Oppo Reno2 Hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Reno2 hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Een Oppo Reno2 hoesje biedt optimale bescherming

In onze webshop vind je verschillende soorten telefoonhoesjes. Doordat deze hoesjes van schokbestendig materiaal zijn gemaakt, zijn ze zeer goed in staat je smartphone te beschermen tegen krassen, barsten en andere beschadigingen. Een Oppo Reno2 hoesje vangt als het ware de eerste schokken voor je smartphone op, waardoor deze voortaan prima bestand is tegen een stootje. Daardoor blijft je smartphone veel langer mooi en heb je veel meer waar voor je geld. Het zou toch enorm zonde zijn als je smartphone binnen de kortste keren beschadigd raakt, zeker als je dat eenvoudig had kunnen voorkomen door middel van een beschermend hoesje. Bestel dan ook vandaag nog een hoesje en bescherm je smartphone optimaal tegen mogelijke schade.

Doordat Oppo Reno 2 cases zo goed in staat zijn je smartphone optimale bescherming te bieden, brengen ze nog een belangrijk voordeel met zich mee. Aangezien beschermhoesjes namelijk schade aan je smartphone voorkomen, zijn vanzelfsprekend reparaties ook niet aan de orde, omdat er simpelweg niks is om te repareren. Met dergelijke reparaties gaan veelal met hoge kosten gepaard, dus is het een ontzettend mooi voordeel dat beschermhoesjes tevens voorkomen dat je daar veel geld aan kwijt bent. Dankzij een hoesje bescherm je dus je mooie smartphone, bespaar je geld en ook gewoon een heleboel gedoe. Want reparaties kosten niet enkel geld maar meestal ook tijd. Genoeg redenen dus om een Oppo Reno2 hoesje aan te schaffen.

Bekijk ook eens ons assortiment Oppo Reno2 Z Hoesjes.

Waarom is een beschermd telefoonhoesje belangrijk?

Een Oppo Reno2 hoesje is om meerdere redenen belangrijk en absoluut geen overbodige luxe. Het gebruik van een telefoonhoesje is met name van groot belang omdat op die manier je kostbare smartphone optimaal wordt beschermd tegen vuil en schade. Daarnaast bieden telefoonhoesjes ook indirecte bescherming tegen financiële schade, doordat er zonder schade simpelweg ook geen reparaties nodig zijn en dat bespaart een hoop geld. Het moge dan ook duidelijk zijn dat het aanschaffen van een Oppo Reno2 case een goede investering is. Een hoesje is een relatief goedkope en simpele investering maar brengt een groot resultaat met zich mee, namelijk dat je smartphone veel langer mooi blijft en je er veel langer van kunt genieten.

Echter, een Oppo Reno 2 hoesje is ook nog om andere redenen van groot belang. Zo is het gebruiken van een smartphone case voor eenieder heel erg zinvol. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en kan dus iedereen overkomen. Ook al ga je nog zo voorzichtig en zuinig met je kostbare smartphone om, dan alsnog kan het toestel beschadigd raken. Zeker nu onze smartphone zo met onze dagelijkse bezigheden verbonden is, is een ongelukje in een oogwenk gebeurd. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan iemand die per ongeluk tegen je op botst, waardoor je je telefoon uit je handen laat vallen en het beschadigd raakt. Wees hier dan ook op voorbereid door middel van een Oppo Reno2 hoesje.

Welke service biedt hoesjesdirect.nl?

Wij van hoesjesdirect.nl snappen heel goed dat het soms lastig kan zijn om een Oppo Reno2 hoesje te selecteren als het assortiment zo breed is opgezet. Daarom staan wij graag voor onze klanten klaar. Heb je dan ook ergens een vraag over? Schroom in dat geval niet om contact met ons op te nemen. De medewerkers van onze klantenservice helpen je namelijk graag. Je kunt hen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur bereiken op telefoonnummer: 023 82 00 483, of je kunt binnen deze tijden een live-chat starten op onze website. Wil je liever enkel een berichtje sturen, dan kun je ook een e-mail sturen naar service@hoesjesdirect.nl, het formulier op onze website invullen of contact opnemen via Whatsapp of Facebook Messenger. 

Bestellingen die vóór 19:30 uur zijn geplaatst, worden nog dezelfde dag verzonden en de volgende dag - met uitzondering van zondag - geleverd door PostNL. Indien je uiteindelijk toch niet tevreden bent met je bestelling of liever een ander Oppo Reno2 hoesje bestelt, dan is het mogelijk je bestelling binnen maar liefst 100 dagen te retourneren of ruilen. 

Welke smartphone heb je precies?

Het kan geen kwaad om van te voren te checken welk type Oppo smartphone je precies hebt, zodat je er zeker van kunt zijn of de Oppo Reno 2 hoesjes goed op jouw toestel zou passen. Dit lijkt zo vanzelfsprekend maar gaat toch nog af en toe mis. Neem daarom het zekere voor het onzekere en bekijk eens onze pagina ‘Welke Oppo heb ik?’. Daar lees je stap voor stap hoe je erachter komt welk type Oppo smartphone je hebt en welke hoesjes hier goed op zullen passen. 

