iPad 5 (2017) Hoezen

(5e generatie, 9.7 inch) Bekijk alle iPads

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod iPad 5 (2017) hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Nooit meer schade met een iPad 5 (2017) hoes

Als je een iPad 5 (2017) hebt aangeschaft, dan wil je natuurlijk voorkomen dat de tablet beschadigd raakt. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en is helaas zo gebeurd. Je hoeft de tablet maar net uit je handen te laten glippen, en je zit met vervelende schade aan het toestel.

Zo kan bij een val het beeldscherm beschadigd raken, of kan de behuizing van de iPad (2017) bekrast raken. In ergere gevallen zal een val zo veel impact hebben dat de iPad 9.7 inch uit 2017 ook aan de binnenkant beschadigd kan raken. Dergelijke schade repareren is niet alleen vervelend, maar kan ook nog eens duur uitpakken. Reparatiekosten kunnen hoog oplopen, en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. 

Je kunt dit allemaal voorkomen door het toestel te voorzien van een stevige, beschermende iPad (2017) case. De hoes vangt de eerste klap op, waardoor de tablet heel blijft. 

Bij hoesjesdirect.nl vindt je een groot assortiment verschillende iPad 9.7 (2017) covers om je tablet mee te beschermen. Naast de beschermende factor kun je de tablet met een iPad 2017 hoes ook nog eens een persoonlijke look geven. Kies bijvoorbeeld een hoes in een mooie kleur, of van een stijlvol materiaal.

Bekijk het grote assortiment iPad (2017) cases, en vind de perfecte case voor jouw iPad 5 (2017). 

Specificaties van de iPad 5 (2017)

In maart 2017 verscheen de iPad (2017). Dit is de 5e generatie van de iPad 9.7. Om deze reden wordt het toestel ook wel aangeduid als de iPad 5 (2017). Het toestel is voorzien van een 9.7 inch retina-display.

In het beeldscherm zijn verschillende features verwerkt zoals bijvoorbeeld multi-touch, led-achtetgrondverlichting en IPS-technologie. Het display van de iPad (2017) heeft een resolutie van 2048 bij 1536 pixels, en is voorzien van een vingerafdrukbestendige vet afstotende coating.

Het toestel draait op de Apple A9 chip, welke wordt bijgestaan door de M9 processor. De iPad (2017) heeft een werkgeheugen van 2GB. Bij het aanschaffen van een iPad 9.7 (2017) kun je kiezen voor een opslagruimte van 32GB of 128GB. Ook kun je kiezen voor een uitvoering mét of zonder 4G, wat het mogelijk maakt om zonder wifi-verbinding gebruik te maken van het internet.

Op de iPad 5 (2017) zijn 2 camera's te vinden. Op de voorkant kun je de 1,2 megapixel camera vinden, en op de achterkant zit de 8 megapixel camera. Hiermee kun je 1080p HD-video-opnames maken.

In het toestel is een mini-jack aansluiting en een lightning aansluiting te vinden. Ook is de iPad 9.7 (2017) voorzien van ingebouwde stereo speakers.

In de iPad (2017) is een 32.4 Wh Lithium Polymer accu te vinden. Hiermee kun je zo'n 10 uur gebruik maken van het toestel zonder tussendoor op te laden.

De iPad 9.7 (2017) is in 3 kleuren uitgebracht. Zo kun je kiezen voor een gouden, zilveren of space grijze variant.

Het assortiment iPad 2017 hoezen

Heb jij al in gedachten wat voor soort iPad 9.7 (2017) hoes je zoekt? Er zijn namelijk een heleboel verschillende modellen iPad 9.7 (2017) hoezen beschikbaar.

We kunnen het ons voorstellen dat het lastig is om een hoes te kiezen wanneer het assortiment iPad 9.7 (2017) cases zo breed is opgesteld. Daarom vertellen we je graag meer over de verschillende soorten iPad 5 (2017) covers. Zo kun je goed voorbereid op zoek gaan naar een iPad 5 (2017) case die goed bij je past. 

Tover je tablet om in een boek met een iPad (2017) cover

Ben je op zoek naar het soort hoes wat je open kunt klappen als een boekje? Bekijk dan de producten in de categorie iPad 5 (2017) bookcovers. In deze categorie vind je verschillende soorten bookcovers voor jouw tablet. Deze categorie hoezen lijkt op het model book case wat je misschien kent van het assortiment smartphone hoesjes.

De iPad 9.7 (2017) wordt bij dit model hoes in een stevige case geplaatst. Vervolgens kun je een flap over het beeldscherm heen klappen, zodat het beeldscherm ook wordt beschermd wanneer je de tablet niet gebruikt. Zodra je de tablet nodig hebt, kun je de voorflap gemakkelijk omklappen, zodat je zicht krijg op het beeldscherm. 

