iPhone XR Softcases & Siliconen hoesjes

Ben je op zoek naar een iPhone XR hoesje van siliconen?

Een smartphone is over het algemeen best een dure investering. Aangezien je dus behoorlijk wat geld moet neerleggen bij het aanschaffen van een smartphone, wil je natuurlijk graag dat het dure toestel daarna zo lang mogelijk onbeschadigd blijft. In dat kader is het belangrijk om je smartphone te voorzien van goede bescherming, zodat beschadigingen kunnen worden voorkomen. 

Om je toestel te beschermen, kun je deze bijvoorbeeld voorzien van een mooi iPhone XR hoesje siliconen. Mocht je toestel dan een keer uit je handen laten vallen, dan zal het hoesje de eerste klap opvangen en blijft het toestel bespaard. Op die manier is je kostbare smartphone optimaal beschermd tegen krassen en barsten. 

Softcases van verschillende materialen

Als je op zoek bent naar een buigbare back cover voor je toestel, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een softcase. Softcases zijn altijd gemaakt van een buigbaar materiaal en zijn daardoor gemakkelijk op je smartphone te plaatsen en er weer vanaf te halen. Dit is vooral handig wanneer je regelmatig van hoesje wisselt.

Bij het aanschaffen van een softcase kun je kiezen uit verschillende flexibele materialen. Je kunt kiezen voor een populair siliconen iPhone XR hoesje, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een TPU hoesje. TPU staat voor thermoplastisch polyurethaan en betreft een materiaal wat qua buigbaarheid precies tussen hard kunststof en siliconen in ligt. De TPU hoesjes zijn volop verkrijgbaar in onze webshop en bieden een goede bescherming voor je toestel. 

Zowel siliconen hoesjes als TPU hoesjes zullen een goede bescherming bieden aan je smartphone. De keuze voor welk type softcase je gaat, hoeft dus enkel te worden gebaseerd op je eigen persoonlijke voorkeur. Welk materiaal vind jij het prettigst?

Buigbare telefoonhoesjes in allerlei mooie kleuren

Wil je graag een iPhone XR hoesje van siliconen in jouw favoriete kleur scoren? Dan zul je bij hoesjesdirect.nl hoogstwaarschijnlijk vinden wat je zoekt. In ons assortiment zijn namelijk ontzettend veel verschillende kleuren te vinden, zodat er voor iedereen een mooie kleur te verkrijgen is. De kans dat jouw lievelingskleur er tussen zit, is dan ook heel aannemelijk. 

Ben je op zoek naar een zacht hoesje in een specifieke kleur? Dan kun je goed gebruikmaken van de zoekfilters. Door middel van de zoekfilters kun je namelijk gemakkelijk aangeven welke kleuren je mooi vindt. Vervolgens worden er alleen nog iPhone XR hoesjes van siliconen weergegeven in de kleuren die jij hebt aangegeven. Naast het filteren op kleur zijn er ook nog andere filteropties zoals bijvoorbeeld merk en prijs. Op die manier heb je binnen no time het perfecte telefoonhoesje gevonden.

De voordelen van een siliconen hoesje

Een iPhone XR hoesje van siliconen kent meerdere voordelen. Zo is het bijvoorbeeld een groot voordeel dat het zachte materiaal een schokabsorberende werking heeft, waardoor de ergste klappen van een val of stoot goed worden opgevangen. Op die manier kan je smartphone wel tegen een stootje en raakt die niet direct beschadigd.

Daarnaast is een siliconen hoesje ook erg gemakkelijk op het toestel te plaatsen en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen. De buigbaarheid van het materiaal maakt dat namelijk een stuk makkelijker in vergelijking met telefoonhoesjes van hardere materialen. Zeker wanneer je regelmatig van hoesje wisselt, is dit erg handig.

Een ander groot voordeel van het materiaal van een siliconen hoesje voor je smartphone is de grip. Het materiaal is namelijk een stuk stroever, waardoor je smartphone minder makkelijk uit je hand glipt als je deze vasthoudt. Ook in die zin voorkomt een iPhone XR hoesje van siliconen dus dat je smartphone schade oploopt.

Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 152

per pagina
 1. -27%
  Mobiparts Essential TPU Backcover voor de iPhone XR - Transparant
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 10,95 incl btw
  Morgen bezorgd
 2. -41%
  Mobigear Lanyard TPU Hoesje met koord voor de iPhone XR - Transparant / Groen
  Regular Price 16,95 incl btw Special Price 9,95 incl btw
  Morgen bezorgd
Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 152

per pagina