OPPO Reno2 Z hoesjes

Voorkom schade met een OPPO Reno2 Z hoesje

Als je op zoek bent naar een OPPO Reno2 Z hoesje, dan vind je bij hoesjesdirect.nl een breed assortiment aan verschillende exemplaren. Deze hoesjes werken schokdempend en beschermen op die manier jouw kostbare smartphone tegen stoten en vallen. Aangezien een smartphone een fragiel apparaat is, kan het zeker wel wat bescherming gebruiken. Doordat een dergelijk beschermhoesje de eerste schokken voor de smartphone opvangt, wordt deze erg goed beschermd tegen krassen, barsten en andere beschadigingen. Met een OPPO Reno2 Z hoesje kan een smartphone dus wel tegen een stootje en blijft hij veel langer mooi. Alleen al het voorgaande is eigenlijk voldoende om niet langer te wachten met het aanschaffen van een hoesje.

Doordat een OPPO Reno 2 Z hoesje ervoor zorgt dat je smartphone niet beschadigd raakt, bespaar je logischerwijs ook heel veel geld. Indien je namelijk wel met beschadigingen te maken krijgt, heeft dat tot gevolg dat je een of meerdere reparaties dient te laten uitvoeren. Echter, aan dergelijke reparaties zitten vaak hoge kosten verbonden. Indien je dus gebruikmaakt van een beschermhoesje en materiële schade voorkomt, voorkom je op die manier ook financiële schade. Het zou dan ook enorm zonde zijn als je hier geen gebruik van maakt en met schade te maken krijgt, die je eenvoudig had kunnen voorkomen met een OPPO Reno2 Z hoesje.

Uit welke soorten telefoonhoesjes kan ik kiezen?

In onze webshop vind je allerlei soorten hoesjes met elk hun eigen kenmerken. Zo is er voor iedereen wel een geschikt OPPO Reno2 Z hoesje te vinden. Het is echter wel van belang dat je op de hoogte bent van de voornaamste verschillen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor een specifiek exemplaar.

Backcovers voor jouw toestel

Om te beginnen zijn er de zogenoemde back covers, welke worden bevestigd om de achterkant en zijkanten van de smartphones. Op die manier vormen ze als het ware een tweede huid om je smartphone. Ondanks dat een dergelijk OPPO Reno2 Z hoesje erg compact is, kun je genieten van een optimale bescherming voor je toestel. In dit kader kun je nog eens kiezen tussen twee soorten back covers.

Ten eerste kun je kiezen voor een van de OPPO Reno2 Z Hardcase hoesjes. Deze hoesjes worden veelal gemaakt van hard kunststof, zoals bijvoorbeeld PC. De afkorting PC staat voor polycarbonaat en betreft een sterke en onbuigbare vorm van kunststof waarmee je je smartphone goed kunt beschermen. Voor hardcase hoesjes worden ook vaak andere materialen gecombineerd met PC, zoals bijvoorbeeld hout, metaal of TPU. 

Daar tegenover heb je de OPPO Reno2 Z Softcase en Siliconen hoesjes. Anders dan de hardcases worden deze hoesjes gemaakt van relatief zachtere vormen van kunststof, zoals bijvoorbeeld siliconen of TPU. De afkorting TPU staat voor thermoplastisch polyurethaan. Dit materiaal biedt de perfecte tussenoplossing tussen PC en siliconen wat betreft buigbaarheid. De materialen werken schokabsorberend en kunnen ervoor zorgen dat je smartphone goed wordt beschermd.

Als je het leuk vindt om regelmatig van OPPO Reno2 Z hoesje te switchen, dan raden we je aan om hiervoor softcases te gebruiken. Deze telefoonhoesjes zijn namelijk gemakkelijk van het toestel af te halen en ook makkelijk op het toestel aan te brengen.

Een hoesje met een flap die over je beeldscherm valt

Andere veelvoorkomende hoesjes zijn de bookcases en flipcases. In tegenstelling tot een back cover biedt een dergelijk OPPO Reno2 Z hoesje rondom bescherming aan je smartphone. Naast dat ze namelijk om de achterkant en zijkanten van het toestel bevestigd zitten, wordt ook de voorkant beschermd door middel van een voorflap.

De OPPO Reno2 Z bookcases en flipcases komen op veel vlakken sterk overeen, maar verschillen wel op één belangrijk punt; De openklaprichting. Waar een bookcase zijwaarts opent als een boekje, klapt de voorflap bij een flipcase juist naar boven of naar beneden open. Voor welke variant je moet kiezen is volledig aan jou! Het is maar net wat je zelf het handigst en het mooist vindt.

De voorflap is natuurlijk ideaal voor het beschermen van het beeldscherm van de smartphone, maar bevat ook nog andere handige functies. Zo wordt de voorflap van een dergelijk OPPO Reno2 Z hoesje namelijk vaak voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in kunt opbergen. Stop bijvoorbeeld je bankpas, OV-chipkaart en je rijbewijs in je book- of flipcase, zodat je deze altijd bij je hebt als je eens de deur uit gaat. 

