Black Friday weken

Helaas is deze actie op dit moment niet actief.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een feestdag die is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Traditiegetrouw wordt er in de Verenigde Staten op de vierde donderdag van November “Thanksgiving” gevierd, een nationale feestdag waarbij het uiten van dankbaarheid voor het leven en voor elkaar centraal staat. Deze feestdag gaat in veel gevallen samen met een uitgebreid familie-diner waarbij bijna altijd een kalkoen wordt geserveerd. 

Veel Inwoners van de Verenigde Staten krijgen vrij op deze vierde donderdag van November. In veel gevallen nemen mensen ook de vrijdag vrij, zodat ze kunnen genieten van een extra lang weekend. De winkeliers zijn op deze gelegenheid ingesprongen met het concept “Black Friday”.

Aangezien veel mensen vrij zijn op deze beruchte vrijdag, stromen de Amerikaanse winkels altijd vol met gedreven Amerikanen die op zoek zijn naar de allerbeste deals. Misschien heb je de video’s weleens voorbij zien komen waarin grote groepen Amerikaanse winkelbezoekers elkaar verdringen om de beste deals te pakken te krijgen voordat de winkelvoorraad op is. Gelukkig zijn wij Europeanen een stuk nuchterder, en komen dergelijke situaties bij ons niet voor. Zeker in verband met Covid-19 zou het natuurlijk niet verstandig zijn om in grote groepen samen te komen in een winkel, om vervolgens langs elkaar te dringen op weg naar de beste deals. 

Toch houden we in Europa natuurlijk ook van korting, en is deze rage ook opgepakt door Europese bedrijven, omdat iedereen natuurlijk een mooie korting wil krijgen op zijn of haar aankoop. Eind november is sinds jaar en dag hét moment om te beginnen met het inkopen van cadeaus voor de feestdagen, en hoe kun je het beste het startschot geven voor het begin van het seizoen van de feestdagen-inkopen? Met verbluffende kortingen natuurlijk! 

Wanneer is Black Friday 2022?

Omdat de Amerikaanse feestdag “Thanksgiving” altijd op de vierde donderdag van November valt, en Black Friday natuurlijk altijd op de dag na “Thanksgiving” valt, valt Black Friday altijd op de vierde vrijdag van November. Dit jaar valt Black Friday daarom op vrijdag 25 november 2022. Black Friday valt dus ieder jaar op een andere datum.

Wat is Cyber Monday?

Op Black Friday zijn veel mensen te moe om te gaan winkelen. Ze hebben namelijk de avond ervoor een uitgebreid diner gehad, en zijn de voorgaande dagen volop bezig geweest met alle voorbereidingen voor het Thanksgiving diner. Deze groep mensen is niet in de gelegenheid om op Black Friday te gaan shoppen, maar wil natuurlijk wel de beste deals pakken. 

Daarnaast zijn er ook mensen die wel naar de winkel gaan op Black Friday, maar simpelweg niet kunnen vinden wat ze zoeken. 

Voor deze mensen bestaat Cyber Monday, de eerste maandag na Black Friday waarop iedereen online op zoek gaat naar goede deals bij webshops. Cyber Monday is dus meer gebaseerd op webshops zoals ons, maar hoesjesdirect.nl doet met alle plezier mee aan zowel Black Friday als Cyber Monday.

Welke Black Friday deals heeft hoesjesdirect.nl?

hoesjesdirect.nl pakt elk jaar flink uit met een heel aantal hoge korting en goede deals. Welke kortingen op welke producten gaan gelden zie je op deze pagina in de periode dat de actie loopt. Als je onze acties nooit wilt missen, kun je jezelf aanmelden voor onze mailing via het inschrijfveld hierboven.

Hoe blijf ik het beste op de hoogte over de Black Friday deals van hoesjesdirect.nl?

Om als eerste te worden ingelicht over de Black Friday Deals van hoesjesdirect.nl kun je je inschrijven voor onze mailing. Zodra de Black Friday Deals bekend worden gemaakt, ben je als één van de eerste op de hoogte van de kortingen die gaan gelden. Boven op deze pagina kun je je gemakkelijk inschrijven voor de mailing, zodat je geen enkele Black Friday Deal of andere aanbieding hoeft te missen.