iPad Accessoires

Je vindt in onze webshop een heleboel verschillende iPad accessoires die stuk voor stuk een ware verrijking zijn voor jouw Apple iPad. In dat kader kun je denken aan beschermende hoesjes, screenprotectors, opladers, houders en nog veel meer accessoires iPad. Selecteer hieronder welke soort iPad accessoires je wilt bekijken.

iPad hoesjes

iPad screenprotectors

iPad opladers

iPad kabels

iPad Kinderhoes

iPad hoes met toetsenbord

iPad houders

iPad houders auto

Keuzehulp - Welke iPad heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw iPad model!

Bestel gegarandeerd een goed passend accessoire voor jouw iPad. Check eenvoudig jouw iPad model in enkele stappen!

welke-ipad-heb-ik

Divers aanbod iPad accessoires

Ben je op zoek naar iPad accessoires? Een iPad hoes om beschadigingen te voorkomen, een extra lader om nooit zonder stroom te zitten of een standaard zodat je nog comfortabeler gebruik kunt maken van je iPad? Dan ben je bij hoesjesdirect.nl aan het juiste adres. Met een ontzettend uitgebreid assortiment kun je bij ons behalve tal van iPad cases en iPad screenprotectors nog allerlei andere producten vinden, om op die manier maximaal van jouw iPad te genieten. Kies dan ook gauw een tof product om het gebruiksgemak te vergroten.

Accessoires iPad zijn onmisbaar

iPad accessoires kunnen het plezier vergroten en het gebruik van jouw iPad verbeteren. Zo kun je er echt alles uithalen, of je het toestel nu gebuikt in je dagelijks leven of voor studie of werk. Want uiteraard is het leuk dat je foto's kunt maken met jouw iPad, maar het is natuurlijk nog leuker wanneer je jouw afbeeldingen op ieder gewenst device kunt overbrengen. Dat kan met bijvoorbeeld onze kabels die wij als iPad accessoire aanbieden. Ook wanneer je veel met de auto onderweg bent, kan bijvoorbeeld een tablet houder voor jouw iPad een absolute uitkomst zijn. Laten we tot slot ook vooral niet de beschermende iPad hoesjes vergeten die allerlei schade en vuil voorkomen. Kortom, onze iPad toebehoren zijn onmisbaar.

Oplaad accessoires voor jouw iPad

Ook als je een iPad oplader zoekt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Het assortiment op onze website bestaat namelijk ook uit tal van verschillende accessoires om je iPad mee op te laden. Je kunt kiezen voor draadloze opladers die gemakkelijk thuis op elke plek zijn te gebruiken en waarbij je niet met een snoer of kabel in de weer hoeft.

Als je voor een gewone oplader kiest, dan vind je tevens een groot aanbod. Wil je meerdere iPads tegelijkertijd kunnen opladen, dan zijn er ook nog laadstations te verkrijgen die je speciaal voor Apple apparaten zoals iPads kunt gebruiken.

Ben jij iemand die regelmatig langer op pad is met jouw devices en wil je een lege accu voorkomen, dan doe je er goed aan om een powerbank aan te schaffen. Dit is als het ware een externe accu voor je iPad, zodat je het toestel altijd en overal kunt opladen. Op die manier zit je niet zomaar zonder stroom.

iPad accessoires voor koppelen en synchroniseren

Verder vind je vele iPad kabels. De meeste kabels werken allemaal via Apple Lightning. Kabels zijn meestal onmisbaar voor iedere tablet, dus ook jouw Apple iPad. Wanneer je data (zoals foto's of filmpjes) wilt overzetten naar een extern geheugen of jouw computer, dan heb je daar namelijk een kabel voor nodig. Ook bij het koppelen van jouw iPad met andere Apple apparaten of andere devices is een kabel een onmisbaar accessoire.

Houders: een zeer handige accessoire voor jouw iPad

Ook een houder voor je iPad vind je in ons assortiment. Deze iPad accessoires zorgen voor ultiem gebruiksgemak. Zo heb je bijvoorbeeld speciale houders voor in de auto, waarmee je door middel van je iPad kunt navigeren of de kinderen op de achterbank een film kunt laten kijken. Een iPad houder auto is dus enorm handig voor onderweg. Daarnaast zijn er standaards, waarmee je je iPad rechtop kunt neerzetten. Dit is met name handig als je een filmpje kijkt of een artikel leest. Je hoeft het apparaat dan niet vast te houden en voorkomt zo vermoeide armen. Daarnaast kun je dan een apart keyboard of toetsenbord gebruiken als je het apparaat gebruikt voor studie of werk. Kortom, een dergelijke accessoire iPad biedt veel mogelijkheden.

Kun je de accessoires gebruiken voor alle iPads?

Voor alle Apple iPads zijn er de leukste iPad accessoires te verkrijgen. Sommige accessoires zijn universeel en toe te passen op meerdere modellen iPads, maar niet allemaal. Let er bij aankoop van het betreffende accessoire daarom goed op voor iPad model je het kunt gebruiken. Met de grote keuze uit accessoires kun je nog veel meer genieten van jouw iPad.

iPad Air accessoires

Voor dit iPad model kun je terecht bij onze iPad Air accessoires met alle denkbare producten voor jouw iPad. Zorg bijvoorbeeld voor de allerbeste bescherming met een van de producten uit onze collectie iPad Air hoesjes of bestel aanvullende iPad accessoires zoals opladers, kabels, screen protectors en nog veel meer.

iPad Mini toebehoren

Ook voor de Mini variant vind je in onze webshop een uitgebreid assortiment toebehoren met alle denkbare producten voor jouw iPad Mini. Zo hebben we verder een groot assortiment iPad Mini hoesjes, maar ook tal van andere toebehoren.

iPad Pro accessoires

Bekijk tot slot ons ruime assortiment iPad Pro accessoires met alle denkbare producten voor jouw iPad. We hebben een ruime collectie iPad Pro hoesjes en nog veel meer.

Bestel een iPad hoes, iPad oplader of ander accessoire direct!

Het moge duidelijk zijn dat je hier voor tal van producten voor je iPad aan het goede adres bent. Bestel bijvoorbeeld een hoesje, keyboard, stylus pen, kabel of welk accessoire voor je iPad dan ook. Kies een accessoire en ervaar zelf de vele voordelen.