Huawei P40 Lite E hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Huawei P40 Lite E hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

Bescherm je smartphone met een Huawei P40 Lite E hoesje

Om je Huawei P40 Lite E goed te beschermen kun je deze voorzien van een mooi beschermend hoesje. Op die manier heb je minder kans op schade, en kun je je toestel ook nog eens een persoonlijke uitstraling geven.

Het is ontzettend belangrijk om je toestel goed te beschermen, omdat je natuurlijk graag hoge reparatiekosten wilt voorkomen. Deze kosten kunnen namelijk behoorlijk oplopen. Met een hoesje ben je verzekerd van een goede bescherming.

Het is natuurlijk ook ontzettend leuk om je Huawei P40 Lite E een nieuwe look te geven met een hoesje. Bij hoesjesdirect.nl vind je verschillende hoesjes in een heleboel verschillende kleuren en designs, stuk voor stuk optimaal beschermend.

Verschillende Huawei P40 Lite E hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl bieden we een groot assortiment Huawei P40 Lite E hoesjes aan, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. We helpen je graag wat orde te scheppen in de zoektocht naar het perfecte hoesje voor jou! 

Bookcases in diverse uitvoeringen

Als je op zoek bent naar een hoesje dat openklapt als een boekje, dan is een Huawei P40 Lite E bookcase waarschijnlijk wel iets voor jou. Het toestel wordt in de bookcase aan de rechterzijde geplaatst in de binnencase. Aan de linkerzijde wordt bij de meeste bookcases ruimte gehouden voor het opbergen van enkele pasjes en wat briefgeld. Dit is ontzettend handig, omdat je op deze manier je portemonnee thuis kunt laten als je de deur uit gaat. In gesloten positie geeft een bookcase optimale bescherming aan de Huawei P40 Lite E.

Ga je liever voor een flipcase?

Een flipcase is zeer vergelijkbaar met een bookcase. Het enige verschil tussen de 2 verschillende soorten hoesjes is de manier waarop de voorflap openklapt. Bij een flipcase klapt de voorflap namelijk omhoog of omlaag, in plaats van opzij zoals dat bij een bookcase gebeurt. In flipcases wordt in veel gevallen ook ruimte vrijgehouden voor pasjes en briefgeld. Een flipcase is net zo beschermend als een bookcase.

Backcovers van verschillende materialen

Als je op zoek bent naar een hoesje voor je Huawei P40 Lite E die enkel de achterkant en zijkanten van het toestel beschermt, dan raden we je aan eens te kijken naar het assortiment backcovers. De backcovers zijn in twee categorie te splitsen; softcases en hardcases. Zoals we al af kunnen leiden aan de namen van deze twee categorieën zijn de Huawei P40 Lite E softcases gemaakt van een flexibel buigbaar kunststof, en zijn de Huawei P40 Lite E hardcases gemaakt van een onbuigbaar kunststof.