iPad Air Hoesjes

Kies hieronder jouw iPad Air model

Apple iPad Air (2020)

4e generatie

10.9 inch display

Apple iPad Air (2019)

3e generatie

10.5 inch display

Apple iPad Air 2 (2014)

2e generatie

9.7 inch display

Apple iPad Air (2013)

1e generatie

9.7 inch display

Weet je niet welk model iPad jij hebt? Bekijk dan onderstaande uitleg hoe je jouw model iPad kunt vinden.

Hoe kan ik vinden welke generatie iPad Air ik heb?

  1. Open de Instellingen app en ga naar het onderdeel Algemeen
  2. Kies voor de optie Info.
  3. Bij het Modelnummer zie je vervolgens een nummer staan zoals ME800NF/A, mogelijk staat er bij jouw iPad een ander nummer.
  4. Als je het Modelnummer aantikt, zal deze veranderen in een nummer van vier cijfers met daarvoor een letter A.
  5. Met dit "A0000" Modelnummer kun je vervolgens jouw model iPad terugvinden in onderstaande tabel.
  6. Klik op jouw model iPad om alle geschikte Hoezen, Cases, Tasjes en andere Accessoires te kunnen bekijken.
iPad Air modelJaarModelnummer
iPad Air 42020A2324, A2072
iPad Air 32019A2152, A2123, A2154
iPad Air 22014A1566, A1567
iPad Air 12013A1474, A1475

iPad Air hoesjes: bescherm jouw kostbare bezit

Heb jij nog geen iPad Air hoesje maar ben je wel in het bezit van zo’n mooie kostbare iPad Air? Dan is het tijd om jouw trots zo snel mogelijk goed te beschermen. Met hoesjes voor de iPad Air ben je verzekerd van meer bescherming voor jouw Apple tablet. Een iPad Air is iets wat je niet iedere dag koopt en waar je veel geld aan besteedt. Daarom heb je heel veel redenen om zuinig te zuinig op deze iPad.

iPad Air – hoe het allemaal begon?

Inmiddels zit de iPad Air in zijn vierde generatie. Het model werd voor het eerst aangekondigd op 22 oktober 2013 en ging voor het eerst in de verkoop op 1 november 2013. De eerste uitvoering was de iPad Air, daarna opgevolgd door de iPad Air 2, iPad Air (2019) en iPad Air (2020). Op 21 maart 2016 werd de verkoop van de iPad echter gestaakt. De Air verschilt met name door zijn dikte en smallere schermrand van de originele iPad.

De tweede generatie iPad Air werd aangekondigd op 16 oktober 2014 en de verkoop ervan startte op 22 oktober 2014. De Air 2 lijkt visueel erg op zijn voorganger. Dankzij de Apple A8X is deze iPad wel een stuk sneller. Deze uitvoering is bovendien een stuk dunner en heeft enkele nieuwe functies waaronder de Touch ID. Op 21 maart 2017 werd de Air 2 echter uit verkoop gehaald. De derde generatie iPad Air werd vervolgens op 18 maart 2019 aangekondigd. Deze uitvoering bevat een retina-scherm. Touch ID en betere camera. Er is ondersteuning voor de Apple Pencil, Apple Smart Keyboard Folio en wordt geleverd met iOS 12 als besturingssysteem.

Dagelijks gebruik van de iPad Air

Een tablet zoals de iPad Air wordt vaak dagelijks gebruikt. Kinderen spelen er mee op de bank of in de slaapkamer, het is een handig apparaat om overal mee naar toe te nemen zodat je online bent en je kunt er tijdens het koken bijvoorbeeld makkelijk een gerecht op lezen. Allemaal voorbeelden die laten zien dat een iPad Air een belangrijk apparaat is in het leven van mensen. Door het vele gebruik wordt bescherming ook steeds belangrijker. Zorg je niet voor een goed beschermmiddel, zoals een hoes voor de iPad, dan kan dit vervelende gevolgen hebben. Er kan schade ontstaan aan jouw kostbare Apple apparaat.

Waarom zuinig zijn op jouw kostbare Apple iPad?

Jouw iPad Air tablet is een mooi apparaat die best wel iets mag kosten. En dat kost het apparaat ook, je krijgt er tenslotte een mooi device voor terug. Iets waar je veel voor heb betaald, daarvoor is het uiteraard nog eerder zonde wanneer er iets stuk gaat. Wanneer je er met een van de iPad Air hoezen ervoor zorgt dat jouw tablet beter is beschermd, dan krijgt je niet zo snel te maken met meerkosten. Als je al veel geld hebt neergelegd voor jouw iPad Air dan wil dat natuurlijk besparen. Als er schade ontstaat aan jouw iPad, dan kan een reparatie behoorlijk duur zijn. Repareer je jouw toestel niet, dan kun je in het gebruik veel hinder onderbinden door barsten, deuken of krassen op jouw tablet. Het kopen van een beschermhoes of tas voor jouw iPad Air is een veel goedkopere en handige oplossing. Veel redenen om hiervoor te zorgen.

Voordelen bescherming van jouw device

De voordelen van het beschermen van jouw iPad Air zijn groot. Als je zuinig bent op jouw apparaat, dan kun je online blijven en contact blijven hebben met jouw vrienden op social media. Ligt jouw iPad Air bij de reparateur, dan kun je lange tijd geen gebruikmaken van de tablet. Daarnaast heb je dus ook niet te maken met torenhoge reparatiekosten, wat uiteraard ook heel fijn is. Verder is het ook een hoop rompslomp om iedere keer terug naar de winkel te gaan omdat jouw tablet defect is.

Maak jouw iPad Air uniek met een hoes

Het allerleukste voordeel is misschien wel dat je jouw iPad Air uniek kunt maken met een beschermhoes. Wanneer jij jouw eigen hoes uitkiest, dan ziet jouw tablet er niet meer uit als alle andere tablets. Doordat er een zeer grote keuze is tussen allemaal verschillende iPad Air hoezen, kun je helemaal kiezen wat bij jouw pas. Je kunt rekeninghouder met jouw favoriete kleur of misschien wil je wel graag een afbeelding laten afdrukken op jouw telefoonhoes? Dan kan allemaal.

Hoe gebruik je een iPad Air case?

Er zijn diverse soorten hoezen voor de iPad Air. Welke hoezen zijn er dan allemaal? Je hebt keuze uit onder meer sleeves, cases, covers, bookcases en tassen. Kies je voor een sleeve, dan kies je tegelijkertijd voor gemak. Je kunt jouw iPad Air handig en snel in en uit de hoes halen. Een bookcase sla je open als een boek en beschermt beide zijden van de tablet. Wij raden vaak ook aan om een hoes tegelijkertijd met een screenprotector te kopen, omdat je dan voor extra bescherming kiest.

Tablets van Apple

Apple blijft continu vernieuwen met haar tablets (iPads). Dit geldt dus ook voor de Air-uitvoering. De iPad Air wordt daarom een steeds beter en handiger apparaat om lekker thuis, op het werk of op een andere plek te gebruiken. Tablets zijn ten slotte praktisch in gebruik: je hoeft niet met een zware laptop op je schoot te zitten en je hebt een groter scherm of display dan een smartphone,