black-friday-sale-banner
Black_Friday_-_HPM_-_NL

Tijdens de Black Friday Sale shop je hoesjes, screenprotectors en andere accessoires met extra hoge korting.

NL_9_

Je vindt alle bundels op de product-pagina van het hoesje wat je wilt bestellen.

Zoek jouw toestel

Zoek jouw toestel

  of zoek op toestelmerk

  Black Friday Sale bij hoesjesdirect.nl

  Black Friday is een feestdag die is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Traditiegetrouw wordt er in de Verenigde Staten op de vierde donderdag van november Thanksgiving gevierd, een nationale feestdag waarbij het uiten van dankbaarheid voor het leven en voor elkaar centraal staat. Deze feestdag gaat in veel gevallen samen met een uitgebreid familie-diner waarbij bijna altijd een kalkoen wordt geserveerd. 

  Veel Inwoners van de Verenigde Staten krijgen vrij op deze vierde donderdag van november. In veel gevallen nemen mensen ook de vrijdag vrij, zodat ze kunnen genieten van een extra lang weekend. De winkeliers zijn op deze gelegenheid ingesprongen met het concept “Black Friday”.

  Aangezien veel mensen vrij zijn op deze vrijdag, stromen de Amerikaanse winkels altijd vol met gedreven Amerikanen die op zoek zijn naar de allerbeste deals. Misschien heb je de video’s weleens voorbij zien komen waarin grote groepen Amerikaanse winkelbezoekers elkaar verdringen om de beste deals te pakken te krijgen voordat de winkelvoorraad op is. Gelukkig zijn wij Europeanen een stuk nuchterder, en komen dergelijke situaties bij ons niet voor.

  Toch houden we in Europa natuurlijk ook van korting, en is deze feestdag ook opgepakt door Europese bedrijven. Eind november is sinds jaar en dag hét moment om te beginnen met het inkopen van cadeaus voor de feestdagen. En hoe kun je het beste het startschot geven voor het begin van het seizoen van de feestdagen-inkopen? Met verbluffende kortingen natuurlijk! 

  Wanneer is Black Friday 2023?

  Omdat de Amerikaanse feestdag Thanksgiving altijd op de vierde donderdag van november valt, en Black Friday natuurlijk altijd op de dag na “Thanksgiving” valt, valt Black Friday altijd op de vierde vrijdag van november. In 2023 valt Black Friday daarom op vrijdag 24 november. Black Friday valt dus ieder jaar op een andere datum.

  Wat is Cyber Monday?

  Op Black Friday zijn veel mensen te moe om te gaan winkelen. Ze hebben namelijk de avond ervoor een uitgebreid diner gehad, en zijn de voorgaande dagen volop bezig geweest met alle voorbereidingen voor het Thanksgiving diner. Deze groep mensen is niet in de gelegenheid om op Black Friday te gaan shoppen, maar wil natuurlijk wel de beste deals pakken. 

  Daarnaast zijn er ook mensen die wel naar de winkel gaan op Black Friday, maar simpelweg niet kunnen vinden wat ze zoeken. 

  Voor deze mensen bestaat Cyber Monday, de eerste maandag na Black Friday waarop iedereen online op zoek gaat naar goede deals bij webshops. Cyber Monday is dus meer gebaseerd op webshops zoals ons, maar hoesjesdirect.nl doet met alle plezier mee aan zowel Black Friday als Cyber Monday.

  Welke Black Friday aanbiedingen heeft hoesjesdirect.nl?

  hoesjesdirect.nl pakt elk jaar flink uit met een enorm assortiment hoesjes en accessoires met hoge kortingen. Welke kortingen op welke producten gaan gelden zie je op deze pagina in de periode dat de actie loopt. Als je onze acties nooit wilt missen, kun je jezelf aanmelden voor onze mailing via het inschrijfveld onderaan de website.

  Hoe blijf ik op de hoogte over de Black Friday aanbieding van hoesjesdirect.nl?

  Om als eerste te worden ingelicht over de Black Friday aanbiedingen van hoesjesdirect.nl kun je je inschrijven voor onze mailing. Zodra de Black Friday aanbiedingen bekend worden gemaakt, ben je als een van de eerste op de hoogte van de kortingen die gaan gelden. Onderaan de website kun je je gemakkelijk inschrijven voor de mailing, zodat je geen enkele Black Friday aanbieding of andere actie hoeft te missen!