niet beschadigd raakt.

Backcovers in verschillende uitvoeringen

Backcovers zijn erg populair en worden vaak gebruikt. Een backcover zit alleen aan de achterkant en aan de zijkanten van de iPad. Het beeldscherm blijft vrij, zodat je meteen gebruik kunt maken van de iPad. iPad Mini 3 (2014) backcovers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren of met leuke prints. Backcovers zijn beschikbaar van verschillende materialen. 

Je hebt bijvoorbeeld backcovers die gemaakt zijn van zachte materialen zoals siliconen of TPU. Deze hoezen zijn erg flexibel en buigbaar. Hierdoor kun je de hoes gemakkelijk van de iPad afhalen en hem er weer op plaatsen. Zachte backcovers zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor mensen die vaak van hoes willen switchen.

Je kunt ook kiezen voor een hoes van een harder materiaal. De extra stevige iPad Mini 3 hoezen zijn gemaakt van harde materialen zoals hard kunststof. Deze hoezen zitten erg stevig om de iPad heen en zullen een optimale bescherming bieden. Het kan zijn dat de hoes bestaat uit meerdere onderdelen die je in elkaar moet schuiven, omdat de hoes natuurlijk niet flexibel is. Als de verschillende onderdelen eenmaal om de tablet heen geklikt zijn, zal de hoes perfect blijven zitten.

Heb je het liefst een hoes van een chic materiaal? 

Je kunt de iPad Mini 3 (2014) natuurlijk ook gebruiken voor je werk. Met een lederen iPad Mini 3 hoes kun je de iPad een zakelijke en stijlvolle look geven. Door het lederen materiaal wordt de iPad goed beschermd en zal de hoes ook lang mee gaan. Er zijn veel hoezen beschikbaar die gemaakt zijn van het lederen materiaal. Bijvoorbeeld de bookcovers, draaibare hoezen, backcovers en de sleeves. Wij bieden hoezen aan van echt leer, maar ook bieden wij kunst lederen hoezen aan voor een relatief lagere prijs. Zowel lederen hoezen als kunstlederen hoezen bieden een perfecte bescherming voor jouw iPad Mini 3 (2014).

Stop je tablet in een sleeve 

Wil jij je iPad ook een goede bescherming bieden als je je iPad even niet aan het gebruiken bent of als je onderweg bent? Dan raden wij je aan om je iPad te beschermen met een iPad Mini 3 (2014) sleeve. Een sleeve lijkt een beetje op een soort zakje met de afmetingen van de iPad Mini 3 (2014). Je kunt de sleeve helemaal dichtmaken met een rits zodat de iPad de optimale bescherming krijgt dat hij verdiend. 

Sleeves zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er een ruime keuze op het gebied van kleur, en kun je kiezen voor sleeves van verschillende materialen. Het is maar net wat jij het mooist vindt, en wat jou het handigst lijkt.

Screenprotectors voor beeldscherm bescherming

Het beeldscherm van de iPad Mini is het kwetsbaarste onderdeel van de tablet. Als je de tablet per ongeluk uit je handen laat vallen, en deze komt terecht op het display, dan is de kans zeer groot dat deze beschadigd raakt. Het is daarom verstandig om het beeldscherm te beschermen met een iPad Mini 3 (2014) screenprotector. Een screenprotector is een dun plaatje van glas of van kunststof die op het display van de tablet kan worden geplakt. Met de screenprotector op het scherm is de tablet goed beschermd. Mocht de iPad Mini 3 (2014) een keer vallen, dan zal de screenprotector de ergste klap opvangen. Het kostbare beeldscherm wordt in dat geval dan gelukkig gespaard.

Screenprotectors zijn gemakkelijk op het beeldscherm te pakken. De protectors worden altijd precies op maat gemaakt voor de iPad Mini 3 (2014), en zijn voorzien van de benodigde uitsparingen.