Huawei Y6s hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Huawei Y6s hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

De leukste Huawei Y6s hoesjes, speciaal voor jou!

Als je wilt dat je smartphone zo lang mogelijk mee gaat, dan is het verstandig om deze te voorzien van één van de Huawei Y6s hoesjes van hoesjesdirect.nl. Met een beschermend hoesje om jouw Huawei smartphone heen loop je namelijk veel minder kans dat je toestel beschadigd raakt. Zonder bescherming is de smartphone ontzettend kwetsbaar. Je hoeft het toestel maar net uit je handen te laten glippen, en het kwaad is al geschied. Dat zou ontzettend zonde zijn, want je koopt natuurlijk geen smartphone om hem te beschadigen. Een smartphone is tegenwoordig goed voor ongelofelijk veel functies. We blijven gemakkelijk in contact met de rest van de wereld, we navigeren zonder moeite van A naar B, we hebben onze hele muziekcollectie altijd bij ons, en kunnen online alle informatie vinden die we maar nodig zouden kunnen hebben. Je moet er toch niet aan denken dat jouw smartphone beschadigd raakt, waardoor je (tijdelijk) zonder smartphone door het leven moet? Voorzie je toestel daarom van een Huawei Y6s hoesje, en voorkom vervelende situaties. 

Wat kan er gebeuren zonder Huawei Y6s hoesje?

Als je je smartphone niet beschermt, dan is er op elk moment van de dag kans dat jouw Y6s beschadigd raakt. Je hoeft het toestel maar net uit je handen te laten vallen, en er kan al een vervelende beschadiging ontstaan. Denk hierbij voorbeeld aan schade aan het beeldscherm of de behuizing van het toestel, maar ook aan bijvoorbeeld de camera. Ook is het mogelijk dat de klap van de val zo hard is dat er aan de binnenkant van het toestel iets kapot gaat. Dit wil je natuurlijk niet, want door dergelijke schade functioneert het toestel waarschijnlijk niet meer optimaal.

In sommige gevallen van schade is het mogelijk om het toestel te laten repareren bij een reparateur. Dit kan echter hoge reparatiekosten opleveren. Smartphonereparaties zijn immers niet goedkoop. In andere gevallen is de schade zelfs helemaal niet meer te repareren, waardoor je een geheel nieuw toestel zult moeten aanschaffen. Je zit natuurlijk niet op hoge reparatie- of aanschafkosten te wachten, en dergelijke situatie zijn ook eigenlijk gemakkelijk tegen te gaan. Als je je smartphone voorziet van één van de vele beschikbare Huawei Y6s hoesjes, blijft je toestel ongedeerd wanneer je deze per ongeluk op de grond laat stuiteren.

Wat zijn de voordelen van Huawei Y6s hoesjes? 

Er zijn een heleboel voordelen te benoemen aan Huawei Y6s hoesjes. Allereerst is de mate van bescherming natuurlijk ontzettend belangrijk. Het voornaamste voordeel is dus ook het bieden van de bescherming die het toestel nodig heeft. Echter, naast de bescherming zijn er nog wel meer voordelen te benoemen. 

Met een Huawei Y6s hoesje kun je jouw smartphone bijvoorbeeld ook een frisse nieuwe look geven. Als je de smartphone bijvoorbeeld al een tijdje hebt, dan kun je er een beetje op uitgekeken raken. Om dan meteen een nieuwe smartphone te kopen is misschien wat heftig, maar met een nieuw hoesje om het toestel kun je een heel nieuw uiterlijk geven aan je smartphone, waardoor deze weer als nieuw aanvoelt. 

Met een groot assortiment Huawei Y6s hoesjes krijg je ook de mogelijkheid om jouw toestel volledig naar jouw eigen smaak te stijlen. Je kunt kiezen voor een hele felle kleur, of juist een pasteltint. Misschien wil je graag een glitterhoesje, of ga je juist liever voor een ingetogener design van zwart leer. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het zit in het assortiment van hoesjesdirect.nl.

Extra functies in de Huawei Y6s hoesjes

Naast de bescherming en het uiterlijk is de extra functionaliteit van een Huawei Y6s hoesje natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Zo zijn er verschillende Huawei Y6s hoesjes verkrijgbaar waarbij een extra functie in het ontwerp is verwerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een telefoonhoesje waar je naast je smartphone ook wat pasjes in op kunt bergen. Zo kun je bijvoorbeeld je pinpas, je rijbewijs en je OV-chipkaart in je telefoonhoesje stoppen zodat je deze altijd bij de hand hebt. Bij gebruik van een dergelijk hoesje kun je je portemonnee zelfs thuis laten, en reis je een stuk lichter. 

Een andere functie die we vaak terugzien in het ontwerp van veel telefoonhoesjes is de standaard functie. Hiermee wordt bedoeld dat het hoesje om te toveren is tot een standaard voor je smartphone. Dergelijke Huawei Y6s hoesjes zijn ontzettend handig, omdat je hiermee je toestel gemakkelijk in de standaard zet. De standaard wordt door veel mensen bijvoorbeeld gebruikt wanneer ze een film kijken op het toestel, of een krantenartikel willen lezen. Met een Huawei Y6s hoesje met ingebouwde standaard voor je smartphone voorkom je dat je een lamme arm krijgt van het vasthouden van de smartphone. 

Welke Huawei Y6s hoesjes zijn er bij hoesjesdirect.nl verkrijgbaar? 

Het assortiment Huawei Y6s hoesjes is extra breed opgesteld, zodat er voor iedereen wel een hoesje bij zit die helemaal voldoet aan alle persoonlijke wensen. Het assortiment is op te delen in verschillende categorieën waarin je specifieke modellen Huawei Y6s hoesjes kunt vinden. We vertellen je graag meer over deze verschillende modellen hoesjes, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen aan je zoektocht naar het perfecte telefoonhoesje.

