iPad Mini 2 (2013) Hoezen

(2e generatie, 7.9 inch) Bekijk alle iPads

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod iPad Mini 2 (2013) hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Een hoesje voor de iPad Mini 2

De iPad Mini 2 is de verbeterde tweede versie van de populaire iPad Mini. De iPad Mini 2 beschikt nu over een hoge resolutie retina display en een snelleren Apple A7 processor. De iPad Mini Retina is wat betreft design vrijwel onveranderd. De tablet is een fractie dikker, maar de meeste iPad Mini hoesjes zijn ook geschikt om te gebruiken als iPad Mini 2 hoesje.

Voorkom beschadigingen

Tablets zijn handig voor gebruik in en rond het huis. De iPad Mini is daarnaast door het kleine formaat ook zeer geschikt om onderweg mee te nemen. Speel games in de trein of werk onderweg je mail bij. Het is geen probleem met de compacte iPad Mini Retina. Risico is uiteraard wel dat het toestel door deze onderweg mee te nemen een grotere kans op beschadigingen heeft. Een krasje of zelfs barst in het scherm is een reëel risico. Toch is dit risico eenvoudig te beperken door gebruik te maken van een van de iPad Mini Retina hoesjes van HoesjesDirect. Je kan met een iPad Mini Retina hoes schade zoals krassen en deukjes, maar ook vuil, eenvoudig voorkomen.

Langer als nieuw

De iPad Mini Retina is naast een functionele tablet ook een tablet met een prachtig design. Apple krijgt het voor elkaar om haar tablets zo te ontwerpen dat het design voor veel gebruikers zelfs een reden was tot aanschaf van het apparaat. Als je hebt gekozen voor de iPad Mini Retina voor het mooie ontwerp, dan is goede bescherming uiteraard zeer belangrijk. Om de juiste mate van bescherming te bieden doe je er verstandig aan om in ieder geval buitenshuis een iPad Mini Retina hoesje te gebruiken. Door gebruik te maken van een van de iPad Mini Retina hoesjes van HoesjesDirect blijft de tablet langer in topconditie.

De ruimste keuze

De iPad Mini Retina heeft vrijwel dezelfde afmetingen als de voorganger. Daarom is het aanbod iPad Mini 2 hoes al vanaf het begin zeer ruim. Er zijn hoezen voor iPad Mini 2 verkrijgbaar van verschillende nationale en internationale merken. Kies voor een iPad MIni Retina hoes in je favoriete kleur en model om zo een persoonlijke look te geven aan jouw tablet. Kies uit diverse kleuren, materialen en modellen iPad Mini Retina hoezen bij HoesjesDirect.

Kwaliteit en service

Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor is een lange levensduur en uitstekende werking van onze iPad Mini 2 accessoires gegarandeerd. Wij staan achter onze producten en doen er alles aan om onze klanten de beste service te bieden.

We leveren alle bestellingen direct uit eigen voorraad vanuit ons magazijn in Haarlem. Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 20:00 uur worden dezelfde dag verzonden en de volgende dag al geleverd door PostNL. Zo heb je jouw nieuwe iPad Mini 2 hoesje altijd supersnel in huis!

Mocht je niet helemaal tevreden zijn met onze producten, dan is het geen probleem om binnen 100 dagen te ruilen of retourneren. Mocht je vragen hebben dan staat onze klantenservice altijd klaar om hulp te bieden.

Meer: iPad Mini hoesjes, iPad Mini 5 (2019) hoesjes en iPad Mini 4 2015 hoesjes.