iPad Mini 2 (2013) Hoezen

(2e generatie, 7.9 inch)

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Apple iPad Mini 2 (2013) hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

Een hoesje voor de iPad Mini 2

De iPad Mini 2 is de verbeterde tweede versie van de populaire iPad Mini. De iPad Mini 2 beschikt nu over een hoge resolutie retina display en een snelleren Apple A7 processor. De iPad Mini 2 (2013) is wat betreft design vrijwel onveranderd. De tablet is een fractie dikker, maar de meeste iPad Mini hoesjes zijn ook geschikt om te gebruiken als iPad Mini 2 hoesje.

Voorkom beschadigingen

Tablets zijn handig voor gebruik in en rond het huis. De iPad Mini is daarnaast door het kleine formaat ook zeer geschikt om onderweg mee te nemen. Speel games in de trein of werk onderweg je mail bij. Het is geen probleem met de compacte iPad Mini 2 (2013). Risico is uiteraard wel dat het toestel door deze onderweg mee te nemen een grotere kans op beschadigingen heeft. Een krasje of zelfs barst in het scherm is een reëel risico. Toch is dit risico eenvoudig te beperken door gebruik te maken van een van de iPad Mini 2 (2013) hoesjes van hoesjesdirect.nl. Je kan met een iPad Mini 2 (2013) hoes schade zoals krassen en deukjes, maar ook vuil, eenvoudig voorkomen.

Houd je toestel netjes

De iPad Mini 2 (2013) is naast een functionele tablet ook een tablet met een prachtig design. Apple krijgt het voor elkaar om haar tablets zo te ontwerpen dat het design voor veel gebruikers zelfs een reden was tot aanschaf van het apparaat. Als je hebt gekozen voor de iPad Mini 2 (2013) voor het mooie ontwerp, dan is goede bescherming uiteraard zeer belangrijk. Om de juiste mate van bescherming te bieden doe je er verstandig aan om in ieder geval buitenshuis een iPad Mini 2 (2013) hoesje te gebruiken. Door gebruik te maken van een van de iPad Mini 2 (2013) hoesjes van hoesjesdirect.nl blijft de tablet langer in topconditie.

De ruimste keuze

De iPad Mini 2 (2013) heeft vrijwel dezelfde afmetingen als de voorganger. Daarom is het aanbod iPad Mini 2 hoes al vanaf het begin zeer ruim. Er zijn hoezen voor iPad Mini 2 verkrijgbaar van verschillende nationale en internationale merken. Kies voor een iPad Mini 2 (2013) hoes in je favoriete kleur en model om zo een persoonlijke look te geven aan jouw tablet. Kies uit diverse kleuren, materialen en modellen iPad Mini 2 (2013) hoezen bij hoesjesdirect.nl.