Een hoesje wat open klapt als een boek

Een model telefoonhoes waar veel mensen voor kiezen is de bookcase. Dit model hoesje is een variant die aan de achterkant van het toestel vast zit, en met een flap over de voorkant klapt. Het hoesje biedt dus een perfecte bescherming, omdat deze om de gehele smartphone heen gevouwen zit. 

Als je de bookcase openklapt, vind je aan de linkerkant in de meeste gevallen een paar vakjes waar je pasjes in kunt stoppen. Aan de rechterkant zit de binnencase bevestigd waar je je toestel in kunt stoppen. Deze binnencase is precies op maat gemaakt voor de Huawei Y6s, dus zal het toestel goed omsluiten. Ook is de binnencase voorzien van de benodigde uitsparingen voor knoppen op het toestel, zodat deze bereikbaar blijven als je toestel in de bookcase zit. 

Een variant die erg lijkt op de bookcase is de flipcase. Waar een bookcase zijwaarts openklapt als een boekje, klapt een flipcase juist naar boven of naar beneden open. Dit model heeft zijn naam gekregen door het feit dat het model een beetje lijkt op een ouderwetse flipphone. Flipcases zijn vaak ook voorzien van een paar vakjes waar je pasjes in kwijt kunt, en bieden net zoals de bookcases een optimale bescherming voor het toestel. 

In het assortiment Huawei Y6s bookcases & flipcases zijn een heleboel verschillende varianten te vinden. Zo is er ruime keuze wat betreft kleur, materiaal, design en extra functionaliteit. Er zijn zo veel varianten beschikbaar dat er vast een exemplaar tussen zit die goed bij je past.

Een Huawei Y6s hoesje die in je broekzak past

Ben je op zoek naar de compactere Huawei Y6s hoesjes waarmee je toestel nog steeds gemakkelijk in je broekzak past? Dan raden we je aan om voor een backcover te gaan. Dit model Huawei Y6s telefoonhoesje is relatief compact, maar zal het toestel nog steeds een goede bescherming bieden. Er zijn twee verschillende categorieën met backcovers te vinden bij hoesjesdirect.nl. Aan de ene kant zien we de softcases, en aan de andere kant de hardcases. 

De Huawei Y6s softcases zijn backcovers van een relatief zacht materiaal. Voor de productie van softcases worden dan ook vaak materialen gekozen als TPU (thermoplastisch polyurethaan) of siliconen. 

De buigbaarheid van het materiaal van deze variant Huawei Y6s hoesjes maakt het mogelijk om het hoesje gemakkelijk op het toestel te plaatsen en er weer vanaf te halen. De beschermende Huawei Y6s case blijft natuurlijk wel goed om het toestel zitten, maar is relatief makkelijker van het toestel af te halen dan bijvoorbeeld een hardcase. 

Een Huawei Y6s hardcase is namelijk een variant backcover van een harder materiaal. Voor de productie van hardcases wordt vaak het materiaal PC (polycarbonaat) gebruikt. Dit materiaal is niet buigbaar, en zit daarom een stuk vaster om de smartphone heen. In veel gevallen bestaan hardcases uit verschillende onderdelen die om het toestel heen in elkaar geklikt kunnen worden. 

Of je nu voor een hardcase of juist voor een softcase kiest; het toestel is in ieder geval goed beschermd. Beide materialen zijn namelijk in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, waardoor de smartphone gespaard blijft. 

Zowel hardcases als softcases zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Er zijn een heleboel uiteenlopende designs te vinden in het assortiment, met verschillende kleuren en prints.

Een stijlvolle bescherming van leer

Bij hoesjesdirect.nl zijn ook een heleboel lederen Huawei Y6s hoesjes te vinden. Een telefoonhoesje van leer ziet er chique uit, en straalt professionaliteit uit. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een beschermende Huawei Y6s cover voor je zakelijke toestel, dan is een lederen variant een goede optie. Binnen het assortiment zijn verschillende modellen hoesjes van leer te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bookcase van leer, een flipcase van leer, of een backcover van leer. 

Het lederen materiaal is ideaal voor een telefoonhoesje, omdat het schokdempend werkt. Mocht je toestel een keer ergens tegenaan stoten, dan zal het materiaal ervoor zorgen dat je smartphone niet meteen beschadigd is. Ook is het lederen materiaal ontzettend duurzaam. Huawei Y6s hoesjes van leer gaan doorgaans namelijk een stuk langer mee dan hoesjes van andere materialen. Als het lederen materiaal een keer beschadigd raakt, dan is er ook geen man overboord. Eventuele krasjes in het materiaal zijn namelijk gemakkelijk weg te poetsen met een klein beetje schoensmeer, net zoals je je leren schoenen netjes houdt. 

Naast de Huawei Y6s hoesjes van echt hoogwaardig leer zijn er ook varianten van kunstleer te vinden binnen deze categorie. De kunstlederen Huawei Y6s hoesjes zijn aan het assortiment toegevoegd om het voor meer mensen mogelijk te maken om te kiezen voor een Huawei Y6s cover met een lederen uiterlijk. Het kunstlederen materiaal is namelijk iets goedkoper dan het echte hoogwaardige leer, waardoor de kunstlederen producten voor een relatief lagere prijs kunnen worden aangeboden. 

Via de filters op de pagina kun je aangeven of je producten van echt leer of juist producten van kunstleer wilt bekijken. Zodra je op een filter klikt, krijg je enkel nog producten te zien die overeen komen met jouw opgegeven voorkeuren voor een Huawei Y6s case.