Samsung Galaxy S6 Edge Hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Galaxy S6 Edge hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Een hoesje voor de Samsung Galaxy S6 Edge

De Samsung Galaxy S6 Edge is uitgebracht in 2015, en valt voornamelijk op door het 5,1 inch display wat aan twee zijkanten iets afloopt. Dit curved scherm maakt nieuwe functies mogelijk waaronder notificaties op de aflopende rand van het toestel. De dunne behuizing van slechts 7 millimeter dik is gemaakt van metaal en glas. Met een Samsung Galaxy S6 Edge hoesje houdt je het scherm en de rest van het toestel eenvoudig schadevrij.

Voorkom beschadigingen

Door de geavanceerde technieken in het toestel waaronder het edged display is de kans op beschadigingen niet te negeren. Omdat het scherm ook naar de zijkant doorloopt is deze bij een val snel beschadigd. Dat is natuurlijk het laatste wat je wil. Om beschadigingen te voorkomen maak je gebruik van een Samsung Galaxy S6 Edge hoesje. Daarmee is de kans op schade zoveel mogelijk beperkt, en kan je zorgeloos je smartphone overal mee naartoe nemen.

Een groot assortiment

Voor de Galaxy S6 Edge hebben we een grote collectie Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes in ons assortiment. Er zijn veel verschillende kleuren, modellen en diverse materialen hoesjes voor Samsung Galaxy S6 Edge verkrijgbaar. Door gebruik te maken van de handige filters op de overzichtspagina kan je eenvoudig het ideale Galaxy S6 Edge hoesje vinden.