Huawei P30 Hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Huawei P30 hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

De mooiste Huawei P30 hoesjes voor jou!

Als je zuinig om wilt gaan met je smartphone, dan is het ontzettend belangrijk om deze goed te beschermen. Je wilt immers voorkomen dat je toestel beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je toestel heel gemakkelijk beschermen door deze te voorzien van een Huawei P30 hoesje.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei verschillende smartphonehoesjes voor jouw telefoon. Zo heb je ruime keuze op het gebied van design en materiaal en zijn er een heleboel verschillende kleuren te vinden. De kans dat er een exemplaar tussen zit wat goed bij je past, is daarom erg groot. Ben je benieuwd naar ons aanbod Huawei P30 hoesjes? Neem dan snel een kijkje!

Toch op zoek naar een ander Huawei hoesje? Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze Huawei P30 Lite hoesjes.

Het risico van een onbeschermde smartphone

Een onbeschermde smartphone is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Denk bijvoorbeeld aan krassen, deuken, barsten en/of breuken in het beeldscherm of in de behuizing van het toestel. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je smartphone beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed functioneert. Repareren is dan een optie, maar kan voor hoge reparatiekosten zorgen. In ergere gevallen van schade is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuw toestel aan te schaffen.

Voorkom schade met een beschermend Huawei P30 hoesje

Met één van onze P30 hoesjes kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je toestel beschadigd raakt. De materialen van de hoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat je smartphone zelf onbeschadigd blijft. Met een beschermend Huawei P30 telefoonhoesje voorkom je dus vervelende schade en bespaar je jezelf ook een hoop kosten.

Geef je smartphone een uniek uiterlijk

Huawei P30 hoesjes zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om je toestel mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een telefoonhoesje ook de kans om je smartphone van een heel nieuw uiterlijk te voorzien. Er zijn namelijk een heleboel mooie telefoonhoesjes te vinden waarmee je je telefoon helemaal naar je eigen smaak kunt stylen. Zo zijn er diverse modellen hoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft design. Je vindt bijvoorbeeld diverse hoesjes in verschillende kleuren, maar er zijn ook producten te vinden met mooie afbeeldingen en prints erop. Ook op het gebied van materiaal zijn er een groot aantal verschillende opties voor handen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om voor een transparante hoes te kiezen, zodat je het originele uiterlijk van je toestel in beeld kunt houden.

Alle telefoonhoesjes in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van een goede bescherming voor de smartphone. Bij het uitzoeken van een beschermend hoesje voor je P30 kun je dus volledig afgaan op het uiterlijk en het model van de hoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een hoesje vooral af op wat je zelf mooi vindt. Jij bent immers degene die het Huawei P30 hoesje het vaakst te zien zal krijgen.

Wat voor soort hoesje voor de Huawei P30 zoek je?

Als je door ons assortiment hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten modellen verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model Huawei P30 telefoonhoesje het beste bij jou zal passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar de perfecte Huawei P30 hoes!

Een book case: een Huawei P30 hoesje met een voorflap

Ben je op zoek naar een Huawei P30 telefoonhoesje met een flap die over het beeldscherm van je toestel valt? In dat geval kun je goed terecht bij de flipcases en bookcases voor de Huawei P30. In deze categorie vind je twee verschillende modellen hoesjes die zijn voorzien van een voorflap. Het verschil tussen een bookcase en een flipcase zit hem in de openklaprichting van de voorflap. Bij een bookcase klapt de flap namelijk zijwaarts open zoals een boekje en bij een flipcase klapt de flap naar boven of naar beneden open. Voor de rest komen de twee modellen zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste uitvoeringen van een bookcase en flipcase voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen.

Backcovers van verschillende materialen

In ons assortiment is ook een groot aantal cases voor de Huawei P30 te vinden waarbij het beeldscherm vrij wordt gehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van het toestel zitten. Deze telefoonhoesjes worden backcovers genoemd. Dergelijke hoesjes hebben we opgedeeld in twee categorieën.

Zo zijn er bijvoorbeeld backcovers die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen. De buigbaarheid van deze hoesjes van siliconen of TPU maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van Huawei P30 telefoonhoesje, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor meerdere hoesjes van siliconen gaan.

Hardcases voor de P30 zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze smartphonehoesjes van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof betreft. Er zijn ook varianten van de hard case te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal.

Wil je graag het originele uiterlijk van je telefoon in beeld houden, maar wil je deze toch voorzien van een optimale bescherming? In dat geval raden we je aan om te kiezen voor een Huawei P30 telefoonhoesje van transparant materiaal. Een case van transparant materiaal ziet er stijlvol uit, behoudt zicht op het originele uiterlijk van je toestel, en beschermd het toestel perfect. Ook vind je verschillende transparante hoesjes met koord in het assortiment, zodat je je telefoon gemakkelijk om je nek of schouder kunt hangen.

Een stijlvol en chic leren hoesje voor de P30

Als je op zoek bent naar een stijlvol en chic P30 hoesje, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In het assortiment is namelijk ook een groot aantal hoesjes van echt hoogwaardig leer te vinden. De Huawei P30 hoesjes van leer bieden een optimale bescherming aan je smartphone en zorgen ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk voor je toestel. Daarnaast is het lederen materiaal ook nog eens ontzettend duurzaam.

Binnen deze categorie zijn verschillende modellen hoesjes van leer te vinden. Je kun bijvoorbeeld kiezen uit bookcases, flipcases en backcovers van leder materiaal. Welk leren hoesje vind jij het mooist?

Ook het display verdient optimale bescherming

Met een P30 telefoonhoesje ben je al heel goed op weg met het voorkomen van vervelende schade aan je kostbare smartphone. Echter, een belangrijk onderdeel van de smartphone wordt bij veel telefoonhoesjes nog niet optimaal beschermd. We hebben het in dit geval over het beeldscherm van de Huawei P30.

Het display wordt bij veel hoesjes vrij gehouden, zodat deze goed bereikbaar blijft. Het nadeel hiervan is dat je toestel nog steeds gedeeltelijk kwetsbaar blijft. Om ook deze kwetsbaarheid weg te nemen, raden we iedereen aan om een cover altijd te combineren met een screenprotector.

Een Huawei P30 screenprotector is een dun plaatje van kunststof of gehard glas wat je over het display van je toestel heen kunt plakken. Met het beschermende laagje op het beeldscherm voorkom je bijvoorbeeld dat het display breekt of bekrast raakt. Dergelijke vormen van schade leiden in de meeste gevallen tot hoge reparatiekosten, dus het is mooi meegenomen als je je toestel hiertegen beschermt.

Met een screen protector blijft het toestel volledig functioneel. Zo blijft de gevoeligheid van het touchscreen optimaal en zul je na verloop van tijd waarschijnlijk niet eens meer door hebben dat er een screenprotector op het beeldscherm zit. De afwerking op het toestel is namelijk ontzettend netjes, omdat de screenprotectors precies op maat worden gefabriceerd van hoogwaardig materiaal.