Samsung Galaxy S9 Hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy S9 hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerd toestel

Samsung Galaxy S9 hoesjes, de allerbeste bescherming

Een Samsung Galaxy S9 is een dure aankoop, waardoor het geheel vanzelfsprekend is dat je zuinig om wilt gaan met jouw smartphone. Je wilt natuurlijk niet dat jouw Samsung Galaxy S9 beschadigd raakt, en dat je deze moet laten repareren of moet vervangen. Dit zorgt in de meeste gevallen voor vervelende hoge kosten waar je niet op zit te wachten. 

Om ervoor te zorgen dat jouw Galaxy S9 nog jaren meegaat, kun je er eens over nadenken om je toestel te voorzien van een beschermend telefoonhoesje. Zo voorkom je dat er krasjes of barstjes op jouw S9 komen wanneer je deze per ongeluk uit je handen laat glippen. 

Naast het beschermende element van een Samsung Galaxy S9 hoesje, kun je hier ook nog eens een persoonlijke look mee aan je toestel geven. Kies bijvoorbeeld een mooie kleur uit die goed bij je past. Of kies voor een sprankelende afwerking met glitters. Of misschien ben jij juist meer op zoek naar een matte afwerking in een onopvallende simpele kleur. 

Bij hoesjesdirect.nl kan iedereen terecht voor zijn of haar perfecte hoesje. Het assortiment hoesjes voor de Samsung Galaxy S9 is ontzettend breed opgezet, waardoor wij met zekerheid kunnen zeggen dat ook jij een hoesje zult vinden die jij mooi vindt. Neem gerust een kijkje in het assortiment hoesjes voor de Samsung Galaxy S9. 

Je Samsung Galaxy S9 beschermen met een mooie case, maar welke?

Om te voorkomen dat je opeens niet meer online kunt zijn omdat je Samsung Galaxy S9 kapot is gevallen, kun je je toestel beschermen met een speciaal op maat gemaakte Samsung Galaxy S9 case. Maar ja, welke moet je kiezen?

We kunnen ons voorstellen dat het behoorlijk lastig kan zijn om een cover voor je toestel uit te zoeken, omdat het assortiment zo breed is opgezet. Daarom vertellen we je graag meer over de verschillende soorten hoesjes. Dan kun je goed geïnformeerd beginnen aan de zoektocht naar het perfecte hoesje voor jouw Galaxy S9. 

Samsung Galaxy S9 hoesjes: bookcases en flipcases

Je hebt ze vast weleens langs zien komen bij een vriend of vriendin; de telefoonhoesjes die openklappen als een boekje. Deze hoesjes vind je in de categorie Samsung Galaxy S9 bookcases.

Dergelijke hoesjes zijn ontzettend handig in gebruik, omdat je je pasjes en briefgeld er ook nog eens in kwijt kan. Hiervoor wordt bij veel modellen ruimte vrijgehouden. Je kunt je portemonnee dus lekker thuislaten.

Ook fungeren bookcases vaak ook als een standaard. De voorflap is dan zo om te vouwen dat je de telefoon recht op tafel neer kan zetten. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je een film wilt kijken op je Galaxy S9, of wanneer je aan het videobellen bent. 

Bookcases bieden een goede bescherming aan het toestel. De Samsung Galaxy S9 wordt aan de binnenkant van de case geplaatst in een binnencase. Deze binnencase zit vast aan de rest van de bookcase. Wanneer je de bookcase sluit, is het toestel volledig omvat met bescherming, waardoor de kans op schade ontzettend wordt verminderd.

Een model wat erg lijkt op de bookcase is de flipcase. De flipcases zijn eigenlijk bijna hetzelfde als de bookcases. Enkel de openklap-richting is verschillend. Waar bookcases opzij klappen, klappen flipcases juist omhoog of omlaag. 

Samsung Galaxy S9 cases: hardcases en softcases

Ben je op zoek naar een simpeler hoesje? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een backcover voor jouw Samsung Galaxy S9. Backcovers zijn te verdelen in 2 categorieën; hardcases en softcases. 

Onder de Samsung Galaxy S9 hardcases verstaan we de backcovers die zijn gemaakt van onbuigbaar hard kunststof. Deze stevige hoesjes zijn gemakkelijk op de S9 te plaatsen, en bieden een goede bescherming voor het toestel. In sommige gevallen zijn de randen van de hardcase van een iets zachter materiaal gemaakt, zodat deze nog op het toestel te plaatsen zijn. In andere gevallen bestaat een hardcase uit verschillende onderdelen die om het toestel te klikken zijn. 

Tegenover de hardcases hebben we de Samsung Galaxy S9 softcases. Dergelijke hoesjes zijn dan juist weer gemaakt van een zachter buigbaar materiaal. Door het flexibele materiaal zijn de hoesjes heel gemakkelijk op de smartphone te plaatsen. Ook softcases bieden een goede bescherming aan het toestel. 

Hardcases en softcases zijn in vele varianten beschikbaar. Zo zijn er ontzettend veel verschillende kleuren verkrijgbaar, maar kun je ook backcovers vinden met een leuk printje. Ook kun je dikkere en dunnere varianten vinden, en zijn er verschillende designs beschikbaar. Neem gerust een kijkje, en vind een mooie backcover voor je Galaxy S9. 

Samsung Galaxy S9 covers: Lederen hoesjes

Ben je op zoek naar een beschermend hoesje voor je Samsung Galaxy S9 met stijl en klasse? Dan vind je waarschijnlijk wat je zoekt in de categorie Samsung Galaxy S9 lederen hoesjes. In deze categorie vind je hoesjes die zijn gemaakt van echt leer, maar ook hoesjes van kunstleer. Je kunt gemakkelijk je voorkeur geven voor materiaal via de filters die je links in beeld vindt op de pagina. 

Hoesjes van echt leer zijn ontzettend fijn, en voelen altijd stevig en strak aan. Door het hoogwaardige materiaal, kun je ervan uit gaan dat het hoesje lang mee gaat. 

Vind je een hoes van echt leer toch iets te prijzig? Dan kun je kijken bij de hoesjes van kunstleer. Deze zijn doorgaans iets goedkoper. Dan kun je toch genieten van de lederen look, zonder de lederen prijs te betalen.