Samsung Galaxy S9 Plus
Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy S9 Plus hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Samsung Galaxy S9 Plus hoesjes voor de beste bescherming

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone. We gebruiken onze smartphone voor van alles; communiceren, informeren, navigeren, fotograferen en filmen, en nog veel meer. Is voor jou de keuze gevallen op de Samsung Galaxy S9 Plus? Dan wil je deze natuurlijk goed beschermen om te voorkomen dat je tijdelijk offline bent.

Er is namelijk een grote kans dat wanneer je je toestel uit je handen laat glippen, deze zo erg beschadigd raakt dat de Samsung Galaxy S9 Plus niet meer goed functioneert. Vervolgens ben je tijdelijk offline terwijl je toestel wordt gerepareerd of wanneer je deze zelfs noodgedwongen moet vervangen omdat de schade onherstelbaar is.

Naast het ongemak van ‘geen smartphone hebben’, kan een dergelijke situatie ook nog eens erg duur uitpakken. Reparaties zijn altijd erg duur, en het is natuurlijk al helemaal vervelend wanneer je een geheel nieuw toestel moet aanschaffen. 

Om een dergelijk drama te voorkomen kun je jouw Samsung Galaxy S9 Plus voorzien van een goede beschermende hoes. Op die manier verklein je de kans op schade aanzienlijk. Een Samsung Galaxy S9 Plus hoesje zal de eerste klap van een eventuele val goed opvangen, waardoor je toestel ongedeerd blijft. Met een hoesje kun je dus met een gerust hart gebruik maken van je Samsung Galaxy S9 Plus. 

Bij hoesjesdirect.nl vind je een ontzettend groot assortiment verschillende soorten hoesjes voor de Samsung Galaxy S9 Plus. Neem eens een kijkje, en vind de tofste Samsung Galaxy S9 Plus hoesjes. 

Specificaties van de Samsung Galaxy S9 Plus

In 2018 kondigde Samsung de nieuwe Samsung Galaxy S9 Plus aan, samen met de kleinere S9-variant. De Samsung Galaxy S9 Plus werd toen gezien als hét vlaggenschip van 2018 voor Samsung, omdat het toestel op veel vlakken boven de concurrentie uitsteeg.

Het toestel heeft een 6.2-inch beeldscherm, met een resolutie van 2960 bij 1440 pixels. Dit zorgt voor een pixeldichtheid van 531 ppi. Deze hoge kwaliteit zorgt voor ontzettend scherpe en helderen beelden. 

In de Samsung Galaxy S9 Plus vinden we de Exynos 9810-chip, een ontzettend snelle processor. Het toestel voorziet van een werkgeheugen van 6GB, en een opslagruimte van 64GB. De opslagruimte is eventueel verder uit te breiden met een Micro-SD, mocht dit nodig zijn in jouw geval. 

De grootste verbetering in de Samsung Galaxy S9 Plus is zonder twijfel de camera. Een nieuwe feature in de camera, de super slow-mo feature, zorgt ervoor dat je 960 frames per seconden kunt vastleggen. Hiermee kun je spectaculaire momenten goed vastleggen. 

Naast de nieuwe super slow-mo feature zien we ook een nieuwe feature in het fotograferen in het donker. De camera is voorzien van een variabel diafragma, waardoor de lichtinval kan worden beïnvloed. Hiermee kun je ervoor zorgen dat er in een donkere ruimte meer licht in de camera valt, waardoor de kwaliteit van de foto sterk wordt verbeterd. 

Aan de achterkant van de Samsung Galaxy S9 Plus vinden we de vingerafdrukscanner. In deze versie van de Samsung Galaxy is ervoor gekozen om de vingerafdrukscanner onder de camera te plaatsen, zodat deze gemakkelijk op de tast is te vinden. Met de vingerafdrukscanner kun je het toestel ontgrendelen met je vingerafdruk. 

Wat is het beste Samsung Galaxy S9 Plus hoesje?

Ben je op zoek naar het beste hoesjes voor jouw Samsung Galaxy S9 Plus? Dit is volledig afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren voor het hoesje. Wil je een zo slank mogelijk Samsung Galaxy S9 Plus hoesje? Of ben je eerder op zoek naar een Samsung Galaxy S9 Plus wat ook meteen functioneert als portemonnee?

Alle hoesjes in ons assortiment voor de Samsung Galaxy S9 Plus zullen een goede bescherming bieden aan jouw toestel. 

