LG K22 hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod LG K22 hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Vind het perfecte LG K22 hoesje voor jou!

Als je jezelf een LG K22 cadeau hebt gedaan, dan is het verstandig om deze goed te beschermen met een LG K22 hoesje. Je wilt immers niet dat het toestel binnen de kortste keren beschadigd raakt. De smartphone is van zichzelf behoorlijk kwetsbaar. Als je hem per ongeluk een keer laat vallen, dan is de kans groot dat er barsten of krassen in het materiaal ontstaan. Hierdoor wordt het toestel minder goed bruikbaar, en dat zou natuurlijk ontzettend zonde zijn. 

Bij hoesjesdirect.nl is een ontzettend groot assortiment aan telefoonhoesjes te vinden. De kans dat er een LG K22 hoesje tussen zit wat goed aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren is daarom erg groot. Bekijk het assortiment, en vind het perfecte exemplaar!

Waar kan ik een telefoonhoesje voor gebruiken?

Een LG K22 hoesje is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Allereerst is de bescherming natuurlijk ontzettend belangrijk. Een telefoonhoesje zorgt er namelijk voor dat de smartphone niet beschadigd raakt wanneer je deze per ongeluk een keer laat vallen of ergens tegenaan stoot. Daarnaast zijn er nog meer aspecten te benoemen waarvoor je een telefoonhoesje kunt gebruiken. 

Met een LG K22 cover kun je je toestel namelijk voorzien van een heel nieuw uiterlijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoesje in een mooie kleur, of met een mooie print. Op die manier geef je je smartphone een hele nieuwe look, en maak je van jouw toestel een uniek en herkenbaar exemplaar. Het is zelfs mogelijk om van je smartphone een echt fashion-item te maken. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende hoesjes aanschaffen, zodat je je LG K22 hoesje iedere dag kunt afstellen op je outfit. 

Een telefoonhoesje biedt daarnaast vaak ook nog andere functies. Zo zijn verschillende hoesjes uitgerust met een standaardje, zodat je je smartphone rechtop neer kunt zetten op tafel. Ook zijn er hoesjes verkrijgbaar waarbij het mogelijk is om in het hoesje wat pasjes op te bergen. Op die manier hoef je je portemonnee niet altijd meer mee te nemen als je een keer de deur uit gaat. Met je belangrijkste pasjes in je LG K22 case wordt een portemonnee namelijk overbodig in de meeste gevallen. 

Wat is het beste smartphonehoesje?

Veel mensen vragen zich af wat het beste LG K22 hoesje uit het assortiment is. Dat is echter een lastige vraag om te beantwoorden. Dit hangt namelijk af van wat jij belangrijk vindt in een telefoonhoesje. Je kunt je bijvoorbeeld afvragen welk model telefoonhoesje je wilt hebben. Misschien wil je graag een hoesje waarbij er een voorflap over het beeldscherm valt, of misschien heb je juist liever een compact LG K22 hoesje. Misschien wil je dat er een standaardje in het ontwerp is verwerkt, of dat je pasjes kwijt kunt. Je kunt kiezen uit verschillende soorten materialen en designs, en er zijn een heleboel verschillende kleuren te vinden in het assortiment. Het beste smartphonehoesje zul je vinden als je op zoek gaat naar een hoesje wat jij leuk en handig vindt. 

Alle hoesjes in het assortiment van hoesjesdirect.nl bieden voldoende bescherming voor jouw LG K22. Je kunt je keuze voor een specifieke case dus volledig baseren op persoonlijke voorkeur.

De hoesjes met een flap aan de voorkant

Als je op zoek bent naar een LG K22 hoesje waarbij er een flap aan het hoesje bevestigd zit die over het beeldscherm van de smartphone valt, dan ben je waarschijnlijk geholpen met een bookcase of een flipcase. Deze twee modellen zijn namelijk allebei voorzien van zo’n handige flap aan de voorkant. Al deze hoesjes zijn te vinden in de categorie LG K22 bookcases & flipcases

Bookcases en flipcases zijn op veel vlakken identiek, maar verschillen wel op het gebied van openklaprichting. Zo klapt de voorflap bij een flipcase naar boven of naar beneden open, en gebeurt dat bij een bookcase juist zijwaarts.

Zowel bookcases als flipcases zijn in veel gevallen voorzien van een paar vakjes waar je pasjes in kunt opbergen. Meestal is er plek voor drie pasjes, maar dat verschilt per model. Er zijn ook varianten waarbij maar plek is voor één pasje, maar er zijn ook varianten waar wel plek is voor tien pasjes. Een dergelijk LG K22 hoesje lijkt dan ook meer op een soort portemonnee waarin je ook je smartphone kunt opbergen. 

Stop je LG K22 hoesje gemakkelijk in je broekzak

De hierboven genoemde hoesjes zijn natuurlijk iets uitgebreider, en nemen relatief gezien wat meer ruimte in beslag. Als je eerder op zoek bent naar een zo compact mogelijk LG K22 hoesje wat gemakkelijk in je broekzak past, dan kunnen we je een backcover aanraden. Een backcover valt enkel over de achterkant en de randen van de smartphone, en houdt het beeldscherm vrij. Bij hoesjesdirect.nl hebben we het assortiment backcovers opgedeeld in twee verschillende categorieën.

Allereerst hebben we de LG K22 softcase en siliconen hoesjes. Deze backcovers zijn gemaakt van een relatief zacht materiaal. Zo worden materialen zoals bijvoorbeeld siliconen en TPU vaak ingezet bij de productie van softcases. De buigbaarheid van een softcase maakt dat het LG K22 hoesje gemakkelijk om de smartphone heen te plaatsen is, en ook weer makkelijk te verwijderen is. Een softcase zal echter wel goed om het toestel blijven zitten, en zal het toestel goed beschermen wanneer je deze laat vallen of ergens tegenaan stoot.

Tegenover de softcases staan de LG K22 hardcase hoesjes. Deze backcovers zijn dan juist weer gemaakt van een onbuigbaar materiaal zoals bijvoorbeeld PC. Dit is een afkorting van het materiaal polycarbonaat. Dit onbuigbare materiaal is een vorm van kunststof, en biedt een goede bescherming voor je smartphone. In sommige gevallen wordt PC gecombineerd met TPU (thermoplastisch polyurethaan) in de productie van hardcases. TPU is een materiaal wat qua buigbaarheid tussen hard kunststof en siliconen in zit. Dit materiaal wordt bijvoorbeeld in de randen van hardcases gebruikt, zodat het LG K22 hoesje alsnog gemakkelijk om het toestel heen te plaatsen is.

Bekijk ook het assortiment LG K42 hoesjes, of neem een kijkje in het assortiment LG K52 hoesjes.