Huawei P40 Hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Huawei P40 hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

Bescherming voor je Huawei P40 met hoesjes

Om te voorkomen dat er schade ontstaat aan je toestel, is het verstandig om je Huawei P40 te voorzien van een beschermende telefoonhoesjes. Met zo’n beschermende hoes blijft je toestel beschermd wanneer je deze bijvoorbeeld per ongeluk uit je handen laat vallen. Met een goede bescherming voor je smartphone voorkom je hoge reparatiekosten. Je kunt bij Hoesjesdirect.nl terecht voor een mooie beschermende hoes voor je Huawei P40. Neem eens een kijkje in het diverse assortiment, en vind de perfecte hoes voor jou!

Een divers assortiment telefoonhoesjes voor de Huawei P40

We hebben het assortiment hoesjes voor de Huawei P40 breed en divers opgesteld, zodat iedereen een mooi beschermend hoesje kan vinden wat helemaal past bij de voorkeuren. Ook voor jou zit er dus een hoesje tussen wat helemaal bij je past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bookcase, een flipcase, een backcover, een insteekhoesje, en nog veel meer. Binnen de verschillende modellen is er ook veel variantie in kleur, materiaal en ontwerp.

Een portemonnee en telefoonhoesje in één

Een bookcase klapt, zoals de naam van het hoesje al verraadt, open als een boekje. In gesloten positie biedt een bookcase optimale bescherming voor het toestel. De Huawei P40 wordt in de binnencase geplaatst, zodat deze goed in de bookcase blijft zitten. In sommige gevallen is deze binnencase zelfs magnetisch uitneembaar, zodat u het toestel gemakkelijk uit de bookcase kunt halen om bijvoorbeeld een foto te maken. Een bookcase is in de meeste gevallen voorzien van een paar vakjes, zodat u ook pasjes en briefgeld kunt opbergen in de beschermhoes. 

Backcovers van diverse materialen

Er zijn ook een groot aantal backcovers als hoesje beschikbaar voor de smartphone Huawei P40. Een backcover beschermd de zijkanten en achterkant van het toestel, en houdt het beeldscherm vrij. Op deze manier kun je het direct zien wanneer je een melding ontvangt. Backcovers zijn in veel varianten beschikbaar, van dun materiaal tot een verdikte shockproof bescherming. Ook is er veel keuze wat betreft kleur en ontwerp. Je kunt bijvoorbeeld kiezen van een softcase van buigbaar materiaal, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een hardcase. Deze is dan weer van onbuigbaar materiaal gemaakt. 

Screenprotectors voor de Huawei P40

We raden je bij ieder soort hoesje aan om een deze te combineren met een screenprotector. Op deze manier blijft ook het beeldscherm van je Huawei P40 goed beschermd tegen krassen of barsten. Screenprotectors zijn beschikbaar in 3 varianten: Gehard glas, kunststof, en de vloeibare screenprotector.

Bekijk hier onze Huawei P40 Pro hoesjes

Bekijk hier onze Huawei P40 Pro Plus hoesjes

Bekijk hier al onze Huawei hoesjes