Ook is de voorflap vaak te gebruiken om je telefoonhoesje om te toveren in een handig standaardje voor je smartphone. Dit is erg handig, want dan kun je voortijd tijdens het kijken van een film of tijdens het lezen van een uitgebreid artikel je smartphone neerzetten in de standaardfunctie, zodat je je handen vrij houdt. 

Bookcases en flipcases zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Je hebt ruime keuze wat betreft kleur en op het gebied van design is er ook veel diversiteit. De kans dat er een OPPO Reno2 Z hoesje tussen zit wat volledig aansluit bij jouw persoonlijke stijl is daarom erg groot. 

 

Welke OPPO smartphone heb ik eigenlijk?

Het is verstandig om voor het plaatsen van je bestelling even te controleren welke OPPO smartphone je nu precies hebt. Dit lijkt erg vanzelfsprekend, maar we zien het toch vaker misgaan dan je wellicht zou denken. De namen van de verschillende OPPO toestellen lijken erg op elkaar, dus kan er snel verwarring ontstaan over of je wel een OPPO Reno2 Z hoesje nodig hebt voor je toestel, of misschien toch een ander model. Neem dus het zekere voor het onzekere en check het even voor de zekerheid. 

Op onze website vind je op de pagina ‘Welke OPPO heb ik?’ stap voor stap hoe je erachter komt welk model je precies hebt. Het is namelijk mogelijk in het systeem de modelnaam te vinden. Mocht je er dan nog niet uitkomen, schroom dan niet contact met ons op te nemen. We helpen je graag bij het achterhalen van de modelnaam, zodat je direct een passend product kunt bestellen. 

Bekijk ook eens ons assortiment OPPO Reno2 Hoesjes.

Waarom heb ik een OPPO Reno2 Z hoesje nodig?

Een OPPO Reno2 Z hoesje is echt voor iedereen die de smartphone heeft ontzettend nuttig. Ook als je zelf heel erg voorzichtig en zuinig met je toestel omgaat, is een beschermhoesje echt geen overbodige luxe. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en kan dan ook iedereen overkomen, ongeacht hoe voorzichtig en zuinig je met je toestel omgaat. Het kan bijvoorbeeld zomaar gebeuren dat er iemand per ongeluk tegen je op botst, waardoor je toestel uit je handen valt. Ook kan het voorkomen dat bijvoorbeeld een huisdier of kind per ongeluk je telefoon van tafel veegt, waardoor deze op de grond valt. Dit zijn slechts twee voorbeelden van onvoorziene omstandigheden die werkelijk iedereen kunnen overkomen. Wees daarom verstandig en bestel een OPPO Reno2 Z hoesje om vervelende schade te voorkomen.

Met een smartphonehoesje kun je vele kanten op

Dat je met een OPPO Reno2 Z hoesje je smartphone optimaal tegen schade kunt beschermen, is inmiddels wel duidelijk. Het gebruik van een telefoonhoesje heeft echter ook nog andere voordelen. Zo kun je door middel van een hoesje je smartphone helemaal naar eigen smaak en wens personaliseren. Dankzij ons brede assortiment hoesjes is er voor iedereen ook wel wat passends te vinden. Van felle kleuren en vrolijke prints tot een chique lederen look. Bij hoesjesdirect.nl vind je het allemaal. Lang niet iedereen houdt namelijk van het standaard design van de doorsnee smartphone en met een hoesje is het mogelijk dat standaard design naar eigen smaak en wens op te leuken. Welk design spreekt jou het meeste aan?

Naast het personaliseren van je smartphone kun je met OPPO Reno 2 Z Hoesjes je smartphone tevens aanpassen aan bepaalde gelegenheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan verschillende hoesjes voor werkdagen en weekenden. Het is dan ook goed denkbaar dat je op een werkdag eerder behoefte hebt aan een chique lederen hoesje dan aan een hoesje met glitters of een drukke print. Dit kan in het weekend of op vakantie juist andersom gelden. Overigens zijn dit slechts voorbeelden en kan iedereen voor zichzelf bepalen welk OPPO Reno2 Z hoesje het beste bij een bepaalde gelegenheden past. Dat kan immers bij iedereen weer anders zijn. Duidelijk moge zijn dat telefoonhoesjes veel meer doen dan enkel het beschermen van je smartphone.

Wat zijn de voordelen van telefoonhoesjes?

Mocht je nog niet helemaal van de meerwaarde van een OPPO Reno2 Z hoesje overtuigd zijn, lees dan vooral nog even verder. Indien je beschikt over een smartphone kan een hoesje namelijk echt niet achterblijven. Het is dan ook van belang je kostbare smartphone optimaal te beschermen tegen zowel materiële schade als financiële tegenvallers. Hiermee zijn we meteen beland bij twee belangrijke voordelen van beschermhoesjes. Ze zorgen er namelijk voor dat je smartphone is beschermd tegen schade zoals krassen en barsten. Ook heb je daardoor geen hoge kosten aan reparaties, waardoor beschermhoesjes dus ook financiële tegenvallers voorkomen.

