Apple Watch screenprotectors

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
Apple_Watch_screenprotectors

Apple Watch Screenprotectors

In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn diverse screenprotectors voor Apple Watches te vinden. Ben je op zoek naar een screenprotector voor jouw Apple Watch? Zoek op deze pagina je model op, zodat je direct het assortiment geschikte Apple Watch screenprotectors kunt bekijken.

Bij hoesjesdirect.nl vind je ontzettend veel screenprotectors voor Apple Watches. Selecteer hieronder je model Apple Watch en ontdek het assortiment.

Gratis verzending in NL & BE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis ruilen binnen 60 dagen

Keuzehulp

Welke Apple Watch heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw Apple Watch model!

Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw Apple Watch model in enkele stappen!

apple-watch

Apple Watch screen protector tegen krassen & barsten

Stel je toch eens voor dat er een dikke kras of barst in je Apple Watch komt te zitten. Dit is niet alleen heel lelijk, maar kan ook het touchscreen kapotmaken. Gebruik daarom een Apple Watch screen protector, om zodoende het scherm volledige bescherming te bieden tegen schade.

Je bent wat betreft een screen protector Apple Watch gelukkig perfect uitgekomen op deze pagina, want bij hoesjesdirect.nl bieden we een zeer breed assortiment Apple Watch screen protectors aan. Je kunt kiezen tussen exemplaren van diverse materialen en van verschillende merken. De kans dat er een Apple Watch protector in ons assortiment zit dat goed aansluit bij jouw persoonlijke wensen is daarom erg groot. Bekijk snel ons aanbod en vind het perfecte exemplaar!

Screenprotector Apple Watch: wat is het precies?

Een Apple Watch screen protector is een smartwatch accessoires waarmee je het beeldscherm van je Apple Watch kunt voorzien van volledige bescherming. Het materiaal van een screen protector is in staat om de impact van een val of stoot goed op te vangen, zodat het daadwerkelijke beeldscherm van de Apple Watch onbeschadigd blijft. Eventuele schade aan het scherm van een Apple Watch kan leiden tot hoge kosten voor reparatie of vervanging, dus het is verstandig om je Apple Watch te voorzien van een beschermende screen protector waarmee krassen en barsten kunnen worden voorkomen.

Apple Watch screen protectors van verschillende materialen

De Apple Watch screenprotectors zijn verkrijgbaar van verschillende materialen. Zo vind je in onze webshop screenprotectors Apple Watch van tempered glass, folie of een vloeibaar exemplaar. We vertellen je hier graag het een en ander over.

Let op: niet voor alle Apple Watch series zijn alle drie de varianten altijd beschikbaar.

Apple Watch beschermglas

Ten eerste is er de screenprotector Apple Watch van glas. Dit is gehard glas en wordt ook wel tempered glass genoemd. Een dergelijke Apple Watch screenprotector heeft doorgaans de hoogste prijs, maar biedt ook de beste kwaliteit. Zo biedt het fantastische bescherming tegen krassen en barsten en behoudt het de touchscreenervaring volledig. Met een screenprotector van tempered glass zul je haast niet door hebben dat er een product op je scherm geplakt zit.

Beschermfolie

Ten tweede is er de Apple Watch screenprotector van folie. In vergelijking met een screenprotector van tempered glass biedt een dergelijke variant ietwat minder bescherming, maar is het vooral bedoeld om krassen te voorkomen. Ook is het mogelijk dat je tijdens een scroll een folie eerder voelt zitten, omdat het simpelweg een ander soort materiaal is dan het scherm van je Apple Watch. Desalniettemin biedt ook een Apple Watch beschermfolie goede bescherming en komt doorgaans de prijs een heleboel tegemoet.

Vloeibaar

Tegenwoordig vind je bij hoesjesdirect.nl ook vloeibare Apple Watch screen protectors in het assortiment. Een vloeibare screenprotector betreft een vloeistof die je over het beeldscherm van je Apple Watch kunt uitsmeren. Als de vloeistof eenmaal is uitgehard, dan werkt de coating kraswerend en bacterie-afstotend. Het nadeel van vloeibare screen protectors is dat ze geen bescherming bieden tegen barsten in het beeldscherm. Om deze reden doe je er goed aan om bijvoorbeeld een glazen Apple Watch screen protector te combineren met een vloeibare screenprotector. Op die manier is jouw Apple Watch beschermd tegen krassen, barsten en breuken en kunnen bacteriën niet meer hechten aan het oppervlak van je Apple Watch.

Hoe bevestig je een screen protector op je Apple smartwatch?

Het bevestigen van een Apple Watch screen protector lijkt op het eerste gezicht best wel ingewikkeld, maar is eigenlijk heel gemakkelijk zelf thuis te doen. Hoewel het bevestigen van verschillende screenprotector ook iets anders in z’n werk gaat, is het bij iedere variant raadzaam om je Apple Watch eerst even goed schoon te maken. Hiermee voorkom je dat er luchtbellen onder de Apple Watch screen protector ontstaan en stofjes blijven zitten. Als het beeldscherm van je Apple Watch eenmaal schoon is, kun je overgaan tot het plaatsen van de Apple Watch screen protector. Hiervoor kun je het beste de instructies volgen die verpakt zitten bij de screenprotector die jij hebt besteld. Per product kan het stappenplan van opplakken namelijk nogal afwijken.

Welke screen protector is geschikt voor mijn Apple Watch?

Door de jaren heen zijn er meerdere Apple Watch series verschenen. Zo zijn er verschillende behalve verschillende Apple Watch series ook allerlei formaten in omloop. Als je er zeker van wilt zijn dat je een passende Apple Watch screen protector bestelt, dan kun je het beste de link hierboven aanklikken om de instructies voor het opzoeken van de A-code van je Apple Watch te bekijken. Aan de hand van deze A-code kun je namelijk heel gemakkelijk vinden welke versie je nu precies hebt en welke Apple Watch screen protectors hiervoor geschikt zijn. Binnen de categorie van jouw Apple Watch zijn namelijk enkel producten te vinden die perfect passen.

Mocht je hier toch niet helemaal uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je namelijk graag bij het vinden van de juiste Apple Watch series en Apple Watch screen protectors.

Apple Watch screen protectors voor alle series

Voor alle Apple Watch series kun je in onze webshop terecht voor een screen protector. Kijk dus goed welk model Apple Watch je precies hebt en bekijk onze passende artikelen. Op die manier kun je het display van je Apple Watch volledige bescherming bieden. Dus bestel gauw een geschikte screenprotector Apple Watch die jouw Apple Watch beschermt tegen krassen en barsten. Daar wordt toch iedereen blij van?

Bekijk ook: Apple Watch Accessoires, Apple Watch Hoesjes, Apple Watch Bandjes, Apple Watch standaards of Apple Watch Opladers.

Filters
Van laag naar hoog sorteren

1 - 48 van 64

per pagina
  1. PanzerGlass Premium - Apple Watch SE (40mm) Glazen Screenprotector
    29,99 incl btw
    1-2 werkdagen
Van laag naar hoog sorteren

1 - 48 van 64

Pagina
per pagina