Specificaties van de Oppo Reno 2

De Oppo Reno 2 is het zeker waard om goed te beschermen, want het betreft een bijzonder toestel. Wat maakt dit toestel dan zo bijzonder en anders dan andere toestellen? Dat is vooral het scherm van de smartphone. Het beeldscherm beslaat namelijk de gehele voorzijde van het toestel en dat zien we niet altijd. Dit geeft de smartphone dan ook een enorm luxe uitstraling. Daarbij heeft hierdoor de selfiecamera een opvallende plek gekregen of beter gezegd een onopvallende plek. Deze is namelijk niet zichtbaar gemaakt maar zit verwerkt in de behuizing van de smartphone. Zodra de camera-applicatie wordt geopend, schuift de selfiecamera vanuit de bovenzijde van het toestel schuin omhoog. Hoe tof is dat?

Het scherm dat bijna van rand tot rand loopt, betreft een 6,4 inch-amoled-display met full-hd-resolutie van 2340 bij 1080 pixels. Daarbij is in het scherm een vingerafdrukscanner verwerkt, welke prima werkt. Daarnaast biedt het display een hoog contrast, mooie kleurweergave en is het bovendien energiezuiniger dan bijvoorbeeld een lcd-scherm. Zodoende worden foto’s erg mooi weergegeven. Foto’s maak je overigens met de dubbele camera op de achterzijde van het toestel. Het betreft een primaire lens van 48 megapixel en een dieptesensor van 5 megapixel. Hiermee maak je prima foto’s en filmpjes, die op het luxe scherm goed te bekijken zijn.

Verder beschikt de Oppo Reno 2 over een Qualcomm Snapdragon 710-chip en 6GB aan werkgeheugen. De smartphone draait dus op krachtige hardware, waardoor je er veel mee kunt doen. Daarnaast beschikt het toestel over standaard 256GB aan opslagcapaciteit en 3765 mAh aan accucapaciteit. In dat kader beschikt het toestel over nog een bijzondere feature, namelijk de Super VOOC-snellaadtechniek middels usb-c. Daarmee kan de smartphone binnen slechts een uur volledig worden opgeladen. Kortom, het betreft een bijzondere smartphone die zeker een Oppo Reno2 hoesje waard is.

Wat voor beschermhoesjes zijn er?

In onze webshop vind je allerlei Oppo Reno 2 Hoesjes. Met andere woorden is de keuze reuze. Van hele compacte hoesjes tot hoesjes met een stuk meer omvang, er is voor iedereen wel wat wils te vinden. Het is echter wel goed om op de hoogte te zijn van de voornaamste verschillen, zodat jij straks zeker weten tevreden bent met je bestelde Oppo Reno2 hoesje. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan vooral even verder.

Backcovers

Zo zijn er hele compacte Oppo Reno 2 Hoesjes die als het ware als een soort tweede huid om het toestel bevestigd zitten. In dat kader heb je Oppo Reno2 Hardcase hoesjes. Deze hoesjes zijn vaak erg dun, zitten om de achterkant en zijkanten van het toestel bevestigd en zijn gemaakt van een vorm van hard kunststof genaamd PC, wat staat voor polycarbonaat. In sommige gevallen wordt dit materiaal gecombineerd met TPU. TPU staat voor thermoplastisch polyurethaan en is flexibeler dan PC. Beide materialen zijn schokdempend en goed in staat je smartphone te beschermen tegen krassen en barsten.

Dan heb je ook nog Oppo Reno2 Softcase & Siliconen hoesjes. Dit zijn net als de hiervoor besproken hardcase hoesjes hele compacte hoesjes. Anders dan de hardcase hoesjes daarentegen staan deze hoesjes erom bekend dat ze flexibel en relatief zacht zijn. Ze zijn dan ook gemaakt van materialen als TPU en siliconen. Doordat deze hoesjes zoveel buigzamer zijn, zijn ze erg gemakkelijk op de smartphone te plaatsen en weer te verwijderen. Wissel jij dus graag van hoesje? Dan is een softcase of siliconen Oppo Reno2 hoesje een goede optie.

Oppo Reno2 cases met een voorflap

Een ander uiterste zijn de Oppo Reno2 bookcases & flipcases. Deze hoesjes bieden rondom bescherming aan je smartphone. Dat brengt echter ook met zich mee dat ze minder compact zijn dan back covers, hetgeen overigens lang niet voor iedereen een nadeel oplevert. Een book case of flip case zit namelijk niet enkel bevestigd om de achterkant en zijkanten maar beslaat ook door middel van een flap de voorkant van het toestel. Op die manier is het toestel rondom beschermd tegen vuil, krassen en barsten. Doordat de flap veelal ook plek aan pasjes en briefgeld biedt, worden deze hoesjes ook wel wallet cases genoemd. Zodoende heb je veel belangrijke spullen efficiënt bij de hand. Het verschil tussen flipcases en bookcases zit hem in de openklaprichting van de voorflap. Bij een flipcase klapt de voorflap namelijk naar boven of naar beneden open, en bij een bookcase klapt de voorflap zijwaarts open.

