iPad Mini Hoesjes

Wil je ervoor zorgen dat jouw iPad Mini goed beschermd blijft? In dat geval biedt een iPad Mini hoesje waarschijnlijk de perfecte uitkomst voor jou. Met een hoesje om je iPad Mini voorkom je dat je tablet beschadigd raakt als je deze per ongeluk laat vallen of ergens tegenaan stoot. Als je hieronder aangeeft welke versie van de iPad Mini je hebt, dan wordt direct het beschikbare assortiment getoond. 

Keuzehulp - Welke iPad heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw iPad model!

Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw iPad model in enkele stappen!

welke-ipad-heb-ik

Bescherm met iPad Mini hoesjes

Bescherm zeker met iPad Mini hoesjes, wanneer jij een iPad Mini in huis hebt. Een iPad koop je niet om korte tijd gebruik van te maken. Een iPad Mini koop je om lang van te genieten. Door jouw Apple tablet goed te beschermen, kom je niet voor allerlei vervelende problemen zoals schade te staan. Omdat het kopen van een goed beschermhoesje voor de iPad Mini zo is gedaan, kun jij binnen enkele dagen met een volledig beschermde iPad Mini rondlopen.

Wat weten we over de iPad Mini?

De iPad Mini is een model van iPad en is uiteraard van Apple. De tablet wordt gefabriceerd door Foxconn.  De iPad Mini is inmiddels in zijn vijfde generatie en werd voor het eerst aangekondigd op 23 oktober 2012 De verkoop van de tablet ging van start op 2 november 2012.

Alle modellen hoesjes iPad Mini

iPad Mini 1 hoesjes

De eerste generatie iPad mini werd aangekondigd op 23 oktober 2012 en kwam in de winkels op 2 november 2012. Op 19 juni 2015 werd de verkoop van de iPad gestaakt. De eerste iPad mini was de eerste iPad in de nieuwe serie van iPad mini's, een variant op de eerdere iPad. De mini verschilt voornamelijk door zijn kleinere formaat en smallere schermrand van de originele iPad.

iPad Mini 2 hoesjes

Op 22 oktober 2013 kondigde Apple de tweede generatie van de iPad mini aan. De iPad mini 2 beschikt over een Retina-scherm, een snellere Apple A7-processor en een Apple M7-coprocessor. De tweede generatie van de iPad mini werd verkocht tot 21 maart 2017.

iPad Mini 3 hoesjes

Op 15 oktober 2014 kondigde Apple de derde generatie van de iPad mini aan. Deze iPad mini lag in de winkels op 22 oktober 2014. Dit model was het eerste model in de serie dat beschikte over Touch ID, maar had wel dezelfde Apple A7 processor als zijn voorganger. De verkoop van dit model werd gestaakt op 9 september 2015

iPad Mini 4 hoesjes

Op 9 september 2015 kondigde Apple de vierde generatie iPad mini aan. Deze kwam dezelfde dag al beschikbaar voor consumenten en bevatte een geüpdatete processor, de Apple A8. Ook kreeg de mini een upgrade van het werkgeheugen: van 1 GB naar 2 GB RAM. Dit maakte de mini 4 een significant stuk sneller dan zijn voorganger. De verkoop van dit model werd pas op 18 maart 2019 gestopt en is daar mee het langst verkocht model van de iPad mini.

iPad Mini 5 hoesjes

Op 18 maart 2019 kondigde Apple de vijfde generatie van de iPad mini aan via een persbericht, waar het normaal door middel van een live-presentatie wordt aangekondigd. Deze iPad mini kwam dezelfde dag beschikbaar en bevat een Apple A12 Bionic processor. Dit is dezelfde processor die ook onder andere in de iPhone Xs en Xs Max, iPhone XR en iPad Air (2019) aanwezig is.

Welk zijn de beste hoesjes voor de Apple iPad Mini?

Wat de beste hoesjes zijn voor de iPad Mini? Daar kun jij zelf het juiste antwoord op geven. Waar ben je naar op zoek? Wil je een hoesje dat extra stevig is? Dat raden wij jou de extra stevige hoesje en de backcovers aan. Of wil je graag met een hippe hoes gezien worden? Lederen hoezen voor de iPad Mini zijn erg populair! Wanneer jouw iPad Mini veel door de kinderen worden gebruikt, dan zijn daar speciale kinderhoezen voor te verkrijgen. Deze hebben een zeer handig handvat waardoor de tablet minder snel valt en de hoezen zorgen er bovendien voor dat de iPad tegen een stootje kan.

Draaibare hoezen

Je hebt ook keuze tussen allerlei draaibare hoezen voor de iPad Mini. Deze zijn in allerlei kleuren te verkrijgen. Deze case beschermt niet alleen maar tegen krassen, vuil en stof maar is erg handig te roteren. Door de draaibare standaard kun je de tablet gemakkelijk op allerlei manieren neerzetten. De draaibare hoesjes voor de iPad Mini zijn robuust en gemaakt van stevig materiaal.

Jouw iPad Mini er cool uit laten zien

Een tablethoesje geeft je tegelijkertijd de kans om ervoor te zorgen dat jouw iPad Mini er unieke uitziet. Een hoesje doet meer dan alleen bescherming dus. Zo zijn er heel veel hoesjes waarmee ontzettend goed voor de dag komt. Lederen hoesjes zijn enorm populair als gadget. Voorbeelden van leuke ontwerpen voor jouw hoes zijn: de Kubus Print van Mobigear, de Vlinder Print van hetzelfde Mobigear of de Print Smart Case Graffiti (ook van Mobigear). Dit zijn voorbeelden van hoesjes die een zeer leuke print hebben. Voortaan zie jij er cool en hip uit met jouw Apple tablet.

Tablets van Apple

Apple blijft continu vernieuwen met haar tablets (iPads). Dit geldt dus ook voor de Air-uitvoering. De iPad Air wordt daarom een steeds beter en handiger apparaat om lekker thuis, op het werk of op een andere plek te gebruiken. Tablets zijn ten slotte praktisch in gebruik: je hoeft niet met een zware laptop op je schoot te zitten en je hebt een groter scherm of display dan een smartphone.