Huawei P20 Hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Huawei P20 hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

De beste Huawei P20 hoesjes vind je bij hoesjesdirect.nl

Als je zuinig wilt omgaan met je Huawei P20, dan is het ontzettend belangrijk om deze goed te beschermen. Je wilt immers voorkomen dat je toestel beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je toestel heel makkelijk beschermen door deze te voorzien van een Huawei P20 hoesje.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei soorten Huawei P20 hoesjes. Zo heb je ruime keuze op het gebied van kleur en materiaal en zijn er een heleboel verschillende aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een Huawei P20 hoesje tussen zit wat goed bij je past, is daarom erg groot. Ben je benieuwd naar ons aanbod Huawei P20 hoesjes? Neem dan vooral een kijkje in onze webshop en vind de perfecte case!

Voorkom vervelende schade met een Huawei P20 hoesje

Een onbeschermde Huawei P20 is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Je hoeft maar net je toestel ergens tegenaan te stoten, en het kwaad is in veel gevallen al geschied. Denk bij schade bijvoorbeeld aan krassen, deuken, barsten en/of breuken in het beeld scherm of in de behuizing van het toestel. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je telefoon beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed functioneert. Repareren is dan een optie, maar kan voor hoge reparatiekosten zorgen. In ergere gevallen van schade is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuw toestel aan te schaffen. Dat zou natuurlijk erg vervelend zijn.

Met één van de Huawei P20 hoesjes die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je toestel beschadigd raakt. De materialen van de hoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat je smartphone ongedeerd blijft. Met een beschermend Huawei P20 hoesje voorkom je dus in de eerste plaats vervelende schade maar bespaar je jezelf ook een heleboel andere ellende.

Verschillende soorten hoesjes voor de Huawei P20

Als je door het assortiment Huawei P20 hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er diverse soorten modellen verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model Huawei P20 hoesje het beste bij jou zou passen? We vertellen je graag wat meer over de beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar het perfecte Huawei P20 hoesje!

Een Huawei P20 hoesje met een voorflap

Ben je op zoek naar een Huawei P20 hoesje wat ook het scherm van je smartphone beschermt? In dat geval kun je goed terecht in de categorie waar je flipcases en bookcases voor de Huawei P20 vindt. In deze categorie vind je de twee modellen hoesjes die zijn voorzien van een voorflap. Daarmee wordt dus ook het beeldscherm van je smartphone beschermd. Het verschil tussen een book case en een flipcase zit hem in de richting waar de flap naar openklapt. Bij een book case klapt de flap namelijk zijwaarts open zoals een boekje en bij een flip cover klapt de flap naar boven of beneden open. Voor de rest komen de twee modellen zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste bookcases en flipcases in de meeste gevallen voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen, en zijn ze vaak ook om te vouwen tot een handig standaardje voor je Huawei P20.

Smartphonehoesjes van verschillende materialen

In het assortiment zijn ook een groot aantal Huawei P20 hoesjes te vinden waarbij het display vrij wordt gehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van de telefoon zitten. Dit type hoesje wordt ook wel een backcover genoemd. Dergelijke Huawei P20 hoesjes hebben we opgedeeld in twee categorieën, namelijk softcases en hardcases.

Een buigbaar Huawei P20 hoesje

Er zijn bijvoorbeeld een heleboel backcovers beschikbaar die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen. De buigbaarheid van zulke Huawei P20 hoesjes van silicone of TPU maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van Huawei P20 hoesje, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor telefoonhoesje van siliconen of TPU gaan.

Geef jij de voorkeur aan hardcase hoesjes?

Hardcases voor de Huawei P20 zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze smartphonehoesjes van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof betreft. Er zijn ook Huawei P20 telefoonhoesjes te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal.

Een stijlvolle en chique bescherming voor jouw smartphone

Als je op zoek bent naar een stijlvol en chic Huawei P20 hoesje, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In het assortiment zijn namelijk ook een groot aantal telefoonhoesjes van echt hoogwaardig leer te vinden. Huawei P20 hoesjes van leer bieden bijvoorbeeld een goede bescherming aan je telefoon en zorgen ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk voor je toestel. Zo worden lederen telefoonhoesjes bijvoorbeeld vaak gebruikt voor zakelijke smartphones. Daarnaast is het lederen materiaal ook nog eens ontzettend duurzaam. Binnen deze categorie zijn diverse modellen hoesjes van leer te vinden. Je kun bijvoorbeeld kiezen voor een bookcase, flipcase of backcover van leer. Welk leren Huawei P20 hoesje vind jij het mooist?

Geef je smartphone een uniek uiterlijk

Huawei P20 hoesjes zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om je toestel mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een telefoonhoesje natuurlijk ook de kans om je smartphone van een heel nieuw uiterlijk te voorzien. Er zijn namelijk een heleboel mooie telefoonhoesjes te vinden waarmee je je smartphone helemaal naar je eigen smaak kunt stylen. Zo zijn er diverse modellen hoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft verschillende kleuren en designs. Ook op het gebied van materiaal zijn er een groot aantal opties voor handen.

Alle telefoonhoesjes in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van de beste bescherming voor de smartphone. Bij het uitzoeken van een beschermend Huawei P20 hoesje kun je dus eigenlijk volledig afgaan op het uiterlijk en het model van de telefoonhoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een hoesje vooral af op wat je zelf mooi vindt. Jij bent immers degene die het telefoonhoesje het vaakst te zien zal krijgen.