Huawei Y7 (2019) Hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Huawei Y7 (2019) hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

De beste Huawei Y7 (2019) hoesjes vind je bij hoesjesdirect.nl

Als je zuinig wilt omgaan met je Huawei Y7 (2019), dan is het ontzettend belangrijk om deze goed te beschermen. Je wilt immers voorkomen dat je device beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je toestel heel makkelijk beschermen door deze te voorzien van een Huawei Y7 (2019) hoesje.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei verschillende smartphonehoesjes voor jouw telefoon. Zo heb je ruime keuze op het gebied van kleur en materiaal en zijn er een heleboel verschillende aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een exemplaar tussen zit wat goed bij je past, is daarom erg groot. Ben je benieuwd naar ons aanbod Huawei Y7 (2019) hoesjes? Neem dan vooral een kijkje in onze webshop!

Voorkom vervelende schade met een telefoonhoesje

Een onbeschermde Huawei Y7 (2019) is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krassen, deuken, barsten en/of breuken in het beeldscherm of in de behuizing van het device. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed functioneert. Repareren is dan een optie, maar kan voor hoge reparatiekosten zorgen. In ergere gevallen van schade is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuw toestel aan te schaffen. Dat zou natuurlijk erg vervelend zijn.

Met één van de smartphonehoesjes die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je device beschadigd raakt. De materialen van de smartphonehoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat je smartphone zelf onbeschadigd blijft. Met een beschermend Huawei Y7 (2019) hoesje voorkom je dus in de eerste plaats vervelende schade maar bespaar je jezelf ook een heleboel andere ellende.

Verschillende soorten hoesjes voor de Huawei Y7 (2019)

Als je door het assortiment smartphonehoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten modellen verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model Huawei Y7 (2019) hoesje het beste bij jou zou passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar het perfecte telefoonhoesje!

Een Huawei Y7 (2019) hoesje met een voorflap

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje wat ook het beeldscherm beschermt? In dat geval kun je goed terecht in de categorie waar je flipcases en bookcases voor de Huawei Y7 (2019) vindt. In deze categorie vind je twee verschillende modellen smartphonehoesjes die zijn voorzien van een voorflap. Daarmee wordt dus ook het beeldscherm beschermd. Het verschil tussen een bookcase en een flipcase zit hem in de richting waar de flap naar openklapt. Bij een bookcase klapt de flap namelijk zijwaarts open zoals een boekje en bij een flipcase klapt de flap naar boven of beneden open. Voor de rest komen de twee modellen zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste bookcases en flipcases voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen. In die zin functioneert het hoesje dus ook als een portemonnee. Dat is erg handig, want dan kun je je daadwerkelijke portemonnee vaker thuis laten, waardoor je een stuk lichter reist. Een ander leuk voordeel aan een bookcase of flipcase is de mogelijkheid om je smartphonehoesje om te vouwen tot standaard voor je device.

Smartphonehoesjes van verschillende materialen

In het assortiment zijn ook een groot aantal Huawei Y7 (2019) hoesjes te vinden waarbij het beeldscherm vrij wordt gehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van het toestel zitten. Deze telefoonhoesjes worden backcovers genoemd. Dergelijke smartphonehoesjes hebben we opgedeeld in twee verschillende categorie, namelijk softcases en hardcases.

Er zijn bijvoorbeeld een heleboel backcovers beschikbaar die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen. De buigbaarheid van zulke hoesjes van silicone of TPU maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van Huawei Y7 (2019) hoesje, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor cover van siliconen of TPU gaan.

Hardcases voor de Huawei Y7 (2019) zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze smartphonehoesjes van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof betreft. Er zijn ook varianten te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal.

Een stijlvol en chic uiterlijk voor jouw Huawei Y7 (2019)

Als je op zoek bent naar een stijlvol en chic Huawei Y7 (2019) hoesje, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In het assortiment zijn namelijk ook een groot aantal smartphonehoesjes van echt hoogwaardig leer te vinden. Een hoesje van leer biedt bijvoorbeeld een goede bescherming aan je smartphone en zorgt ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk voor je telefoon. Daarnaast is het lederen materiaal ook nog eens ontzettend duurzaam. Binnen deze categorie zijn verschillende modellen smartphonehoesjes van leer te vinden. Je kun bijvoorbeeld kiezen uit bookcases, flipcases en backcovers van leer. Welke cover vind jij het mooist?

Geef je smartphone een uniek uiterlijk met een case

Huawei Y7 (2019) hoesjes zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om je telefoon mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een telefoonhoesje natuurlijk ook de kans om je device van een heel nieuw uiterlijk te voorzien. Er zijn namelijk een heleboel verschillende mooie telefoonhoesjes te vinden waarmee je je Huawei Y7 (2019) helemaal naar je eigen smaak kunt stylen. Zo zijn er diverse modellen smartphonehoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft verschillende kleuren en designs. Ook op het gebied van materiaal zijn er een groot aantal verschillende opties voor handen.

Alle telefoonhoesjes in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van een goede bescherming voor de Huawei Y7 (2019). Bij het uitzoeken van een beschermend Huawei Y7 (2019) hoesje kun je dus eigenlijk volledig afgaan op het uiterlijk en het model van de smartphonehoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een Huawei Y7 (2019) hoesje vooral af op wat je zelf mooi vindt. Jij bent immers degene die de case het vaakst te zien zal krijgen.