We kunnen ons best een beetje voorstellen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken, aangezien het assortiment zo breed is opgezet. Daarom informeren we je graag over de verschillende modellen. Zo kun je gemakkelijk een keuze maken voor het beste Samsung Galaxy S9 Plus voor jou!

De populairste Samsung Galaxy S9 Plus cases: Bookcases en Flipcases. 

Allereerst vertellen we je graag over het populairste model hoesje wat we in ons assortiment hebben opgenomen; de Samsung Galaxy S9 Plus Bookcase. Dit model hoesje heb je bij vrienden waarschijnlijk al eens gezien. Een bookcase klapt op en dicht, net zoals een boekje.

Je kunt de Samsung Galaxy S9 Plus gemakkelijk in de binnenkant van de case plaatsen in de binnencase. Deze is aan de rechterkant aan de binnenkant van de bookcase te vinden.

Aan de linkerkant zijn wat vakjes te vinden waar je bijvoorbeeld wat briefgeld in kunt stoppen, of natuurlijk je pasjes. Met al je belangrijke items in één, hoef je enkel je bookcase met je mee te nemen wanneer je de deur uit gaat. Je portemonnee kun je dus lekker thuis laten, zodat je licht kunt reizen. 

Bookcases zijn in veel verschillende versies beschikbaar voor de Samsung Galaxy S9 Plus. Zo vind je bookcases in verschillende kleuren, met verschillende prints, en met verschillende designs. Er zal zeker een bookcase in het assortiment voor de Samsung Galaxy S9 Plus tussen zitten die helemaal bij jou past. 

Naast de bookcases hebben we ook de Samsung Galaxy S9 Plus Flipcases. Dit model hoesje komt zeer sterk overeen met het model bookcase, maar verschilt enkel op 1 gebied. De flipcase klapt namelijk niet opzij open, maar klapt naar boven of naar beneden. Voor de rest zijn de flipcases voorzien van dezelfde gemakken en functionaliteiten. 

Een slanke en minimalistische Samsung Galaxy S9 Plus cover: de Backcover

Ben je op zoek naar een wat slanker hoesje voor je Samsung Galaxy S9 Plus? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een backcover. Backcovers vallen over de achterkant en zijkanten van de Samsung Galaxy S9 Plus, en houden het beeldscherm vrij.

Backcovers zijn over het algemeen ook een stuk dunner, zodat deze gemakkelijker in je broekzak te stoppen zijn. Backcovers zijn op te delen in 2 onderscheidende categorieën. 

Allereerst hebben we de Samsung Galaxy S9 Plus softcases. Deze variant backcover is gemaakt van een flexibel materiaal. De softcases zijn makkelijk op het toestel te plaatsen, en bieden een goede bescherming. Het zachte kunststof materiaal voelt fijn aan wanneer het toestel in je hand ligt. 

Tegenover de softcases hebben we de Samsung Galaxy S9 Plus hardcases. Deze variant backcover is dan juist weer gemaakt van een onbuigbaar hard materiaal. Hardcases bestaan in veel gevallen uit verschillende losse onderdelen die gemakkelijk om het toestel vast te klikken zijn. 

Zowel softcases en hardcases zijn volop verkrijgbaar voor de Samsung Galaxy S9 Plus. Je vindt verschillende kleuren en designs binnen het assortiment. 

De service van hoesjesdirect.nl

Als je het perfecte hoesje hebt uitgezocht, en je bent er klaar voor om je bestelling te plaatsen, dan kun je dit het beste vóór 19:00 doen op werkdagen. In dat geval wordt je bestelling namelijk dezelfde avond nog verzonden, en kun je de zending de volgende dag al in huis verwachten. Plaats je de bestelling na 19:00, dan wordt je bestelling de volgende werkdag meegenomen door de post.

Het is wel belangrijk om de levertijd van de bestelde product te controleren. Wanneer er staat vermeld dat een product “direct leverbaar” is, dan kun je ervan uit gaan dat je bestelling direct wordt verzonden. Anders kun je van de vermelde levertijd uitgaan. 

Klantenservice

Is er iets fout gegaan in je bestelling? Of heb je een vraag aan ons? Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag bij het oplossen van eventuele problemen, en het beantwoorden van al je vragen.

Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00, maar kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen. E-mails worden op werkdagen altijd binnen 24 uur verwerkt. 

Bekijk ook het assortiment hoesjes voor de Samsung Galaxy S9, of het assortiment hoesjes voor de Samsung Galaxy S10e.