Insteekhoesjes

Verder zijn er ook nog de insteekhoesjes. Deze soort smartphone cases bieden evenals de hiervoor besproken wallet cases rondom bescherming aan het toestel. Bij een insteekhoesje dien je de smartphone echter in het Oppo Reno2 hoesje te steken, waarna het van bescherming geniet. Anders dan het geval is bij zowel de back covers als wallet cases is de smartphone met een insteekhoesje dus niet altijd direct te bedienen. 

Indien je het toestel wilt gebruiken, moet je deze eerst uit het insteekhoesje halen. Dat gaat overigens erg makkelijk en sommige insteekhoesjes beschikken zelfs over een speciaal trekkoord, waarmee het nog makkelijker is de smartphone uit het insteekhoesje te halen. De insteekhoesjes zijn vooral aan te raden voor mensen die hun smartphone graag in een tas opbergen. Met een insteekhoesje kun je gemakkelijk voorkomen dat andere objecten die in je tas zitten schade aanbrengen aan je smartphone. 

Hoe reinig je je telefoonhoesje?

Minstens zo belangrijk als het gebruiken van een hoesje Oppo Reno 2 is het reinigen ervan. Je hebt je smartphone immers superveel in je handen, terwijl je ook meerdere keren per dag je handen wast. Hoe tegenstrijdig is het dan eigenlijk als je je hoesje dan niet regelmatig grondig schoonmaakt? Door het vele gebruik van een mobiele telefoon belanden er namelijk tal van bacteriën op een telefoonhoesje. Je handen wassen zonder je Oppo Reno2 hoesje af en toe te reinigen, is dus eigenlijk dweilen met de kraan open. Wees je hier dus van bewust en maak regelmatig je beschermhoesje goed schoon. Zo voorkom je dat zich onnodig veel bacteriën verspreiden.

De beste manier van schoonmaken is afhankelijk van het type hoesje dat je hebt. Iedere materiaalsoort vraagt namelijk weer om een bepaalde manier van reinigen. Het is dus allereerst belangrijk dat je weet van welk soort materiaal jouw Oppo Reno2 hoesje is gemaakt. Zodra je daarvan op de hoogte bent, kun je op de pagina ‘Hoe kun je jouw telefoonhoesje het beste schoonmaken?’ per materiaalsoort lezen hoe je die het beste kunt schoonmaken. Het is belangrijk om deze pagina even door te lezen als je van plan bent je hoesje te gaan reinigen, want het kan per hoesje sterk verschillen wat de beste manier is.

Personaliseer je smartphone middels een hoesje

Behalve het bieden van optimale bescherming kunnen smartphonehoesjes nog veel meer. Zo biedt een Oppo Reno2 case tevens de mogelijkheid om je smartphone helemaal naar eigen smaak en wens te personaliseren. Over het algemeen hebben mobiele telefoons een redelijk basic uiterlijk omdat ze zoveel mogelijk mensen moeten aantrekken. Echter, lang niet iedereen houdt daarvan. Voor sommigen zal het dan ook een fantastische bijkomstigheid zijn om door middel van een Oppo Reno 2 case hun smartphone op te kunnen leuken. In onze webshop vind je dan ook een divers aanbod telefoonhoesjes, zodat er voor iedereen wel wat passends te vinden is. Van welk Oppo Reno2 hoesje spreekt het design jou het meeste aan?

Heeft jouw smartphone extra bescherming nodig?

Is alleen de allerbeste bescherming goed genoeg voor jou kostbare smartphone? Ook dan ben je bij hoesjesdirect.nl aan het goede adres. Zo vind je in onze webshop ook nog speciale Extra stevige Oppo Reno2 hoesjes. Met een dergelijk telefoonhoesje ben je er nog meer van gegarandeerd dat jouw mooie smartphone schadevrij blijft. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je van jezelf weet dat je onhandig kan zijn, je telefoon wel eens uitleent aan je kind of simpelweg dat extra beetje zekerheid wilt hebben. Dankzij extra schokdempende materialen of een combinatie van verschillende schokdempende materialen is een Oppo Reno2 hoesje als geen ander in staat je smartphone te beschermen. Zo kan het toestel nog beter tegen een stootje.

Een screenprotector is geen overbodige luxe

Zeker nu het toestel bekend staat om het beeldscherm dat van rand tot rand reikt, is een van onze Oppo Reno2 Screenprotectors ook een goede aanschaf. Het display van een smartphone is tenslotte het meest kwetsbare onderdeel van het toestel en raakt dus makkelijk beschadigd. Daarom is een screenprotector zeker een goede aanvulling op een Oppo Reno2 hoesje. Hierbij is het echter wel belangrijk dat het hoesje en de screenprotector goed bij elkaar passen, zodat de screenprotector juist bevestigd kan worden. Indien dat namelijk niet gebeurt, is het beeldscherm alsnog niet goed beschermd. Het is dus belangrijk hierop te letten. Als je er niet helemaal uit komt welk hoesje goed te combineren is met welke screenprotector, dan raden we je aan om even contact op te nemen met onze klantenservice. We kijken graag even met je mee en kunnen je goed ondersteunen bij het vinden van geschikte producten.