Extra stevige iPhone XR hoesjes

Extra stevige hoesjes voor extra goede bescherming

Bestempel jij jezelf als een echte kluns en laat je je telefoon iedere dag wel een paar keer vallen? Dan loop je een extra groot risico dat je smartphone beschadigd raakt. Door het veelvuldig laten vallen van je smartphone kan deze op korte termijn vervelende defecten gaan vertonen. Zo kan het materiaal van het beeldscherm of van de behuizing breken of scheuren. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware door het grote aantal klappen beschadigd raakt en niet meer goed functioneert. 

Het is natuurlijk altijd aan te raden om je smartphone te voorzien van een beschermend hoesje. Alleen als je het toestel vaak laat vallen en weet dat het meer dan gemiddeld te verduren krijgt, dan is een extra stevig iPhone XR hoesje een hele goede keuze. 

Op deze pagina vind je een selectie van producten die je ook in andere categorieën te vinden zijn. Echter, alle hoesjes op deze pagina zijn getest en zijn te bestempelen als extra stevige hoesjes voor jouw telefoon. Vermoed jij dat jouw smartphone meer te verduren krijgt dan de gemiddelde smartphone? Dan raden we je aan om voor een beschermend hoesje uit deze categorie te kiezen. Op die manier kan zelfs jouw smartphone goed worden beschermd tegen schade en kun je super lang gebruikmaken van je smartphone. Wil je de bescherming echt helemaal afmaken? Combineer het extra stevige hoesje dan met een screenprotector. Op die manier weet je zeker dat je toestel van alle kanten perfect is beschermd.

Wat maakt een extra stevig iPhone XR hoesje eigenlijk extra stevig?

Bij hoesjesdirect.nl zijn een heleboel verschillende soorten telefoonhoesjes te vinden. Alle hoesjes die je in onze webshop kunt vinden, zullen een goede bescherming bieden aan je smartphone. Echter, er zijn natuurlijk verschillen tussen de hoesjes die je kunt vinden wat betreft de mate van bescherming. Zo voldoen alle hoesjes aan de standaarden van hoesjesdirect.nl, maar doen sommige hoesjes uit het assortiment nog net iets meer. Om hier gemakkelijker naar te kunnen zoeken, hebben we de categorie “extra stevige iPhone XR hoesjes” aan onze website toegevoegd. Door middel van deze categorie kun je heel gemakkelijk een extra stevig hoesje voor jouw toestel vinden en bestellen. Ideaal wanneer je ietwat onhandig bent of gewoon een beetje extra zekerheid wilt.

Extra bescherming én een stijlvol design

Een veelvoorkomend vooroordeel omtrent stevige hoesjes is dat ze er te robuust uit zouden zien en dat dit af zou doen aan het uiterlijk van de smartphone. Dit is echter niet altijd het geval. Bovendien kan een robuuste look ook juist heel tof zijn. In onze webshop vind je inderdaad verschillende robuuste iPhone XR hoesjes, waarbij de één robuuster is dan de ander. Mocht je echter helemaal niet van een robuuste look houden maar wel extra bescherming wensen, ook dan zijn er geschikte hoesjes te vinden. In onze webshop vind je dan ook extra beschermende telefoonhoesjes met een stijlvol design.

De extra bescherming kan namelijk ook worden bereikt door de materiaalkeuze in plaats van het design. Vaak bieden hoesjes die aan de binnenkant een laag TPU (thermoplastisch polyurethaan) en aan de buitenkant een laag PC (polycarbonaat) hebben al een hele goede extra bescherming voor een smartphone. Het TPU is namelijk een relatief zacht materiaal, wat schokabsorberend werkt. Hierdoor kunnen de klappen van bijvoorbeeld een val of stoot perfect worden opgevangen. Het relatief harde PC zorgt ervoor dat het hoesje goed om de smartphone blijft zitten en stevig vast te houden is. Ook op deze meer stijlvolle manier kan er extra bescherming bereikt worden.

Ga voor een robuuste uitstraling

Als je een extra stevig iPhone XR hoesje gaat uitzoeken, dan is het belangrijk dat je vooral op zoek gaat naar iets wat je zelf mooi vindt. Je bent immers zelf degene die het hoesje het vaakst te zien zal krijgen. Ga dus voor een hoesje in een kleur die goed bij je past, bijvoorbeeld omdat het goed samengaat met je kledingstijl of omdat je de kleur gewoon heel mooi vindt. Je hebt geluk, want in het brede assortiment van hoesjesdirect.nl zijn een heleboel mooie extra stevige hoesjes te vinden voor jouw smartphone. Kies dan ook vandaag nog voor een stoer en robuust beschermhoesje. Echter, zoals je in de vorige alinea al hebt gelezen, kun je ook kiezen voor een elegant en alsnog extra beschermend hoesje.

Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 81

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 81

per pagina