Oppo Find X2 Pro hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Oppo Find X2 Pro hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

Oppo Find X2 Pro hoesjes voor perfecte bescherming

Met Oppo Find X2 Pro hoesjes kun je je nieuwe smartphone de perfecte bescherming bieden. Met een goede bescherming om het toestel ben je gegarandeerd van een lange levensduur van je smartphone. We hebben onze smartphones dagelijks in de hand, en gebruiken ze voor allerlei verschillende doeleinden. We blijven gemakkelijk in contact met onze dierbaren, navigeren gemakkelijk van A naar B, en maken de mooiste foto’s en video’s. Als je jouw Oppo Find X2 Pro per ongeluk een keer laat vallen, dan is er een grote kans dat het toestel beschadigd raakt. Dat zou ontzettend vervelend zijn, zeker omdat het een apparaat is wat je dag in dag uit gebruikt. Schade is in sommige gevallen te repareren, maar kan leiden tot hoge reparatiekosten. In andere gevallen is de schade zelfs zo erg dat reparatie niet meer mogelijk is. De enige optie in dat geval is dan vervangen. 

Om dergelijke scenario’s te voorkomen, kun je je toestel heel gemakkelijk voorzien van een Oppo Find X2 Pro hoesje. Mocht het toestel dan een keer vallen, dan zal het hoesje de klap opvangen, en blijft het toestel zelf gespaard. Een hoesje is dus eigenlijk een kleine investering voor het voorkomen van hoge reparatie- of vervangingskosten. 

Naast de beschermende functie van een Oppo Find X2 Pro case, is een case ook de perfecte kans om jouw smartphone een persoonlijk uiterlijk te geven. Kies bijvoorbeeld voor een hoesje in je lievelingskleur, of in een kleur die goed matcht bij je kleding-stijl.

Wat zijn de voordelen van een Oppo Find X2 Pro hoesje?

Je bent misschien aan het twijfelen over of je wel een hoesje om je smartphone wilt stoppen. Je bent misschien erg gecharmeerd van het originele uiterlijk van de smartphone, of denkt dat een hoesje niet nodig zal zijn omdat je erg zuinig bent op je spullen.

Wat is het beste Oppo Find X2 Pro hoesje?

Op het gebied van bescherming volstaan alle Oppo Find X2 Pro hoesjes die je bij hoesjesdirect.nl kunt vinden. Stuk voor stuk zijn de hoesjes geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Het uitzoeken van een telefoonhoesje kun je dus volledig af laten hangen van wat jij handig en mooi vindt. Zo kun je kiezen uit verschillende modellen hoesjes zoals bijvoorbeeld bookcases, flipcases, softcases, hardcases, insteekhoesjes, en nog veel meer. Ook wat betreft kleur is er ruime keuze. Bijna alle kleuren van de regenboog zijn te vinden, en er zijn zelfs een aantal mooie prints verkrijgbaar. Ook wat betreft materiaal is er ruime keuze. 

We vertellen je graag meer over de verschillende soorten hoesjes, zodat jij goed geïnformeerd kunt beginnen aan de zoektocht naar het perfecte hoesje. 

Een hoesje wat open en dicht klapt - bookcases en flipcases

De kans dat je al eens iemand met een bookcase hebt zien lopen is erg groot. Dit model telefoonhoesje is namelijk razend populair. De reden waarom veel mensen voor een bookcase kiezen als telefoonhoesje is dat een Oppo Find X2 Pro bookcase verschillende functies biedt. Naast de optimale bescherming voor je toestel, kun je nog meer met een bookcase. 

Aan de binnenkant van een bookcase zijn bij de meeste exemplaren wat vakjes in het materiaal verwerkt. Deze vakjes zijn precies op maat gemaakt voor een standaard pasje. Je kunt dus gemakkelijk je belangrijkste pasjes in je bookcase stoppen, zodat je deze altijd bij je hebt. Daarnaast is het ook mogelijk om wat briefgeld in je bookcase te stoppen. Met een bookcase op zak kun je dus je portemonnee thuis laten. 

Daarnaast functioneren veel bookcases ook als standaardje voor je smartphone. Je kunt het hoesje dan namelijk zo omvouwen dat je het toestel rechtop op tafel kunt zetten. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je een filmpje wilt kijken, of een krantenartikel wilt lezen, zonder je toestel vast hoeft te houden.

Een model telefoonhoesje wat erg lijkt op een bookcase is de flipcase. Een flipcase is op veel vlakken hetzelfde als een bookcase, maar verschilt wel op één belangrijk onderdeel; de openklap-richting. Waar een bookcase zijwaarts opent als een klein boekje, klapt een flipcase juist open naar boven of naar beneden.

De voorflap van een bookcase of van een flipcase is op verschillende manieren te sluiten. Bij de ene book- of flipcase is er een drukknopje in het product verwerkt waarmee je de voorflap dicht kunt maken. Bij andere producten is er juist gebruik gemaakt van een klein magneetje waarmee de voorflap goed dicht blijft zitten. Welke sluiting vind jij het handigst?

Softcases en hardcases voor de Oppo Find X2 Pro

Heb je het liefst een hoesje wat zo compact mogelijk is en het beeldscherm vrij houdt? Dan raden we je aan om voor een backcover te gaan. Backcovers vallen over de randen en achterkant van de smartphone, en houden het display vrij. Je kunt binnenkomende meldingen dus direct zien. Over het algemeen zijn backcover ook compact genoeg om in je broekzak te passen. 

Backcovers zijn in twee verschillende categorieën te verdelen; softcases en hardcases. 

Oppo Find X2 Pro softcases zijn gemaakt van materialen als siliconen en TPU, en zijn buigbaar. Hierdoor zijn de softcases gemakkelijk op het toestel te plaatsen en er weer vanaf te halen. 

Oppo Find X2 Pro hardcases zijn dan juist weer gemaakt van een harder materiaal als hard kunststof, en zijn niet buigbaar. Hardcases bestaan in veel gevallen uit verschillende onderdelen die in elkaar geklikt kunnen worden om het toestel heen. 

Zowel softcases en hardcases bieden een perfecte bescherming voor je toestel. De keuze voor één van de twee varianten hoef je dus enkel te baseren op je persoonlijke voorkeur.

Heb jij een extra stevig Oppo Find X2 Pro hoesje nodig?

Een standaard bescherming is voor veel mensen al genoeg. Echter zijn er ook mensen die een stuk minder zorgvuldig omgaan met hun smartphone. Schik jij jezelf in de groep mensen die zijn of haar smartphone iedere dag wel een keer laat vallen? Misschien is een extra stevig Oppo Find X2 Pro hoesje dan wel iets voor jou.

We hebben een selectie gemaakt van extra stevige Oppo Find X2 Pro hoesjes die net even wat meer bescherming bieden dan andere hoesjes. Deze hoesjes zijn bijvoorbeeld vaak voorzien van dikkere bumpers aan de randen van het toestel, zodat ze iets beter tegen een stootje kunnen.

Bekijk ook het assortiment Oppo Find X2 Neo hoesjes, of bekijk het assortiment Oppo Find X2 Lite hoesjes.