LG K42 hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod LG K42 hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Vind het LG K42 hoesje van je dromen

Ben je al een tijdje op zoek naar een telefoonhoesje voor je LG K42 wat goed bij je past, maar heb je nog geen goed exemplaar kunnen vinden? Bij hoesjesdirect.nl ben je aan het juiste adres, want met een breed assortiment smartphonehoesjes zul je zeker een exemplaar kunnen vinden wat goed bij je past. Er zijn verschillende soorten telefoonhoesjes verkrijgbaar in diverse kleuren en met uiteenlopende designs. Ook wat betreft materiaal is er ruime keuze. Neem dus snel een kijkje in het assortiment en vind een LG K42 hoesje wat perfect aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren. Ben je eigenlijk op zoek naar een hoesje voor een ander LG toestel? In dat geval kun je goed terecht bij de LG hoesjes

Waar kan een telefoonhoesje voor worden gebruikt?

Als je je toestel voorziet van een LG K42 hoesje, dan kun je voorkomen dat de smartphone beschadigd raakt. Van zichzelf is het toestel namelijk behoorlijk kwetsbaar. Als je het toestel per ongeluk ergens tegenaan stoot of uit je handen laat glippen, dan is in de meeste gevallen het kwaad al geschied. Je kunt denken aan beschadigingen zoals krassen, deuken, barsten en breuken. Dergelijke schade zou ontzettend vervelend zijn, want hierdoor is het toestel niet meer optimaal te gebruiken. Zo kan het zijn dat door de schade bepaalde functies niet meer werken, zoals bijvoorbeeld het touchscreen. Je zult het toestel bij schade natuurlijk willen laten repareren, maar dit kan hoge reparatiekosten met zich mee brengen.  Een smartphonereparatie is namelijk niet goedkoop. In ergere gevallen van schade is een reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk, en ben je genoodzaakt om een nieuwe smartphone aan te schaffen. Dit zal nog veel duurder uitvallen.

Om jezelf een financiële gunst te doen, raden we je aan om je toestel te voorzien van een LG K42 hoesje. Hiermee kunnen hoge kosten voor reparatie of vervanging worden voorkomen, en kun je gewoon gebruiken blijven maken van je smartphone. 

Maak je K42 uniek met een hoesje

Bij het uitzoeken van een LG K42 hoesje krijg je natuurlijk ook de kans om je toestel een volledige metamorfose te geven. Je kunt je toestel met een telefoonhoesje helemaal naar je eigen smaak stylen en er een uniek en opvallend toestel van maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een helemaal verschillende kleuren en designs.

Kies bijvoorbeeld voor een smartphonehoesje in een pastel tint, voor een ingetogen en stijlvol uiterlijk, of ga juist voor een hoesje met glitters wanneer je naar een feestje gaat. Kies voor een zwarte bookcase voor zakelijk gebruik, of kies voor een mooie felle kleur die goed samengaat met jouw kledingstijl. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden bij hoesjesdirect.nl. Met welk LG K42 hoesje maak jij van je smartphone een uniek exemplaar?

Verschillende soorten hoesjes

Het is mogelijk dat je tijdens het uitzoeken van een LG K42 hoesje door de bomen het bos niet meer kunt zien. Het assortiment is namelijk behoorlijk breed opgesteld waardoor het lastig kan zijn om uiteindelijk een keuze te maken. We vertellen je op deze pagina graag meer over een paar verschillende modellen hoesjes, zodat je gemakkelijker een keuze kunt maken voor een specifiek exemplaar. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een hoesje met een flap die over het beeldscherm valt? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen in de categorie LG K42 Bookcases en flipcases. Hier vind je verschillende modellen telefoonhoesjes die zijn voorzien van een voorflap. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om wat pasjes in de binnenkant van de voorflap op te bergen, wat de gebruiksvriendelijk van zo’n soort hoesje natuurlijk nog beter maakt. 

Diverse backcovers

De backcover is een zeer populaire soort LG K42 cover. Zoals de naam al doet vermoeden zit een backcover enkel over de achterkant en de zijkanten van het toestel. Het beeldscherm wordt bij dit model vrij gehouden. Eventuele meldingen die op het toegangsscherm verschijnen zul je dus direct kunnen zien. Bij hoesjesdirect.nl hebben we het assortiment backcovers in twee verschillende categorieën ingedeeld. Zo hebben we een onderscheid gemaakt tussen softcases en hardcases. 

In de categorie LG K42 softcase en siliconen hoesjes vind je verschillende backcovers die zijn gemaakt van een relatief zacht materiaal. De buigbaarheid van het materiaal maakt dat we het een softcase noemen. Hiervoor worden materialen zoals bijvoorbeeld siliconen of TPU gebruikt. De buigbaarheid maakt dat softcases gemakkelijk op het toestel geplaatst kunnen worden en er ook weer makkelijk vanaf kunnen worden gehaald. Een softcase zal echter wel gewoon goed blijven zitten om het toestel, en biedt een goede bescherming aan het toestel. 

In de categorie LG K42 hardcase hoesjes vinden we de backcovers van een harder materiaal. Deze hoesjes zijn niet buigbaar, en worden in veel gevallen gemaakt van PC, wat staat voor polycarbonaat. In sommige gevallen wordt dit materiaal gecombineerd met een materiaal als TPU, zodat het hoesje alsnog gemakkelijk om de smartphone heen geplaatst kan worden. 

Zowel hardcases en softcases zijn in groten getale verkrijgbaar. Je hebt bijvoorbeeld ruime keuze op het gebied van kleur en design. Je hebt dus de mogelijkheid om voor een LG K42 hoesje te kiezen die goed bij je past. Ga bij het selecteren van een hardcase of softcase op je gevoel af, want jij bent straks degene die het vaakst tegen je eigen LG K42 case aan moet kijken.