iPhone XR Sportarmbanden

Je smartphone meenemen tijdens het sporten

Sportiviteit komt in vele verschillende soorten en maten. Of je nu bijvoorbeeld als hobby fiets of een professionele wielrenner bent, muziek luisteren tijdens het trainen is altijd leuk. Ook is het handig om tijdens je sportieve activiteit telefonisch bereikbaar te blijven. Er is dan echter een probleem; waar laat je je smartphone als je druk bezig bent met je workout? De meeste sporters hebben geen of geen prettige plek voor hun smartphone. Een losse sportbroek of strakke sportlegging zijn in dat kader namelijk niet ideaal. Gelukkig biedt een sportarmband voor de iPhone XR in dit geval uitkomst.

Een sportarmband is een band die je om je arm kunt doen. De band is af te stellen op de dikte van jouw arm en is gemakkelijk vast te zetten door middel van een stevige klittenbandbevestiging. In de sportarmband kun je je telefoon opbergen, zodat je deze gemakkelijk mee kunt nemen tijdens het sporten. 

Bij gebruik van een hardloopband voor de iPhone XR hoef je je geen zorgen te maken over huidirritatie door zweet. De meeste sportarmbanden uit het assortiment bestaan namelijk uit erg licht en ademend materiaal dat makkelijk lucht doorlaat. De sportarmband zal dus niet aan je vochtige huid blijven plakken, waardoor huidirritatie wordt voorkomen.

Waarom een sportarmband voor de iPhone XR?

Er zijn vast momenten geweest dat je tijdens het sporten muziek hebt willen luisteren. Dit is namelijk naast leuk ook erg motiverend. Vaak is het dan ook zo dat goede muziek je tijdens het sporten kan stimuleren om net even een tandje bij te zetten of nog iets langer door te gaan. In dat kader vind je op platformen zoals Spotify en YouTube onder andere veel playlists die speciaal zijn samengesteld voor tijdens het sporten. 

Sport en muziek is dus een hele goede combinatie, maar het probleem “Waar laat ik mijn smartphone tijdens het sporten?” komt toch telkens weer terug. Een universele iPhone XR sportarmband is dan ook een ideale oplossing. Met je smartphone in de sportarmband hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je smartphone en kun je je focus geheel houden bij het sporten.

Verschillende sportarmbanden

Bij het uitzoeken van een sportarmband voor de iPhone XR kom je verschillende varianten tegen in de webshop van hoesjesdirect.nl. Zo is er bijvoorbeeld ruime keuze op het gebied van kleur. Dankzij het grote aantal verschillende kleuren heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een kleur die echt goed bij je past, bijvoorbeeld omdat deze goed samengaat met je sportoutfit of omdat het je lievelingskleur is.

Ook qua design zijn er verschillende varianten te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de variant waarin een vakje verwerkt zit waar het toestel in past. Het beeldscherm van de smartphone is dan te bedienen door op het transparante buigbare kunststof laagje te drukken. Dit materiaal is zo ontwikkelt dat je door het kunststof heen contact kunt maken met het touchscreen van je toestel. 

Een andere soort sportarmband waarvoor je kunt kiezen is de variant met bevestigingselastieken. Dit product is voorzien van vier elastische lussen die je om de hoeken van je smartphone kunt stoppen. De vier elastieken houden je toestel goed op zijn plek, zodat je je telefoon gemakkelijk en veilig bij je kunt dragen tijdens je workout. Het grote voordeel van dit type hardloop armband voor de iPhone XR is dat alle knoppen op je toestel volledig bereikbaar blijven. Naar welk type sportarmband gaat jouw voorkeur uit?

Van laag naar hoog sorteren

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

12 producten

per pagina