Met de juiste bescherming kun je zorgeloos gebruik maken van je smartphone. Zonder de juiste bescherming wil het namelijk nog wel eens voorkomen dat men overdreven voorzichtig en zuinig gaat doen. Dit gaat echter ten koste van het gebruik van de smartphone. Dankzij een OPPO Reno2 Z hoesje kan je toestel wel tegen een stootje en ligt er minder druk op het onbeschadigd houden van het toestel. Want ook al stoot je per ongeluk het toestel ergens tegenaan, het beschermhoesje zal het toestel bescherming bieden tegen krassen en barsten. Super fijn!

Nog een voordeel is uiteraard dat je dankzij een OPPO Reno2 Z hoesje een smartphone hebt die helemaal bij jou past. Dankzij het grote aanbod van hoesjesdirect.nl is het dan ook voor iedereen mogelijk een passend hoesje aan te schaffen. Op die manier is het mogelijk je eigen persoonlijkheid met je smartphone tot uiting te brengen. Bovendien kun je je zo onderscheiden van anderen. Wacht daarom niet langer en kijk snel in onze webshop welk smartphonehoesje het beste bij jou past.

Filters
Van laag naar hoog sorteren

1 - 48 van 79

per pagina
 1. -20%
  Mobigear Luxury TPU Backcover voor OPPO Reno 2 Z - Marineblauw
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 2. -20%
  Mobigear Armor Ring Hardcase voor OPPO Reno 2 Z - Zwart
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 3. -20%
  Mobigear Luxury TPU Backcover voor OPPO Reno 2 Z - Zwart
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 4. -20%
  Mobigear Mandala Bookcase voor OPPO Reno 2 Z - Blauw
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 5. -20%
  Mobigear Armor Ring Hardcase voor OPPO Reno 2 Z - Rood
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 6. -20%
  Mobigear Mandala Bookcase voor OPPO Reno 2 Z - Paars
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 7. -20%
  Mobigear Croco Hardcase voor OPPO Reno 2 Z - Zwart
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 8. -20%
  Mobigear Croco Hardcase voor OPPO Reno 2 Z - Blauw
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 9. Valenta Durban Leren Broekriemhoesje voor OPPO Reno 2 Z - Zwart
  34,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 10. -20%
  Mobigear Easy Fit Neopreen Sportarmband voor OPPO Reno 2 Z - Groen
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 11. -20%
  Mobigear Easy Fit Neopreen Sportarmband voor OPPO Reno 2 Z - Blauw
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 12. -20%
  Mobigear Easy Fit Neopreen Sportarmband voor OPPO Reno 2 Z - Oranje
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 13. -20%
  Mobigear Easy Fit Neopreen Sportarmband voor OPPO Reno 2 Z - Roze
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 14. My Style Lanyard Universeel Telefoonkoord - Oranje
  14,95 incl btw
  Op voorraad
 15. -20%
  Mobigear Gehard Glas Ultra-Clear Screenprotector voor OPPO Reno 2 Z
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 16. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Zwart
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 17. Valenta Lanyard Universeel Telefoonkoord - Zwart
  17,95 incl btw
  Op voorraad
 18. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Rainbow
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 19. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Zwart / Goud
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 20. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Roségoud
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 21. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Zwart / Blauw / Babyblauw
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 22. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Roze
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 23. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Zwart / Rood
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 24. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Roze / Groen
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 25. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Zwart / Grijs
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 26. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Groen
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 27. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Taupe
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 28. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Grijs
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 29. Valenta Lanyard Universeel Telefoonkoord - Roze
  17,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 30. Valenta Lanyard Universeel Telefoonkoord - Paars
  17,95 incl btw
  Op voorraad
 31. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Marineblauw
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 32. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Zwart / Wit
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 33. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Zwart / Wit / Groen
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 34. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Turquoise
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 35. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Paars
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 36. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Wit / Blauw / Magenta
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 37. -20%
  Mobigear Lanyard Universeel Telefoonkoord - Zwart / Groen
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 38. My Style Lanyard Universeel Telefoonkoord - Rood
  14,95 incl btw
  Op voorraad
 39. SBS Beaded Universeel Telefoonkoord
  22,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 40. Mobiparts Lanyard Universeel Telefoonkoord - Zwart
  14,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 41. SBS Lanyard Universeel Telefoonkoord - Zwart
  16,95 incl btw
  Op voorraad
 42. My Style Smartphone Lanyard Universeel Telefoonkoord - Blauw
  14,95 incl btw
  Op voorraad
Van laag naar hoog sorteren

1 - 48 van 79

Pagina
per pagina