Samsung Galaxy S10 Plus Hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

De leukste Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes voor jou!

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei verschillende telefoonhoesjes die jouw Samsung smartphone goed kunnen beschermen. Zo heb je ruime keuze op het gebied van kleur en materiaal en zijn er een heleboel verschillende aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een exemplaar tussen zit wat goed bij je past, is daarom erg groot. Ben je benieuwd naar het aanbod Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Een telefoonhoesje biedt optimale bescherming

Een onbeschermde smartphone is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld krassen, barsten, breuken en deuken in het beeldscherm of in de behuizing van de telefoon. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je smartphone beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed functioneert. Repareren is dan een optie, maar brengt meestal hoge reparatiekosten met zich mee. In ergere gevallen is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuw toestel aan te schaffen. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Met één van de Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je smartphone beschadigd raakt. De materialen van de hoesjes uit onze webshop zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat je smartphone zelf onbeschadigd blijft. Met een beschermhoesje voorkom je dus vervelende schade en bespaar je jezelf ook een hoop kosten en andere narigheid.

Geef je smartphone een make-over met een Samsung S10 Plus hoesje

Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om je telefoon mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een telefoonhoesje ook de kans je smartphone een nieuwe look te geven. Er zijn namelijk tal van verschillende mooie telefoonhoesjes te vinden, waarmee je je smartphone helemaal naar je eigen smaak en wens kunt personaliseren. Zo zijn er diverse modellen hoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft kleuren en designs. Ook op het gebied van materiaal zijn er verschillende opties voor handen. Zo heb je de keuze uit een heleboel verschillende kleuren, en is het ook mogelijk om te kiezen voor een transparante case.

Alle telefoonhoesjes in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van de beste bescherming voor je smartphone. Bij het uitzoeken van een beschermend hoesje voor je Samsung Galaxy S10 Plus kun je dus eigenlijk volledig afgaan op het uiterlijk en het model van de telefoonhoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een hoesje kijken naar wat je mooi vindt. Jij bent immers degene die het Samsung S10 Plus hoesje het vaakst te zien zal krijgen.

Allerlei soorten hoesjes voor de Samsung Galaxy S10 Plus

Als je door ons aanbod hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten modellen verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model Samsung Galaxy S10 Plus hoesje het beste bij jou zal passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar het perfecte Samsung Galaxy S10 Plus hoesje!

De Book case: een Samsung Galaxy S10 Plus hoesje met een voorflap

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje met een flap die over het display van je toestel slaat? In dat geval kun je goed terecht bij de flipcases en bookcases voor de Samsung Galaxy S10 Plus. In deze categorie vind je twee verschillende modellen hoesjes die zijn voorzien van een zogenaamde voorflap. Het verschil tussen een book case en een flip cover zit hem in de manier van openklappen van de voorflap. Bij een bookcase klapt de flap namelijk zijwaarts open, zoals ook bij een boek het geval is en bij een flip cover klapt de flap naar boven of beneden open. Voor de rest komen de twee modellen zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste bookcases en flipcases voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen, zodat je je portemonnee thuis kunt laten.

Backcovers van verschillende materialen

In het aanbod zijn ook een groot aantal Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes te vinden waarbij het scherm juist wordt vrijgehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van de smartphone bevestigd zitten. Dit type hoesje wordt ook wel een backcover genoemd. Dergelijke hoesjes hebben we opgedeeld in twee verschillende categorieën, namelijk softcases en hardcases.

Zo zijn er bijvoorbeeld backcovers die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen. De buigbaarheid van deze Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes van siliconen of TPU maakt dat ze gemakkelijk op de telefoon te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van hoesje, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor een soft case gaan. 

Samsung Galaxy S10 Plus hardcases zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze smartphonehoesjes van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof betreft. Er zijn ook varianten van de hard case te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal. Vanwege het stevige materiaal zitten hardcases erg stevig om het toestel bevestigd. Als je een hardcase combineert met een screenprotector, dan heb je voor zowel de voorkant als achterkant van de telefoon een uitstekende bescherming te pakken.

Een stijlvol en chic Samsung Galaxy S10 Plus hoesje

Als je op zoek bent naar een stijlvol en chic Samsung Galaxy S10 Plus hoesje, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In ons assortiment is namelijk ook een groot aantal hoesjes van hoogwaardig leren materiaal te vinden. De hoesjes van leer bieden een goede bescherming aan je Samsung Galaxy S10 Plus en zorgen ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk van de telefoon. Daarnaast is het leren materiaal ook nog eens ontzettend duurzaam. Binnen deze categorie zijn verschillende modellen hoesjes van leer te vinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een leren bookcase, flipcase of backcover. Welk type hoesje van leer vind jij het mooist?