Deze voorflap is bij veel bookcovers multifunctioneel. Zo kun je de voorflap bij veel varianten omvouwen tot een soort standaard voor de iPad 9.7 (2017). Met de standaard kan de iPad 9.7 (2017) rechtop op tafel gezet worden, zodat je bijvoorbeeld de krant kunt lezen, of een video kunt kijken zonder dat je de tablet vast hoeft te houden. 

Een iPad 9.7 (2017) case die je kunt draaien

Een populaire variant bookcover is de draaibare hoes. Met dit model kun je de iPad in de hoes 360 graden draaien, zodat je standaard op 2 manieren kunt gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om het beeldscherm in landscape-modus te zetten, wat betekent dat het beeldscherm op z’n kant staat.

Als je de tablet draait, dan kun je deze in de portrait-modus zetten. In deze modus staat de iPad rechtop. 

Het is fijn om de mogelijkheid te hebben om te kunnen switchen tussen de twee varianten van neerzetten. Bij de ene bezigheid is de ene modus weer handiger, en bij de andere bezigheid is de andere modus juist weer handiger. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe je de iPad neerzet met en draaibare hoes. Je vindt verschillende varianten in de categorie iPad 5 (2017) draaibare hoezen

Verschillende iPad 5 (2017) hoezen, zoals de backcover

Ben je eerder op zoek naar een beschermende hoes zonder voorflap? Dan kun je een kijkje nemen in het assortiment iPad 5 (2017) backcovers. In deze categorie vind je het model hoes die enkel de achterkant en zijkanten van het toestel beschermd. Het beeldscherm van de iPad (2017) wordt hierbij dus vrij gehouden, en blijft volledig toegankelijk. 

Back covers zijn in vele varianten beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dunne variant die nauwelijks opvalt. Ook kun je kiezen voor een robuustere variant met een dikke beschermende behuizing. 

Binnen het assortiment backcovers vindt je varianten in verschillende kleuren en met verschillende designs. Kies dus voor een exemplaar wat goed bij jouw en je persoonlijke smaak past. 

iPad 5 (2017) cases voor de onvoorzichtige gebruiker; Kinderhoezen

Heb je de iPad 9.7 (2017) puur aangeschaft voor gebruik voor kinderen? Of betrap je je kinderen er vaak op dat ze jouw iPad pakken om een (educatief) spelletje op te spelen? In dat geval is het verstandig om het toestel te voorzien van een iPad (2017) kinderhoes.

Dergelijke hoezen zijn gemaakt van een dik schokbestendig materiaal wat goed tegen een stootje kan. Mocht een kind de tablet met kinderhoes eromheen per ongeluk op de grond laten stuiteren, dan zal de kinderhoes de tablet goed beschermen. 

In de kinderhoes zit ook altijd een handige handgreep verwerkt, zodat de tablet gemakkelijk mee te dragen is. Met een kinderhoes om de iPad 5 (2017) hoef je je in ieder geval geen zorgen meer te maken over eventuele schade aan de tablet. 

Bescherm ook het beeldscherm van je iPad (2017)

Heb je een iPad 5 (2017) hoes uitgekozen, maar wil je graag ook een permanente bescherming voor het beeldscherm van de tablet? In dat geval kun je een beschermhoes combineren met een iPad 5 (2017) screenprotector. Je kunt hierbij kiezen tussen een glazen variant, een kunststof variant, of een vloeibare variant.

Met een screenprotector op de tablet voorkom je dat het beeldscherm van de tablet beschadigd raakt. Hoewel een hoes natuurlijk een goede bescherming biedt aan de iPad (2017), is er toch altijd kans dat het toestel op het beeldscherm valt. Tijdens gebruik valt een beschermende hoes immers niet over het beeldscherm.

We bieden je de beste service

Heb je een vraag over onze producten? Of heb je een bestelling geplaatst, maar lijkt er iets fout te gaan? Je kunt met al je vragen terecht bij onze klantenservice.

Onze medewerkers kijken graag even met je mee, en adviseren je graag over onze producten. Eventuele problemen worden altijd snel weer opgelost. 

Je kunt de klantenservice altijd een e-mail sturen met je vraag. Daarnaast is het op werkdagen van 9:00 tot 17:00 ook mogelijk om de klantenservice-medewerkers telefonisch te bereiken. 

Bekijk ook het assortiment iPad 6 (2018) hoezen, of bekijk het assortiment iPad 7 (2019) hoezen.